Hjem » Blog » Status på siden her

Status på siden her

Hej Alle,

Hvis i undrer jer over, hvorfor der ikke kommer så mange nye produkter ind på siden i øjeblikket, så er det på ingen måde fordi jeg er gået i stå, eller ikke ligger flere produkter ind. Men jeg er ved at skifte platform, sådan at jeg går fra, at et produkt bare er en side, med noget tekst. Jeg er ved at ligge alle omkring 150 produkter, ned i en ordentlig webshop løsning, sådan at jeg kan præsentere produkterne bedre, og give jer flere muligheder for blandt andet søgning med mere.

Det er i hvert fald min plan – Men det tager tid at ligge produkterne ordentlig ned, samt få struktureret de oplysninger som der skal kunne søges yderligere på. Så hav lidt tålmodighed med mig. Det skal nok blive godt, når det endeligt er færdigt.

I er meget velkomne til at komme med gode råd, eller forslag til hvad i godt kunne tænke jer af siden her.

Så hvad skal der mere ind af? Nyt spændende sexlegetøj? Flere dildoer? Onaniprodukter? BDSM ting? Guides? Hvad vil i høre om?

Med venlig hilsen

Dildo-priser.dk

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

3 kommentarer

  1. Jeg kunne godt bruge lidt mere analt legetøj *smil*

  2. Tænker om ideen er for langt ude i fremtiden, men selvfølgelig ikke som almindelig homeparty, men et dildo homeparty, hvor et par kommer ud og viser produkter, folk stiller spørgsmål, evt kan prøve ???????? ved det er speciellle folk der vil bestille sådan noget, men aldrig set før, og en ordentlig dagbog.Dog behøver man så heller ikke de dyre nye designer dildoer, altså grøntsags afdelingen i de fleste butikker er meget pirrende…husk masser af kondomer…bare en lille side bemærkning

  3. Pia – Der er flere der kører dildo-parties. Prøv at søg efter dildo-party her på siden, og du vil kunne se bare en af dem! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *