Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid på sin plads, at give nogle frække gaver til din partner.

En fræk gave til din partner, er næsten det samme som selv at få en gave. Her på Dildo-priser.dk, der er vi selvfølgelig glade for frække gaver, og vi har samlet en liste af frække ideer, om det er til ham, hende, dem eller jer.

Så tag et kig på de gave ideer vi har fundet, og lad dig inspirere, hvad enten det er en til ham eller hende.

Frække gaver til hende

Klitoris stimulatorer

Womanizer, er den helt nye generation af klitoris stimulator. Den virker ikke ved normale vibrationer, men ved hjælp af lufttryk, og luft bølger. Det føler som om, at der skiftevis bliver suget, og pustet på din klitoris på en meget frydefuld måde. Ud over Womanizer er der også begyndt at komme mange flere forskellige producenter af disse dejlige stimulatorer.

Magic Wands

Magic Wands er en kvindes bedste ven. Disse kraftige vibratorer blev for alvor kendt efter et afsnit i Sex and City. Nogle af dem er med ledning og dermed extra kraftfulde. Andre er med genopladelige batterier, så du slipper for en ledning med i sengen. Vibrationerne for en Magic Wand er som regel dybere end en lille bullet vibrator, eller klitoris vibrator.

Rabbit vibrator

Hvis en Magic Wand er en kvindes bedste ven, så er en rabbit vibrator tæt på at være deres ultimative ven. Her får du både stimulering af skeden, og klitoris på samme tid. Så det er altså dobbelt op på nydelse. Hvem kan ikke lide det?

 

Frække gaver til ham

Leder du efter en fræk gave til ham, men er tom for ideer, så tag et kig på listen her, og se om ikke du kan lade dig inspirere.

Virtuel reality produkter

Mænd og teknik – Der er bare noget over det, og med disse produkter der giver en fantastisk oplevelse med ren nydelse for både øjne, men også lemmet, så er der noget ved disse produkter. Teknikken gør sit for at du får en realistisk oplevelse. Klik her hvis du vil se flere frække virtuel reality produkter.

Autoblows

En sexdukke i en god kvalitet kan gøre enhver mand blød i knæene og stiv et vist andet sted. Men i dag kan du få noget der næsten er bedre. Et Autoblow! Her får du en maskine, der gør sit bedste for at imitere et blowjob, så alt hvad du skal gøre er bare at nyde det. Frækkere gave får man da ikke.

Fleshlights

Enhver mand der endnu ikke har prøvet en Fleshlight har snydt sig selv for en god oplevelse. Fleshlights i dag bliver primært lavet efter afstøbningen af en kendt pornostjerne, hvor du så kan få enten hendes læber, bagdel eller vagina. Så det er bare at kigge efter din favorit stjerne, og vælge om du er til det ene eller det andet.

Frække gaver til par

Sexgynger

En sexgynge er et fantastisk stykke legetøj til parret der ellers har prøvet det meste. Man skal lige have pladsen til den, men når man først har det, så er det en fantastisk fræk gave at lege med. Det er en helt anden fornemmelse, bare at kunne stå på gulvet, justere højden, og så næsten uden at bruge kræfter dyrke intens sex.

Sexlegetøj til par

I dag er der kommet en masse nye produkter på markedet som henvender sig til parret. Her er det ikke bare en dildo, eller vibrator, men noget som begge får glæde af. We-Vibe var nogle af de første på markedet til at komme med disse fantastiske produkter, men siden da har andre også fulgt godt med – Blandt andet både LELO og Fun Factory.

Sex spil

For nogle par kan det være grænseoverskridende at fortælle om hinandens lyster. Det er her et sex spil kommer ind i billedet. Nu er det nemlig lige med et ikke dig der har lyst til at gøre den frække ting du har drømt om, men nu er det fordi spillet fortæller jer at du skal gøre det.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.