Dildo guide

Dildo guide for begyndere

Lang, kort, tyk, tynd, hård eller blød. Der er mange forskellige dildoer på markedet, men hvordan vælger man så den helt rette dildo?

Det ville være så fedt hvis man bare kunne skrive ”Perfekt dildo til mig” i en google søgning, og så få præsenteret et resultat med den helt perfekte dildo. Men desværre er det ikke muligt.

Der findes dildoer i alle tænkelige former, størrelser og materialer. Nogle der roterer, andre med vibration. Der er så mange, at det kan være svært at finde ud af hvilken dildo man skal købe. Tag et kig på vores guide og blive klogere på dit næste dildo køb.

Anal dildoer

Anal dildoer er specielt designet til brug analt. Forskellen på en anal dildo og en dildo til vagina, er at anal dildoerne ofte er smallere i omkreds og er formet til bedre at kunne stimulere nerve enderne – og en mands prostata. Udover dette, så er anal dildoer ofte designet med at have et større svaj, for ekstra sikkerhed.

 

 

Dobbeltdildoer

En dildo med dildo i begge ender. Lyder perfekt ikke? Selvom disse dobbelt dildoer måske ser skræmmende ud, så er de faktisk utrolig gode – både hvis man er single eller hvis man er par. Som par kan man dele fornøjelsen og nyde på samme tid. Og som single kan man eksperimentere med at dobbel penetration?

 

 

Glas dildo:

Glas dildoerGlasdildoerne er lavet af solidt glas, og selvom de ser utrolig skrøbelige ud, så snyder udseendet på dem. Faktisk er glas dildoer utrolig holdbar og kan holde til mange ting, de kan også bruges både varmt og koldt, uden frygt for at de går i stykker. En ekstra god ting ved glas dildoer er, at man uden problemer kan tage dem med i badet, og så er de lette at rengøre. Glas dildoer er som glas er – hårdt. Og derfor er de perfekte til stimulering af g-punktet og prostata.

 

Oppustelig dildo

Ja du hørte rigtigt – Man kan også købe oppustelige dildoer. Disse dildoer kan med en tryk på en lille håndpumpe oppustes til at blive større, mange af dem kan blive utrolig store. Så det er muligt at pumpe den op til lige præcist den størrelse du tænder på. Ved at have dildoen oppe i sig mens man pumper, kan man mærke hvordan den vokser, og man kan blive ved med at pumpe til man er helt fyldt ud. Og det at være fuldstændig fyldt ud – er noget mange tænder utrolig meget på.

 

Stor dildo / Mega dildo:

At kunne sige man kan tage en Mega dildo lyder måske meget frækt, men det at købe en stor dildo er ikke bare noget man skal kaste sig ud i som nybegynder. For De helt store Mega dildoer er kun til trænede og erfarne brugere. Og nogle af de helt store, er nogle man skal træne sig op til at bruge i længere tid.

 

 

Realistisk dildo

Realistiske dildoer er utrolig populærer, netop fordi de er så realistiske som de er – og ligner en rigtig penis. Men udover at de ligner en rigtig penis, så føles de også næsten som den rigtige vare. Som en rigtig dildo har de alle de rette former, riller m.m. Præcis som en ægte penis. Så er man ude efter følelsen der er tættest på det virkelige, så er en realistisk dildo sagen.

 

 

Dildo med vibrator

lelo-Iris_deep_rose_pers
En dildoer vibrator er et super valg, da man med at vælge en vibrator dildo, også bevægelsen med oveni. Som gør det til den fuldendte frække oplevelse, med små vibrationer og rotationer. De fleste af dem har flere forskellige niveauer og funktioner.

 

 

God fornøjelse med dit næste dildo køb!

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.