Hjem » Blog » Foråret er rundt om hjørnet

Foråret er rundt om hjørnet

springEller – Spring is around the corner, som man siger på engelsk. Her hos Dildo-priser.dk betyder det en ting – Nye tider! Vi er i øjeblikket i gang med en proces for at få lagt alle produkterne ind i et “rigtigt” shop system. Det vil sige – Over 170 produkter. For dig betyder det en ting, og det er forhåbentligt et bedre overblik over produkterne. At det så hen af vejen, også kommer til at afføde en del andre fordele, det er så heller ikke af vejen.

Vi har også gjort præsentationen af produkterne bedre, og ikke mindst produkt billederne. Desuden er der kommet mange flere produktbilleder på hver enkelt produkt.

Desuden er der nu kommet en stor “Køb her” knap, som du bare kan trykke på, hvis du vil købe billigst muligt.

Du kommer også til at kunne se prisen, direkte ude fra overblikket af, så du ikke engang behøver gå ind på produktet, for at se hvad det koster.

Når omlægningen af produkterne er færdig, så skal der nok komme nye produkter på siden. Der er også kommet et par nye, men så længe omlægningen står på, så er det ikke hvad vi prioriterer.

Så vi håber, at de nye tiltag på siden her, vil være med til at du finder den endnu mere brugbar. Vi satser i hvert fald på, at Dildo-priser.dk fremover, bliver dit første stoppested når du skal handle sexlegetøj på nettet. Vi kan dog også leve med, hvis det er dit andet stop. Bare for at se hvad prisen er hos de andre forhandlere, før du giver 300 kroner for meget for dit nye legetøj.

Så håber foråret bringer det gode vejr med sig – her på siden blæser der meget snart nye og anderledes vinde.

/Dildo-priser.dk

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *