Erotic World sexmesse

Igen i år, så er Erotic World sexmesse i Valby hallerne den 6. til den 8. oktober. Der er linet op til fest hele weekenden. Der kommer udstillere fra en stor del af europa, men også lokale udstillere som fx. Uniquelady.dk, som igen i år er at finde i den mørke del af hallerne, og samtidig også vil dele ud af sin viden på scenen.

Her kan du komme til at se nogle af de nye produkter på markedet, men se dig godt for, typisk kan der være mange penge at spare ved at købe dem på nettet. Dog kan du så ikke få varen med hjem direkte, men et godt lille råd vil være, at slå varen op før du køber – For der kan være rigtigt mange penge at spare. Sidste år så vi produkter der her på siden står til ca. 200 kroner blive solgt for langt over 350 kroner. Så det er næsten dobbelt op i pris.

Men det er ikke kun sexshops der kommer på sexmessen, igen i år er der mulighed for at se strip på scenen, og du vil også have mulighed for, at komme med i en swingerklub eller to, da både Swingergaarden samt Tucan Club er at finde på messen.

Masser af frække shows kommer der også i år, og som noget nyt bliver der opsat en spa, som du kan få en tur i, hvis du ellers har mod på dette. Sidste år var der også mulighed for, at prøve en af de meget populære sexmaskiner, så mon ikke også det bliver muligt denne gang.

Desuden kommer der par terapeuter, sexologer og mange andre.

En af de faste indslag på messerne er også Nicole Brøggler, som i år blandt andet skal vise strip i særklasse.

Så skynd dig ind og bestil din billet til Erotic World før din nabo – Billetterne fås hos Ticketmaster.dk.

2.9/5 - (7 votes)

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.