Hjem » Guides » Anal guide

Anal guide

En guide i at vælge det bedste anale stykke legetøj for dig, hvis ikke du ved om du skal vælge en butt plug, en med vibrator, en uden – eller du kigger efter en der kan give din prostata en god omgang massage. Denne guide vil give dig forskellen i de forskellige muligheder, og hjælpe dig i gang med anal sex.

Hvis du kigger efter:
Prøv med:
En dildo til første gangs anal lege?
Små dildoer, som fx Fun Factory’s bootie, eller deres bendy beads er små, og egner sig godt til at starte med. Du kan også benytte dig af Fifty Shades Anal Plug som vist på billedet.
fifty-shades-anal-plug
Den bedste glidecreme til dine anale lege?
Du kan prøve Aquaglide Anal glidecreme hvis du er til en vandbaseret glidecreme.
aquaglide-anal-glidecreme
Analt sexlegetøj der er nemt at vaske?
Det meste anale sexlegetøj i dag er lavet af silikone. Det er blødt, og velegnet til medicinsk brug, og dermed skånsom mod din krop, og velegnet til at blive vasket. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af silikonebaseret glidecremesilikonebaseret glidecreme sammen med dit silikone legetøj. Du kan med fordel benytte dig af en antibakteriel spray til dit sexlegetøj.
lelo-cleaner
En analvibrator?
Der er mange der nyder vibrationerne fra en vibrator, mens de leger forbudte anale lege. Det er også muligt med for eksempel Stronic Zwei, som en pulse vibrator fra Fun Factory, eller prøv også LELO’s Billy Anal Vibrator.
stronic-zwei-sort
Mere viden om analsex?
At lære analsex er en proces, og især hvis målet er reelt analt samleje. En ting er lege med analt sexlegetøj, men hvis i skal i gang med et samleje, så er der flere ting i skal være opmærksomme på, og som denne guide ikke dækker. I kan fx se sexolog Mai Wismann’s guide til analsex her. Eller finde flere bøger om emnet på Saxo.com.
analsex-guide
Anal kæder?
Anal kæder er noget mange godt kan lide. Det skyldes at kæden tvinger ringmusklen til at åbne og lukke sig i takt med at man trækker i kæden. Desuden er de fleste anale kæder lavet sådan, at de starter meget småt, men kan gå hen og blive meget store. Prøv for eksempel Fun Factory’s Bendy Beads.
BendyBeadsBlack
Prostata massage?
Mænd især er glade for anale lege, da deres G-punkt kan nås via anus. Prostata, som det også hedder er den mandlige udgave af kvindens G-punkt. Der er flere stykker legetøj specifikt rettet imod mænd, og prostata massage. Både med vibrator som denne Duke fra Fun Factory, og uden som denne Bootie, også fra Fun Factory.
fun-factory-duke
Luksus legetøj?
Nogle af LELO’s produkter kan faktisk fås i både guld og sølv, tag fx LELO Earl, den fås både i sølv, og i guld. Du kan også bare nøjes med en NJOY Pure Plug 2.0.
njoy-pure-plug-2
Store anale dildoer
For de mere øvede ud i de anale lege, kan der selvfølgelig også fås et par store dildoer, hvad siger du for eksempel til denne “lille” sag fra All Black?
Men mulighederne er mange – Langt de fleste dildoer der kan bruges vaginalt, kan også bruges analt. Så hvis du ser en stor dildo som denne fra Njoy, så kan den også bruges analt.
all-black-17

Tips til anale lege:

Der er 3 tips til at komme sikkert i gang med anale lege.

  1. Afslapning
  2. Smørelse
  3. Kommunikation

Hvis ikke din partner er tryg, og afslappet, vil spændingerne gøre det næsten umuligt at komme til at åbne op for de anale lege, og hvis du endelig får “åbnet op”, så er det med garanti ikke fordi det er behageligt for din partner. Så tag det afslappet, giv jer god tid, der er ikke noget i skal nå. Hvis det begynder at gøre ondt, så stop op, og start forfra.

Husk at brug rigeligt med glidecreme, i sær i starter, og selv om i måske ikke føler i har brug for det, så brug det alligevel. Det oplevelsen mere behagelig for både dig, men også din partner. Desuden forhindrer det rifter i endetarmen og penis, så brug det.

Kommunikation burde være en selvfølge, men man har så travlt og er så fokuseret på deres eget, at de glemmer deres partner. Lyt til din partner, det er trods alt ham/hende der ved bedst, og ikke mindst hvad der føles rigtigt eller forkert. Snak sammen, og hjælp din partner med at finde de punkter der giver dig lysten på mere. Så får i begge en bedre oplevelse, og kommer hurtigere i gang med det sjove.

Se også

Sådan sender du ham frække beskeder!

Miss Fantasy er en anonym sexblogger, som tilhører universet Missgrey.dk. Missgrey snakker om alt indenfor sex, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *