Hjem » Guides » Frække gaver

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid på sin plads, at give nogle frække gaver til din partner. 

En fræk gave til din partner, er næsten det samme som selv at få en gave. Her på Dildo-priser.dk, der er vi selvfølgelig glade for frække gaver, og vi har samlet en liste af frække ideer, om det er til ham, hende, dem eller jer.

Så tag et kig på de gave ideer vi har fundet, og lad dig inspirere, hvad enten det er en til ham eller hende.

Frække gaver til hende

Womanizer Pro40Womanizer Pro40, er den helt nye generation af klitoris vibratorer. Den virker ikke ved normale vibrationer, men ved hjælp af lufttryk, og luft bølger. Det føler som om, at der skiftevis bliver suget, og pustet på din klitoris på en meget frydefuld måde.

Womanizer Pro40 koster (AFP: Error loading price from price table) kr.

Køb Womanizer Pro40 her »

Fairy Exceed - Black - Magic WandFairy Wand Exceed er til kvinden der elsker vibrationer. Denne magic wand giver dig masser af slagsen, og så kører den på ledning, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for batterier. Til gengæld er ledningen ekstra lang, så du slipper for besvær i sengen.

Fairy Wand Exceed koster 348,00 kr.

Køb Fairy Wand Exceed her »

we-vibe-rave-1Denne Rave vibrator, fra We-Vibe er udstyret med trådløs styring via enten iPhone app eller Android. Den er slank, og flot er sidste generation g-punkts vibrator. Det er den perfekte gave til hende der ynder en god g-punkts orgasme.

We-Vibe Rave koster 578,00 kr.

Køb We-Vibe Rave her »

Frække gaver til ham

Leder du efter en fræk gave til ham, men er tom for ideer, så tag et kig på listen her, og se om ikke du kan lade dig inspirere.

Fuck me Silly 2 - SexdukkeDenne frække sexdukke – Fuck me silly 2 er den perfekte gave til singlefyren. Den lækre dukker er udstyret med alt hvad der er brug for. Et par frække store bryster, en fræk mis og det bedste er at hun ikke svarer igen, og hun er altid klar på noget sjov.

Fuck me Silly 2 koster 1.563,00 kr.

Køb Fuck me Silly 2 her »

Nexus Glide

Nexus Glide Prostata Stimulator er en yderst effektiv prostata vibrator til ham. Dette er gaven til ham, der ynder prostatamassage. Denne Nexus Glide Prostata Stimulator er en gammel klassiker efterhånden, men det gør den ikke mindre god.

Nexus Glide Prostata Stimulator koster 318,00 kr.

Køb Nexus Glide Prostata Stimulator her »

Fleshlight - Det bedste onaniprodukt til mænd

Fleshlight går aldrig af mode, og det er med god grund. Det er en af de absolut bedste onaniprodukter, som der endnu er lavet til mænd. En kunstig vagina, der er nem at gøre ren, føles som den rigtige ting, og som altid har lyst til at tilfreds stille ham.

En Fleshlight koster 589,00 kr.

Køb Fleshlight her »

Frække gaver til par

Leder du efter en fræk gave til parret, eller til jer som et par, så har vi her et par ideer.

we-vibe-sync-1

We-Vibe Sync er det sidste nye skud på stammen fra den populære We-Vibe. Den er perfekt til parret, der gerne vil have vibrationer til både ham og hende mens de dyrker sex. Denne vibrator kan styres via en app til enten iPhone eller Android.

We-Vibe Sync koster 999,00 kr.

Køb We-Vibe Sync her »

feels-like-heaven-sex-gynge

En sexgynge kan være den gode gave til parret der har alt. En gynge er et helt klart pift til enhvert par. I en sexgynge kan man føle sig næsten vægtløs, og i kan prøve stillinger som i ellers ikke havde forestillet jer.

Hvis ikke i har plads til at hænge en gynge op, så kan man også få en version som er lige til at hænge på døren, og i slipper dermed for at bore huller i loftet.

Bad Kitty sexgynge koster 1.039,00 kr.

Køb Bad Kitty sexgynge her »

fifty_shades_of_grey_-_darker_kinky_fuckery_bondage_s_t

Et bondage begyndersæt er til parret der gerne vil til at lege med BDSM. Dette sæt fra Fifty Shades nye kollektion – Darker, det indeholder alt hvad parret skal bruge til at komme igang. Et blindfold, en lille pisk, en analstav, samt et par manchetter og en penisring.

Kinky Fuckery koster 359,40 kr.

Køb Fifty Shades – Kinky Fuckery her »

Se også

Den bedste Magic wand 2018 – Stor test af de frække wands

Der vil altid være diskussioner om, hvilke Magic Wand der er den ubestridte bedste, til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *