Om Dildo-priser.dk

Dildo-priser.dk er mere end blot en salgsportal, og prissammenligningsside for sexlegetøj. Ud over at give dig den billigste pris på det produkt du eftersøgte, så kan jeg måske også, være med til at give lidt inspiration til det næste køb.

Jeg har forsøgt at samle alle de priser jeg kunne finde, for de sexshops jeg overvåger priserne på, men derfor kan der godt have smuttet en enkelt eller to. Hvis det er tilfældet, så brug gerne knappen “feedback” ude i venstre side af skærmen, og jeg tager fat i det hurtigst muligt.

Siden her var allerede på tegnebrættet i 2011 for første gang, men det er først nu i 2012 at jeg er kommet så langt, som til at få gjort noget ved ideen.

Tanken opstod engang, da kæresten og jeg stod og skulle købe noget frækt legetøj. Vi fandt hurtigt ud af hvilke jungle det var. Der åbner og lukker 3 netbutikker med sexlegetøj, og frække kostumer om ugen, og ligeså mange lukker. Desuden er meget af det ret dyrt, og da der er så mange butikker, så kan det være svært, at finde ud af hvor det så er billigst, at handle henne. Desuden er kan der være stor forskel i kvalitet, på to produkter der ligner hinanden. Mener, en lille ladyfinger er jo i realiteten ikke svær at sammenligne priserne på, men de koster alt fra 25 kr, og op til over 100 kr. for den billigste.

Men der er stor forskel, den ene kan man måske ikke engang mærke vibrationerne fra, eller den føles hård og unaturlig. Mens den anden vibrerer bedre end den bedste rabbit, og føles silkeblød og rar mod huden.

Her har jeg forsøgt at samle priserne på nogle af de mest populære produkter, lige fra de kendte brands som Fun FactoryLelo, Fifty Shades og over til de lidt mindre kendte. Ligesom jeg har taget noget for enhver smag, til både ham, hende og parret der ønsker at udvide deres sexuelle horisont.

Det har været noget af en jungle, at finde det billigste legetøj til dig. Der er mange produkter der ligner hinanden 100%, hvorfor jeg har prøvet kun at tage de produkter som jeg ved er 100% ens, det vil sige – alle de store mærker. Der er selvfølgelig mange andre ting derude, og sikkert også et æg der er billigere end det jeg har fundet. Men jeg har gjort alt hvad der står i min magt for at finde det billigste til dig.

Hvis du føler der mangler noget på siden, så sig til og jeg forsøge at finde produktet til dig, og alle de andre der måtte søge på det.

Så tag dig tid, og lad dig inspirere til hvordan du kunne gøre timerne i soveværelset sjovere.

God jagt her på siden, håber du finder det der gør netop dit sexliv lidt sjovere 🙂