Bedste vibrator i test

Vi har testet en del af de nye vibratorer på markedet, og fundet de bedste vibratorer. Der er selvfølgelig en masse faktorer der spiller ind, når man skal kåre en god dildo. Der kan være forskel på, hvilke dildo vi kvinder finder bedste. For nogle foretrækker en stor vibrator, mens andre foretrækker en lidt mindre. Nogle vil have vibrationer på klitoris, og andre vil stimuleres på g-punktet. Du kan også finde vores bud, på den bedste magic wand her.

Hvis du leder efter en dildo, så se vores store dildo test her.

De vibratorer vi har haft under test, dem har vi forsøgt at anmelde så objektivt som muligt, så du kan få en fornemmelse af, hvilke vibrator som du måske skal have skrevet på ønskelisten.

Bedste g-punkts vibrator 2021

Den g-punkts vibrator som har imponeret os mest i år, og som dermed er den vi anbefaler – Det er en vibrator fra den nye Fifty Shades kollektion – So Exquisite, er helt ny, og den udmærker sig på flere områder. Men også vibratorene fra Fun Factory og LELO er bedst værd at kigge mere på.

[go_pricing id=”bedste-g-punkt”]

Bedste rabbit vibrator 2021

En Rabbit vibrator er en vibrator der stimulerer både g-punktet, og som samtidig stimulerer klitoris. De blev for alvor kendt, da den blev omtalt i Sex and City. I ugerne derefter steg salget med flere hundrede procent, og det har ikke aftaget siden. En rabbit giver nemlig nydelse to, nogle gange tre steder af gangen – noget de færreste vibratorer kan hamle op med. Så er du frisk, og nyder du at blive fyldt ud – Så prøv en rabbit vibrator, og du vil ikke fortryde.

[go_pricing id=”bedste_rabbit”]

Bedste magic wand 2021

Magic wands er blevet yderst populære, og nok en af de ældste typer vibratorer. En af grundene til, at de er blevet populære er, at de kan levere vibrationer du kun ellers kan drømme om. De første magic wands kom med ledning, og siden da – så er der også kommet visse ledningsfri udgaver. Men dem der leverer de kraftigste vibrationer, det er dem med ledning. Den første magic wand var en Hitachi wand, som egentligt var beregnet til muskel massage af nakke og skuldre, men der gik ikke længe før kvinder fandt ud af, at den snildt kunne bruges andre steder.

[go_pricing id=”bedste_magic_wand”]

Bedste klitoris vibrator 2021

En klitoris vibrator leverer vibrationer til – Ja, godt gættet – Klitoris. Lidt som en magic wand, bortset fra at en god klitoris vibrator ikke nødvendigvis er den der leverer de mest kraftfulde vibrationer. En magic wand leverer vibrationer, men en klitoris vibrator leverer også en god følelse.

[go_pricing id=”bedste_klitoris_vibrator”]

Bedste klitoris stimulator 2021

Når man snakker klitoris stimulator, så er det en relativ ny form for stimulering. Det foregår ikke med vibrationer, men med lufttryk. Det vil sige, der bliver både benyttet vakuum og trykbølger til at stimulere klitoris bedst muligt. Det giver en helt unik følelse, da der ikke er nogen kontakt mellem stimulatoren og klitoris. En af de første der kom frem, var Womanizer Pro 40, og du kan læse en test af Womanizer Pro40 her.

[go_pricing id=”bedste_klitoris_stimulator”]

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *