Sprøjteorgasme

Sprøjteorgasme – Lær teknikken og forstå hvad det er

Et af de helt store buzzwords, i de frække miljøer har længe været sprøjteorgasme. Der bliver afholdt kurser i sprøjteorgasme, og der prales med hvem der kan give sprøjteorgasmer, og hvem der kan få dem.

Men hvad er det rent faktisk, og hvordan kan du selv lære teknikken til at give dem. Eller, hvordan lærer du sprøjte selv? Er det overhovedet noget du kan lære?

Hvad er en sprøjteorgasme?

Kvindelige ejakulation, eller sprøjteorgasmer har i lang tid været omgivet med mystik. Især fordi det ikke lige er noget, som hverken kvinder eller mænd har snakket meget om. Faktisk, så har mange kvinder været direkte flove, eller pinlige over, at de har sprøjtet. Især fordi, at der er nogle der siger, at en sprøjteorgasme faktisk bare er tis.

De første referencer til sprøjteorgasmer, stammer faktisk helt tilbage fra Aristoteles i årene omkring 300 f.Kr, så den har altså været et kendt fænomen længe.

Ud over sprøjteorgasme, så bruges ordet springvandsorgasme også, eller på engelsk squirting. Det er altså en type af orgasme, der udskiller en klar væske fra kvindens kønsorganer. Hvor meget væske der kommer, det varierer meget fra kvinde til kvinde. Det kan være alt lige fra et par dråber, til en sand fontæne af væske der bare står ud. Selve dannes i nogle af de kirtler, der sidder omkring skedevæggen og kaldes for skenes kirtler.

Kan alle kvinder få en sprøjteorgasme?

Der er nogle der siger, at alle kvinder kan få en sprøjteorgasme, men det kræver den rette teknik, samt rette træning fra kvinden af.

Der er studier der viser, at

  • 54 – 60% af alle kvinder har oplevet en form for sprøjteorgasme.
  • 13% får sprøjteorgasmer ind i mellem
  • 6% får kraftige, og meget regelmæssige sprøjteorgasmer

Det kræver en stimulering af g-punktet, som er et erotisk punkt ca. 4-6 cm oppe i kvindens skede, og da g-punktet sidder meget tæt på blæren, så kan det forveksles med trangen til at tisse.

Du kan også bruge et g-punkts vibrator eller g-punkts dildo, der er kurvet i en form, så den presser mod g-punktet. Men selv om du prøver, så er det altså ikke sikkert du nemt og hurtigt kan sprøjte med det samme.

Sprøjteorgasme – Sådan gør du

Som sagt, så er det ikke alle der kan lære det, men alle kvinder har fysiologiske mulighederne for at lære det.

Som kvinde er der nogle ting du selv kan gøre, for at fremme oplevelsen.

  1. En af de vigtigste ting er (såfremt du ikke er vant til følelsen), at du kan slappe af og føler dig tryg. Da en sprøjteorgasme kan føles som om at du skal tisse, så er det vigtigt at du er tryg ved din partner, og dermed slapper helt af
  2. Sørg for at læg dig behageligt på ryggen, med benene let spredte og bøjede
  3. Slap af, og nyd oplevelsen

Hvordan giver du sprøjteorgasmer

Den der har det hårde arbejde, det er manden (eller din kvindelige partner for den sags skyld).

Når du har fået kvinden til at slappe af, og du har sørget for at hun er godt ophidset, så kan du begynde at fokusere på at få hende til at komme. Lad være med bare at kør lige på og hårdt, men giv dig god tid, så hun nyder det.

Sæt dig ved siden af kvinden, så du sidder med numsen lige omkring hendes hofte, og med hovedet imod hendes hoved. Sørg for at sætte dig, så det passer med, at du kan bruge enten højre eller venstre hånd mellem hendes ben, alt afhængigt af om du er højre eller venstrehåndet.

Stik forsigtigt en finger ind i hende, og vær sikker på at hun er klar. Prøv at se, om du ikke kan finde hendes g-punkt. Det er et punkt 4-6 cm oppe i skeden, og ligger mere eller mindre lige under klitoris. Bare på den indvendige side af hendes skede.

Prøv at pres fingere op imod klitoris, men altså bare indefra. Ikke hårdt til at starte med, men ganske blødt, og bevæg så fingeren lidt. Øg langsomt både trykket mod g-punktet, samt hastigheden.

Når du kan mærke hun er klar til det, så fører du endnu en finger ind. Her er det bedst, hvis du bruger langfingreren og pegefingeren. Det er de to fingre men flest kræfter i, og det kan være hårdt arbejde de skal på.

Prøv nu, at krum fingrene omkring hende skamben og venusbjerg, mens du langsomt øger både tempo og tryk op imod g-punktet. Du kan med fordel lægge den anden hånd på hendes skamben, og presse nedad med den.

Når du kan mærke, at hun bliver større, og at musklerne trækker sig sammen, så er det fordi hun er ved at komme. Det er nu dine kræfter og udholdenhed bliver sat på prøve, for det er nu at du skal øge tempo og tryk endnu mere i en sidste slutspurt. Sådan giver du sprøjteorgasmer

Sexlegetøj, der hjælper med at få sprøjteorgasme

Hvis du selv vil eksperimentere med, at give dig selv en sprøjteorgasme, så er der visse stykker sexlegetøj der kan hjælpe med dette. En af de vigtigste elementer for at give dig selv den oplevelse er, at du får stimuleret dit g-punkt.


Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.