Hjem » Blog » 5 Frække valentines gaver til hende

5 Frække valentines gaver til hende

 

Valentines dag den 14. februar 2014 nærmer sig med drastiske skridt. Det betyder, at mange par de giver hinanden gaver, og dyrker hinanden på dagen, der står i kærlighedens tegn.

Vi har her fundet 5 gaver frem, som vi tror vil skabe glæde hos hende, og måske der falder en bonus af, i form af – at gaven selvfølgelig skal prøves. Første punkt på listen er sidste år topscorer, en fræk og sensuel massage olie, der både kan komme dig og hende til gode.

lelo-flicekring-touch-massageolie1. Massage olie – Forkæl din kæreste, kone, eller elskerinde med denne luksus massage olie. Der er ikke noget der kan sætte gang i fantasierne, som at ligge næsten helt bar, eller måske helt nøgen foran din partner og modtage en gang sensuel massage. Vi har her fundet LELO’s olie frem, der indeholder små flager af guld, som gør huden ekstra flot at se på.

g-vibe-dual-vibrator2. G-Vibe dual vibrator, en vibrator der er som en slangetunge, nemlig to-delt. Det giver muligheder for nogle helt andre lege. En ting er, at den kan deles op, så den både kan bruges analt og vaginalt på samme tid. Men du kan også sætte hver ende af denne vibrator på hver side af klitoris, og dermed give hende en orgasme hun sent vil glemme.

lelo-ora-oralsex-stimulator13. LELO Ora – Oralsex stimulator. Elsker din kæreste også oralsex, så prøv denne nyskabelse fra LELO. Den imiterer oralsex, også de dage hvor du måske ikke lige har lysten til, eller måske ikke er hjemme. Den silkebløde silikone pirrer klitoris, og efterligner en pirrende tunge, der leger og udforsker. Det bedste her, er at hun ikke behøver sige noget, eller brokke dig over det bliver for hurtigt, for langsomt, eller noget andet. Hun bestemmer helt og holdent tempoet.

fifty-shades-submit-to-me4. Fifty Shades – Submit to me bondage sæt. Et bondage sæt der indeholder alt til en romantisk fræk aften. Her er både manchetter til de blide bindelege, et blindfold til at dække hendes øjne, og skærpe alle de andre sanser. Samt en silkeblød paddle til et par frække smæk bagi. Dette sæt efterlader ingen tvivl om, hvad du har tænkt dig aftenen skal gå med.

leg-avenue-mini-kjole5. Lækkert lingerisæt fra Leg Avenue. Dette er toppen af poppen, hvis du leder efter en fræk undertøjsserie til din kæreste. Sættet er pikant, og i rigtigt flot design og udførelse. Desuden kommer sætter i en flot gaveæske, der absolut er din kæreste værdig. Du går i hvert fald aldrig helt galt i byen med dette lækre sæt.

Husk på, at dette kun er vores bud på et par frække gaver. Hvad giver du din kæreste? Giv et bud i kommentarfelter, og giv dine gaveideer videre.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *