Hjem » Cookie politik

Cookie politik

Cookie og Privatlivspolitik

Dildo-priser.dk’s behandling og brug af cookies og personoplysninger

Ved besøg på Dildo-priser.dk accepterer du nedestående privatlivspolitik, og ved brug af Dildo-priser.dk’s forum og/eller kommertar funktionen, accepterer du ligeledes Dildo-priser.dk’s Brugerbetingelser.

Oversigt:

  • 1. Dildo-priser.dk’s brug af cookies
  • 2. Hvad er Cookies?
  • 2.1 Så lang tid opbevares cookies
  • 2.2 Sådan sletter du cookies
  • 2.3 Sådan undgår du cookies
  • 2.4 Trafikmåling fra Gemius og Google Analytics
  • 2.5. Samarbejdspartnere / Annoncenetværk
  • 3. Brug af personoplysninger
  • 3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
  • 3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Dildo-priser.dk’s brug af cookies

Dildo-priser.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling og statistikker, så vi ved hvor mange, der besøger vores site, geografi, hvor længe du besøger siden, hvilke artikler der bliver læst, hvilke browser du bruger m.v.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

2. Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares Cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du Cookies

Se vejledning her: Minecookies.org

Vejledning i sletning af cookies

Slette cookies i Internet Explorer 7

  • Åbn Internetindstillinger ved at klikke på knappen Start, klikke på Kontrolpanel, klikke på Netværk og internet og derefter klikke på Internetindstillinger.
  • Klik på fanen Generelt, og klik derefter på Slet under Browserdata.
  • Klik på Slet cookies under Cookies, og klik derefter på Ja for at bekræfte, at du vil slette dem.
  • Klik på Luk, og klik derefter på OK.

Slette cookies i Internet Explorer 8

  • Åbn Internet Explorer
  • Klik på knappen Sikkerhed
  • Klik på Slet browserdata.
  • Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Cookies.
  • Marker afkrydsningsfeltet Bevar data om favoritwebsteder, hvis du ikke vil slette cookies, der er knyttet til websteder på listen med favoritter.
  • Klik på Slet.

Slette cookies i Firefox

  • Åbn Firefox
  • Vis menuen ved at taste “Alt” knappen
  • Vælg menunen “Funktioner”
  • Vælg “Slet browserdata…” (Ctrl + Skift + Del)
  • Behold markeringen i afkrydsningsfeltetet “Cookies”
  • Klik på Slet

Slette cookies i Opera

  • Åbn Opera
  • Vælg menunen “Funktioner”
  • Vælg “Avanceret”
  • Vælg “Cookies”
  • Marker de cookies der ønskes slettet
  • Vælg “Slet”
  • Behold markeringen i afkrydsningsfeltetet “Cookies”
  • Klik på “Luk”

Slette cookies i Chrome

  • Åbn Chrome
  • I menunen vælg “Værktøjer”
  • Vælg “Slet browsingdata”
  • Marker “Slet cookies og andre…”
  • Klik “Ryd browsingdata”

Slette cookies i Safari – eller på iPad og iPhone

  • Åben Indstillinger
  • Vælg Safari
  • Vælg dine cookies indstillinger under punktet ”Anonymitet”

2.3 Sådan undgår jeg Cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: Cookiehåndtering.

2.4 Trafikmåling fra Gemius og Google Analytics

Dildo-priser.dk anvender cookies fra Gemius og Google. Målingerne overholder al lovgivning på området, herunder persondataloven.

Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5 Samarbejdspartnere / annoncenetværk

Dildo-priser.dk anvender følgende annoncenetværk og samarbejdspartnere:

  • Google adsence
  • Partner ads
  • Tradedoubler
  • Euroads

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, konkurrencer, eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dildo-priser.dk skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Med venlig hilsen

Dildo-priser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *