Hjem » Blog » Cobra Libra II – Review

Cobra Libra II – Review

Cobra Libra II fra Fun Factory var ikke lige et produkt vi havde regnet med at få fingrene i, men når nu vi gjorde så var vi jo nysgerrige efter hvordan den virker.

Hvad er Cobra Libra II?
Materialer i Cobra Libra II
Hvor stor er Cobra Libra II
Rengøring af Cobra Libra II
Hvilke glidecreme bør jeg vælge
Opladning af Cobra Libra
Features og programmer
Min erfaring
Overall bedømmelse af Cobra Libra II

 

Hvad er Fun Factory Cobra Libra 2?

Først og fremmest er det en onanimaskine, hvor du ikke selv behøver lave nogle former for bevægelser, den skal nok klare det hele. Det er lige før du ikke engang behøver holde den selv. Den er beregnet til, at du stikker dit dyrebareste ind i løvens gab, og så lader maskinen klare resten.

Hvad er Cobra Libra 2 lavet af?

Den er udviklet af tyske Fun Factory, og de er kendt for godt og solidt sexlegetøj. De dele af maskinen der kommer i kontakt med din hud, og din pik er

 • Metal
 • Silikone
 • ABS Plastik

Så set ud fra et sundshedsmæssigt synspunkt, så skal du ikke være bange for de dele som Cobra Libra er lavet af. Det er alt i bedste kvalitet.

Hvor stor er Cobra Libra?

Den er moderat i størrelsen. Den måler 16.6 cm i længden og cirka 6 cm i både højde og bredde. Den kan med andre ord sagtens ligge i en hånd, uden at den føles stor og klodset.

Rengøring af Cobra Libra

Rengøring er nok den del der bekymrede mig mest. Mener, den er beregnet til at man kommer inde i den, og i min verden skal den så vaskes grundigt efterfølgende. Heldigvis er Cobra Libra II lige til at skille ad, og alle de dele der kommer i kontakt med din pik, kan faktisk komme i opvaskemaskinen hvis det skulle være nødvendigt (Nej, det er ikke noget vi tilråder). Men alle dele de kan vaskes med varmt vand og mild sæbe, eller en rengøringsspray til sexlegetøj.

Hvilke glidecreme bør jeg bruge?

Fun Factory anbefaler selvfølgelig deres egen glidecreme, men generelt set vil enhver vandbaseret glidecreme kunne bruges. Der kan også være enkelt silikonebaserede du kan bruge sammen med din Cobra Libra, men du bør prøve det på et lille område før du bare hælder en tube i “munden” på den. Jeg anbefaler en vandbaseret i hvert fald, og prøv engang at leg med en glidecreme med cold eller warm effekt.. Jeg er stor fan af glidecreme med den kølende effekt, det giver lige lidt ekstra.

Opladning af Cobra Libra II

Fun Factory’s opladningsmekanisme er genial. Den ene ende af ledningen er et USB stik, så den smider du bare i computeren, cobra-libra-opladningeller i en USB oplader (Hvem har ikke sådan en idag med indtoget af smart phones), og den anden ende skal du bare “plugge” på Cobra Libra. Der er et afmærket område, og hvis du kender Apple’s opladere på en MacBook, så bare det du nærmer dig det rigtige sted, så sørger magneter for at du rammer plet. Nemmere kan det sgu ikke være. Når lyset tænder, så ved du at du har gjort det rigtigt.

Features på Cobra Libra II

 • Nem at bruge med en hånd
 • Genopladelig
 • 100% Vandtæt
 • Nem at rengøre

Den har også en del forskellige mønstre/intensivitet den kan køre med, her har jeg bare trukket Fun Factory’s egen forklaring frem.

Klik på billedet for at se det i stor udgave

Der er to træningsprogrammer, en basic vibration, to hurtigere, og 3 “slalom modes” (Langsomt op i hastighed, og hurtigt ned i hastighed), og så “rock and roll modes”, som er et mix af  de andre programmer. Min favorit var helt klart det et af de sidste. Træningsprogrammer er, tja… Et ord der vil beskrive dem godt er – KEDELIGE!

Min erfaring med Cobra Libra II

Lad mig være 100 ærlig her, jeg har været lettere skuffet over næsten alt legetøj fra Fun Factory som jeg har prøvet – Stronic Zwei levede ikke op til mine forventninger. Så jeg var ikke ret positivt indstillet overfor Cobra’en. Efter første gang jeg brugte den, så cobra-libre-2-mundhadede jeg den. Jeg var slet ikke tændt af den måde som den omsluttede mit pikhoved på.

Jeg kunne slet ikke lide den måde vibrationerne føltes på, og det kunne slet ikke sammenlignes med Hot Octopuss.

Så jeg smed den ind i skabet et par dage før jeg prøvede igen. Jeg brugte en del mere glidecreme end hvad jeg gjorde første gang, og så stak jeg ellers pikken helt i bund, indtil den ikke kunne komme længere ind, og så begyndte jeg at prøve mig frem gennem programmerne.

Første gang jeg prøvede den, sammenlignede jeg den med Octopuss, og det er sgu ikke en fair sammenligning, for de virker på to vidt forskellige måder, og følelsen er forskellig.

Lad mig uddybe lidt, Cobra Libra er en mere blød, og … Delikat fornemmelse, mens Hot Octopuss hamrer derudad med 120 i timen. Hot Octopuss kan få mig til at komme på 1 minut hvis jeg fokuserer, mens det tager mig mindst 6 minutter med Cobra Libra, men når jeg så kommer… Puha 🙂

Hvis du vælger at købe Cobra Libra, så vær bare opmærksom på, at det ikke er så intenst som du måske havde forventet, men det er absolut en god oplevelse.

Overall bedømmelse

Alle ting taget i betragtning, så er Cobra Libra II absolut et køb værd. Den kommer i flere forskellige farver, blandt andet rød og sort. Det er ligesom en sportsvogn til din pik! Så, hvis du har krise, og du er nødt til at købe en sportsvogn for at komme videre, men du ikke lige har råd til en Porsche, eller den sidste nye Corvette, så køb en Cobra Libra. Få orgasmer, bliv glad.

Gode ting:

 • Nem at bruge med en hånd
 • Genopladelig
 • 100% Vandtæt
 • Nem at rengøre

Dårlige ting:

 • Kan være længe om at lade
 • Brugermanualen
 • Den larmer lidt
 • Den er også en anelse dyr

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *