Prostata massage

Prostata massage – Hvordan

Prostata massage – En af de mest hypede ting indenfor sex industrien til mænd, er ud over alle de nye og fantastiske onaniprodukter som er kommet. Det er blevet mere og mere almindeligt, at mænd også fokuserer på deres orgasmer. En kvinde, siges at have syv forskellige orgasmer, mens manden kun har to. Nemlig den almindelige orgasme der fås ved at stimulere penis, og så prostata orgasme. Drenge der ikke er kommet i puberteten endnu, kan dog også opnå sædafgang, men det er ikke klassificeret som en orgasme.

Her i denne artikel vil du finde svar på spørgsmål som:

Prostata massage bliver beskrevet som, at massere den mandlige prostata, for enten seksuelle formål, og/eller medicinske formål.

Det siges, at de orgasmer der opnås gennem denne vej, de kan være meget kraftige, og føles meget anderledes end bare en “almindelig” orgasme.

Fordele ved prostata massage

Jævnlig massage af prostata, siges at modvirke både erektionsproblemer, samt problemer med vandladning. Det kan dermed påvirke både en mands sexlyst, selvværd, og daglige trivsel. Det er meget almindeligt problem, meget mere end man skulle tro – Faktisk er der 40-50% af alle mænd, i 50 års alderen, der oplever prostata problemer. Det tal stiger op til 70% når manden når 70 års alderen. Men også yngre mænd kan rammes af problemerne, for mænd omkring de 30 år, oplever 10% problemer.

Det er alligevel en del. Men heldigvis kan nogle af problemerne afhjælpes. En prostata massage, kan være med til at øge blodet strømning gennem prostata. Det er igen med til at hjælpe med at holde prostata sund, og dermed mindske risikoen for problemer.

Hvad er prostata massage?

Prostata massage er faktisk bare, en stimulering af prostata, enten via endetarmen, eller udvendig stimulering af prostata gennem mellemkødet. Hvad der er bedst, eller mest komfortabelt for dig, det er meget individuelt. Du kan også vælge, at bruge specielt udformet sexlegetøj. Men der er stadig mænd, der anser det som meget grænseoverskridende at blive stimuleret af den vej.

Hvordan udføres prostata massage?

Prostata Massage - Hvordan gives det?For det første er hygiejne vigtigt. Endetarmen er fuld af skadelige bakterier, og det er ikke rart at få en rift, eller infektion. Derfor, sørg for at have været på toilettet først. Der er nogle der foretrækker stimulering med en finger, men problemet der er bare – at den kan være for kort, så derfor kan det faktisk godt tilrådes, at købe noget af det specielle sexlegetøj der kan bruges.

Men lad ham ligge på ryggen, så han kan slappe af i kroppen mens du udfører massagen. Benene let bøjede, så du kan komme til nemmere.

Hos nogle mænd, kan man ramme prostata ved at massere mellemkødet – Det vil sige området mellem pungen, og endetarmen. Det er her nerverne der styrer erektionen, orgasme og udløsningen sidder. Du kan enten vælge at bruge en finger, eller en vibrator på området her. Begge dele kan virke meget intenst, andre foretrækker noget så blidt som en tunge. Det er meget forskelligt. Hvis du samtidig leger med “ham”, så er du sikker på at have hans fulde opmærksomhed. Stik forsigtig en finger op, og husk nu glidecremen. Lav derefter en kom her bevægelse, således at blommen på din finger, den presser op imod hans mave. Du kan vælge at tage ham i munden samtidig, og så lægge en hånd på det nederste af hans mave, og trykke blidt med den anden hånd.

Prostata massage med sexlegetøj

Du skal huske, at hvis du/i anvender sexlegetøj eller andet til stimulering af prostata via endetarmen, så skal det være udstyret med en form for stop i enden. Det er sket før, at udstyret er gledet op, og det har været nødvendigt, at tage på hospitalet for at få det ud igen.Hvad er prostata massage?Vær sikker på, kun at brug udstyr der er beregnet til det. Alt andet er for pinligt, hvis du skal på skadestuen. Desuden anbefales det, at bruge en god glidecreme til analt brug – Som fx en god anal glidecreme. Helst rigeligt af det. Hvis du bruger sexlegetøj, lavet af gummi, latex, eller silikone, anbefales en vandbaseret glidecreme. Ellers kan en silikonebaseret glidecreme faktisk med fordel anvendes. Du kan vælge at overtrække legetøjet med et kondom, det letter rengøringen gevaldigt.

Endvidere bør det nævnes, at stimulering af prostata kan medføre en følelse af, at du skal på toilettet. Men hvis du har husket at gøre det før i gik i gang, så er det ofte blot en fornemmelse. Uden at det reelt er det. Det kan tage et par gange at vænne sig til.

Sexlegetøj der er velegnet til prostata massage.

Vi har forskelligt sexlegetøj der er velegnet til prostata. Du kan se vores kategori her eller besøge en kollega her.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.