Sex stillinger

Prøv engang, lige nu – At navngiv så mange sex stillinger eller samleje stillinger som du kan. Vi venter med glæde. Du har med garanti listet de mest populære sex stillinger, som missionæren, cowgirl, skeen, doggy style. Men du kan gøre bedre end det, ikke alene vil det give hende bedre orgasmer, men også give dig bedre orgasmer.

Vi har samlet et par forslag for de bedste sexstillinger vi kender, du er velkommen til at smide en kommentar nedenfor, hvis du mener vi mangler en af de samleje stillinger du plejer at bruge.

Mest populære sexstillinger i Danmark:

  • Doggy Style
  • Cowgirl
  • Missionæren
  • Liggende ske
  • Downward Dog (Hende på maven)

Se listen over de forskellige sex stillinger her:

Populære sex stillinger i Danmark:

  • Doggy Style
  • Cowgirl
  • Missionæren
  • Liggende ske
  • Downward Dog (Hende på maven)

Forskellige sex stillinger

Skeen

Sexstilling 1

En god sexstilling hvis hun er gravid, eller du er tung. Også ideel for intimitet og til at falde i søvn sådan bagefter.

I ligger begge på siden, med ansigtet i samme retning, og du ligger bagved hende. Hun bukker benene let, og skubber hendes bagdel ind mod dig, så du lettere kan komme til. I kan justere på hvilke vinkel hendes krop skal ligge i, og det vil ramme forskellige punkter.

Tip

For at give hende en fornemmelse af du fylder mere, så få hende til at løfte det ben der ligger øverst, helt op til hendes bryster. Juster din position, så du er mere ovenpå hendes ene hofte, end du er bag hende.

Ske og gaffel

Ske og Gaffel

Er en naturlig vej til mange andre stillinger.

Hun ligger på ryggen, og løfter hendes højre ben, så du kan ligge dig bagved hende, mellem hendes ben i en 90 graders vinkel, og trænge ind.

Tip

Hvis hun er smidig, så løft hendes venstre ben op, for at øge dybden af din penetrering.

Gaven

Gaven sexstilling

Afslappende stilling, med en dybere penetrering og øget intimitet.

I ligger begge på siden, med ansigtet mod hinanden. Hun bøjer og spreder benene, og skubber underlivet tæt mod dig. Løft benene, og lad hende sno sine ben rundt om dig.

Tip:

Hun kan nu bruge sine fødder og ben, til at få en dybere og hårdere penetrering.

Omvendt ske

Omvendt ske

En meget intim stilling, hvor i har ansigt mod ansigt, og dermed kan både kramme og kysse samtidig.

Dette er den ideelle position hvis hun er gravid, eller en af jer lider af knæskade, da der ingen vægt er på hendes krop.

For at komme i stilling, så læg jer på siden, ansigt mod ansigt. Hun spreder benene lidt, så du kan trænge ind i hende, og så samler hun dem igen. På den måde presser den del af din penis der ikke er inde i hende, imod hendes klitoris. Det er nemt at kysse herfra.

Tip:
Fordi det kan være svært at støde i denne stilling, så prøv at gnubbe jer imod hinanden, og bare rotere med underlivet.

The X

The X - Sex-stilling

Langsom sex, til at opbygge spænding. Små stød der stimulerer nerve-enderne i dit penishoved.

Sæt jer på sengen, hovedet mod hinanden og det ene ben strakt frem. Løft dit høre ben henover hendes venstre, og hun løfter sit højre ben hen over dit venstre. Ryk så tæt på hinanden som i kan, og læg jer nu ned begge to, men benene der former et X.

Tip:

Prøv at hold hinanden i hånden, og træk jer tættere. I kan også skiftes til at sidde op, og læne jer tilbage.

Sne Engel

Sne Engel

Hun får et godt udsyn til din bagdel.

Den er sværere. Hun ligger på ryggen, mens du kravler op på hende, hovedet modsat af hendes. Hun løfter sin ben, og lægger dem op på dine skuldre. Hun kan hjælpe med et godt tag i dine balder, til at finde rytmen, eller hun kan give dem en kærlig gang massage.

Tip:

Prøv at sving rundt til missionæren uden at glide ud, og prøv nu at skift stilling, så hun er ovenpå.

Sammensmeltningen

Sammensmeltningen

Hurtigere orgasmer til hende, og nemme bevægelser.

Han sætter sig på sengen, med armene bagud, og hun sætter sig ovenpå ham, og lægger benene op på hans skuldre.

Tip:

Hvis hun løfter bagdelen fra sengen og hans ben, så kan hun rigtigt rotere med underlivet.

Edderkoppen

Edderkoppen

I denne stilling kan i begge holde øjenkontakt, mens i samtidig kan se hvad der sker.

Sæt jer begge på sengen, med benene mod hinanden, og læn jer bagud og læg vægten på armene. Nu flytter i jer tættere sammen, og hendes ben skal over på den anden side af dine. Nu kan i rokke frem og tilbage, og nyde hinanden.

Tip:

Prøv at lade hende sidde i squat stilling, mens du læner dig tilbage.

Facetime

Facetime - slik hende

Hun selv bestemme hvor din tunge skal ramme, samt presset mod hendes skød ved selv at hæve eller sænke underlivet.

Læg dig på sengen, og lad hende næsten sætte sig på dit hoved. Hun kan eventuelt støtte imod væggen, eller sengegavlen. Mens du gør hvad du nu skal, så har hun en eller begge hænder fri til at lave hvad hun vil.

Tip:

Prøv at lade hende tage styringen totalt, og bare fokuser på hende. Luk øjnene og lyt til hendes vejrtrækning. Du kan også bruge dine hænder til at massere hendes balder.

69’er

69'er

Oralsex til begge – Behøver vi sige mere?

Når hun er øverst, så kan hun selv styre trykket mod hendes klitoris, ved at hæve og sænke underlivet. Fra denne stilling kan du også snildt lege med hendes balder og mellemkød. I kan også skifte, så manden er øverst. Eller i kan rulle om på siden, så i begge nu ligger på siden.

Tip:

Prøv at sæt en kop varm the, og en isterning ved siden af sengen. Når hun giver dig oralsex, kan hun skifte mellem at have lidt varm the, eller en isterning i munden. Du kan bruge isterningen til, at give hende kuldegysninger de rigtige steder også.

The Facesitter

Facesitter

En fræk stilling for ham, og en komfortabel stilling for hende.

Tag en pude under hendes hoved, og støt imod væggen med armene, eller brug hovedgærdet.

Elevatoren

Elevatoren

Perfekt for oralsex, hvis i er andre steder end derhjemme.

Hun knæler foran dig, og tager dig i munden. Prøv at gør det ved siden af et stort spejl, det kunne være i et prøverum ude i byen. Nyd synet af din manddom der forsvinder ind mellem hendes læber.

Tip:

Prøv at tag hans testikler i munden, mens du stadig bruger hænderne på skaftet.

Massagebolden

Vi behøver virkelig ikke skrive hvorfor, at denne stilling bør afprøves. Bare det hun sidder lidt uroligt gør det hele.

Mange hjem har i dag en massagebold liggende, så hvorfor ikke prøve den. Han sætter sig på bolden, med fødderne solidt plantet i gulvet. Hun sætter sig på skødet af ham, og så er det ellers at prøve at holde balancen.

Cowgirl

Cowgirl sexstilling

Hun er i kontrol, og stillingen er perfekt til at stimulere hendes g-punkt og orgasme.

Kvinden der rider manden, er en af de bedste stillinger da den tillader et utal af forskellige variationer, og man kan se og mærke det hele. Hun kontrollerer alt, lige fra hastighed og til hvor langt ind hun vil have ham. Ikke så dybe stød giver god mulighed for at stimulere den forreste skedevæg, som er den mest følsommer.

I kan også ligge bryst mod bryst, og hendes ben strakt ud ovenpå dine. Hvis hun så sætter “af” med sine tæer, oven på dine, så kan i vugge frem og tilbage på den måde, og det vil stimulere hendes klitoris.

Tip:

Det vil blive nemmere for hende at komme, hvis du stimulerer hende oralt eller med hænderne før hun sætter sig op. Hun kan eventuelt bare rykke længere op, og så sidde på dit ansigt, hvis hun vil stimuleres oralt.

The Cat

Missionæren giver en god klitoris stimulering, men dette er ikke missionæren, det er “The cat”. Undersøgelser har vist, at 50% af de kvinder der har svært ved at komme i missionæren, de kan komme i denne stilling.

The Cat er ligesom missionæren, bortset fra at din krop er længere oppe, og til den side. I stedet for at være bryst mod bryst, så er dit bryst nær hendes skulder. Lad hende bøje sine ben i en 45 graders vinkel, for at få hendes hofter op. Det gør, at skaftet på din penis er i konstant kontakt med hendes klitoris.

Tip:

I stedet for at støde op og ned, så prøv at rock lidt frem og tilbage.

Vandfaldet

Blodet render til hovedet, og det giver en effekt.

Læg dig på gulvet, og skyd ryggen op af kanten på sengen. Læg fødder og balder på sengen, og lad hende kravle op på toppen af dig.

Det varme sæde

Giver en rigtig god g-punkts stimulering.

Sæt dig på kanten af sengen, eller en stol med fødderne på gulvet. Hun sætter sig ovenpå dig med ryggen imod dig. Hun kan nu ride frem og tilbage, ved at bruge armlænet, eller med sine fødder. Hun kan kontrollere vinklen ved at svaje i ryggen, og presse sig ned imod dig. Mens doggy-style er din dominans, så er det varme sæde hendes. Mens hun sidder der, kan hun sagtens lige række ned, og lege med dine testikler, mellemkød eller anus. Du kan lege med hendes bryster.

One up

Dette er den bedst stilling for kvinder, der er følsomme i især den den side af klitoris.

Knæl på gulvet, med hende liggende på kanten af sengen. Løft det ene af hendes ben, og bed hende holde det oppe. Med den ene hofte hævet, kan hun nu hjælpe dig, ved selv at bevæge sig lidt.

Tip:

Prøv at vis ham hvor meget tryk han bør lave, og hvordan han skal gøre, ved at demonstrere det på hans øreflip.

Vaskemaskinen

Forestil dig at sidde på en vaskemaskine der har gang i centrifugeringen. Rystelserne er vel den ultimative magic wand.

Dette er en variation af “det varme sæde”, med hende siddende på dit skød, men du sidder bare ovenpå vaskemaskinen, der er i gang med sit centrifugeringsprogram.

Stairway to Heaven

Hun sidder godt, og her er noget at gribe fast i, plus at i ikke behøver at vente til i når op i soveværelset. Kræver selvfølgelig i har et par trapper i huset.

Dette er endnu en variation af “Det var sæde”. Hun sidder på dit skød, mens du sidder på trappen. Trapper giver generelt mange gode stillinger, da i nemt kan kompensere for manglende højde, og der er altid et gelænder at holde fast i.

Omvendt cowgirl

Omvendt cowgirl

Med en pude under dit hoved, så har du en glimrende udsigt til hendes røv, ryg og det hele. Hun kan kontrollere hvor dybt du skal komme, og ikke mindst hastigheden.

Læg dig på ryggen, med benene strakt. Hun knæler ind over dig, og sætter sig omvendt på dig. Prøv at få hende til at læne sig fremover, for at ændre vinklen på hvordan du støder.

Tip:

Hun nemt stimulere sig selv, og du har god adgang til hendes røv, hvis hun er til et enkelt klap, eller en finger bagi.

Pole position

Dobbelt stimulation for hende, alt imens du kan nyde udsigten til hendes røv.

Læg dig på ryggen, og bøj et af dine ben, mens det andet forbliver udstrakt. Hun sætter sig med et ben på hver side af det ben du har bøjet, og sænker sig ned over dig, så hendes ryg vender imod dig. Hun kan holde fast i dit knæ, og bruge det som support mens hun bevæger sig op og ned.

Hun kan samtidigt gnubbe sit venusbjerg mod dit lår, og dermed få dobbelt stimulering.

Tip:

Hun kan samtidig massere dit ben, eller række ned mellem dine ben og lege med dine testikler.

Lap Dance

Ansigt til ansigt, så bliver det ikke mere intimt.

Sæt dig på kanten af en stol. Hun vender sig mod dog, og holder armene omkring dig, og sætter sig på skødet af dig. Når hun først sidder der, kan hun ride dig nemt. Du kan hjælpe hende, ved at tage fat om hendes balder og hjælpe med at løfte hende.

Hvis det skal være ekstra sjovt, så prøv at finde en gyngestol

Tip:

Der er masser af plads til at være kreative her, du kan massere hendes ryg, og balder, eller du kan stimulere hendes overkrop, hoved, ansigt, eller endda slikke på hendes bryster.

Den dovne mand

Hun har styringen – men samtidig bevares intimiteten.

Sæt en pude bagved din ryg, og sæt dig på sengen, med benene strakt ud. Hun sætter sig overskrævs på dig, med ansigtet vendt mod dig. Hun sætter sig på hug, og glider ned over dig. Hun kan nu totalt styre både fart og dybde på penetreringen.

Tryllekunstneren

Denne stilling er perfekt for hende der elsker en stærk, lang, opadgående bevægelse.

Put en pude under hendes hofter, for at skubbe hendes bækkenbund opad. Bøj hendes knæ, så du kan placere hendes fødder på dine skuldre.

Lad din hånd hvile på hendes venus bjerg, og træk så huden fra venusbjerget opad, så du får hendes klitoris helt blotlagt.

Tip:

Prøv at lad din tunge dække hele hendes åbning, og så i stedet for at du bevæger den, så lad hende bevæge sig.

Tronen

Den ultimative stilling når i er på farten. Brug den til at få hende i stemning.

Lad din partner sidder på en stol, med benene spredt. Derfra er det op til dig. Det er en god sexstilling for enten at bygge det stille op, med lange, brede slik med tungen, eller bare give den gas. Din partner har nemt ved at guide dig, og hun har fuldt udsyn over, hvad der sker mellem hendes ben, hvilket tænder en del kvinder.

Tip:

Lad din pege og langefinger glide ind i hende, og lav en “kom her” bevægelse mens du slikker. Du kan også lade en hånd presse sig ind mod skambenet samtidig.

Closed for business

Denne stilling tillader også kvinden en del kontrol.

Nogle kvinder finder direkte stimulation af klitoris ubehagelig, så lad hende samle benene, og så hold så den ene hånd på hendes venusbjerg, og lad tungen bevæge sig i området omkring klitoris og ikke direkte. På den måde giver du hende en fræk indirekte stimulans.

Tip:

Prøv at lade knoen på din ene finger følge tungen rundt. Kontrasten mellem den bløde tunge, og den hårde kno skaber en spændning.

Saksen

Saksen - Sex stilling

Du får her en stilling der giver den dybe penetrering, mens du kan se hende i ansigtet.

Knæl foran hende, mens hun ligger på siden. Sæt dig på hendes underste ben, og læg det andet ben rundt om din hofte. Dette giver adgang til at kunne støde dybt, mens hun ligger mere behageligt end i en doggy style.

Prøv at træk dig ud af hende, og leg med dig selv, mens penishovedet rammer hendes klitoris.

Armbolten

Tillader en dyb penetrering og stimulering af g-punktet.

Hun ligger på ryggen. Du knæler mellem hendes ben, og løfter dem så hendes lægge hviler på dine skuldre. Du kan nu styre tempoet, men hun kan hjælpe med sine ben. Denne stilling stimulerer forvæggen af hendes vagina, og vinklen er god til at støde dybt.

Hvis du vil have hun skal styre tempoet, så kan i prøve at, lade hendes fødder hvile på din brystkasse. På denne måde kan hun styre både tempo og dybde på dine stød.

Doggy Style

Doggy Style Sex stilling

Her får du den dybe penetrering, og et fantastisk godt udsyn.

Når du tager hende bagfra, vil du kunne støde så dybt, at spidsen af din penis rammer hendes livmoderhals, en ofte overset erotisk zone. Men gør det langsomt til at starte med, da det kan forårsage ubehage hos nogle kvinder.

Tip:
Hun kan forøge sin egen nydelse, hvis hun strammer i bækkenbundsmusklerne samtidig, som om hun forsøger at klemme noget ud. På den måde vil den forreste del af hendes skedevæg blive sænket, og det vil gøre det nemmere at ramme hendes g-punkt.

Downward Dog

Hun ligger med ansigtet nedad, knæene let bøjede og hoften løftet via en pude eller andet.

I kan ændre vinklen ved at tage en pude mere, eller fjerne puden helt. Du trænger ind bagfra, men uden at ligge vægt på, da du løfter din overkrop med armene.

Tip:

Du kan holde længere, hvis i bruger en silikone baseret glidecreme.

Squat Thruster

Lad din partner ligge på ryggen, og benene over hendes hoved. Squat ned over hende, og lad penis trænge ind i hende. Pas på med ikke at sætte dig ned på hendes krop, da det er hårdt for hendes nakke.

Hvis du trækker dig helt ud hver gang, øger det nydelsen for hende, da hun bliver fyldt ud igen og igen.

Tip:

Det ekstra blod der løber til hjernen på hende øger hendes følelse og nydelse.

Cyklen

Her får du et hamrende godt udsyn, både til hende, men også dig selv.

Stå ved siden af sengen, eller bordet, mens hun ligger på ryggen, og løfter sine ben op til brystet. Hendes knæ er bøjet, som om hun ligger og “cyckler”. Tag fat i hendes ankler og træng ind.

Stød langsomt, da du kan ramme meget dybt her.

Prøv at lade hendes hæle presse mod dine skuldre. Det giver hende mere kontrol.

Tip:

Bed hende lege med sig selv samtidig, og du har det perfekte udsyn.

Køkkenchefen

Ideel stilling til en quickie, og til at støde og ramme dybt.

Sæt hende på kanten af køkkenbordet, eller et andet højt bord, som spisebordet. Hun lægger benene rundt om hofterne på dig, og kan styre tempo og dybde af stødende på denne måde

Strandløven

En rigtig god stilling til at bruge når man er ude og bade, og i kan undgå nysgerrige øjne (måske).

Selv om den ser ud til at kræve en del af fyren, så gør den det faktisk ikke. Du vejer ikke nær så meget under vand, så han burde ikke have nogle problemer med at holde jer oppe.

Som du kan se, så er der masser af sexstillinger at prøve. Hvilke sexstilling er din favorit, og hvilke er din partners?

15+ Sex Stillinger

Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.