Anal Guide

Anal guide

En guide i at vælge det bedste anale stykke legetøj for dig, hvis ikke du ved om du skal vælge en butt plug, en anal vibrator, en uden – eller du kigger efter en prostata vibrator. Denne guide vil give dig forskellen i de forskellige muligheder, og hjælpe dig i gang med anal sex.

En dildo til første gangs anal lege?

Små dildoer, som fx Fun Factory’s bootie, eller deres bendy beads er små, og egner sig godt til at starte med.

Den bedste glidecreme til dine anale lege?

Her hos Dildo-priser.dk har vi samlet en hel kategori af anal glidecreme, der er mere velegnet til den slags.

Analt sexlegetøj der er nemt at vaske?

Det meste anale sexlegetøj i dag er lavet af silikone. Det er blødt, og velegnet til medicinsk brug, og dermed skånsom mod din krop, og velegnet til at blive vasket. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af silikonebaseret glidecreme sammen med dit silikone legetøj. Du kan med fordel benytte dig af en antibakteriel spray til dit sexlegetøj.

Du kan også benytte en anal dildo med vibrationer – der er mange der nyder vibrationerne fra en vibrator, mens de leger forbudte anale lege. Det er også muligt med for eksempel Stronic Zwei, som en pulse vibrator fra Fun Factory, eller prøv også LELO‘s Billy Anal Vibrator.

Mere viden om analsex?

At lære analsex er en proces, og især hvis målet er reelt analt samleje. En ting er lege med analt sexlegetøj, men hvis i skal i gang med et samleje, så er der flere ting i skal være opmærksomme på, og som denne guide ikke dækker.

Anal kæder?

Anal kæder er noget mange godt kan lide. Det skyldes at kæden tvinger ringmusklen til at åbne og lukke sig i takt med at man trækker i kæden. Desuden er de fleste anale kæder lavet sådan, at de starter meget småt, men kan gå hen og blive meget store. Prøv for eksempel Fun Factory’s Bendy Beads. Men i kan også prøve mange andre. Fun Factory er bare kendt for at lave kvalitets sexlegetøj, til rimelige penge.

Prostata massage?

Mange mænd er glade for anale lege, da deres G-punkt kan nås via anus. Prostata, som det også hedder er den mandlige udgave af kvindens G-punkt. Der er flere stykker legetøj specifikt rettet imod mænd, og prostata massage.

Tips til anale lege:

Der er 3 tips til at komme sikkert i gang med anale lege.

  1. Afslapning
  2. Smørelse
  3. Kommunikation

Hvis ikke din partner er tryg, og afslappet, vil spændingerne gøre det næsten umuligt at komme til at åbne op for de anale lege, og hvis du endelig får “åbnet op”, så er det med garanti ikke fordi det er behageligt for din partner. Så tag det afslappet, giv jer god tid, der er ikke noget i skal nå. Hvis det begynder at gøre ondt, så stop op, og start forfra.

Husk at brug rigeligt med glidecreme, i sær i starter, og selv om i måske ikke føler i har brug for det, så brug det alligevel. Det oplevelsen mere behagelig for både dig, men også din partner. Desuden forhindrer det rifter i endetarmen og penis, så brug det.

Kommunikation burde være en selvfølge, men man har så travlt og er så fokuseret på deres eget, at de glemmer deres partner. Lyt til din partner, det er trods alt ham/hende der ved bedst, og ikke mindst hvad der føles rigtigt eller forkert. Snak sammen, og hjælp din partner med at finde de punkter der giver dig lysten på mere. Så får i begge en bedre oplevelse, og kommer hurtigere i gang med det sjove.

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *