Hjem » Blog » Velkommen til Miss Fantasy

Velkommen til Miss Fantasy

Miss Fantasy er helt ny her på Dildo-priser.dk. Her kommer hun til at blogge om hendes eget sexliv og alt hvad der hører med til det. Hos hende kan du også læse personlige anmeldelser om forskelligt sexlegetøj med en personlig indgangsvinkel. Miss Fantasy hører til under Missgrey.dk – som er et online bloggerunivers indenfor sex og samliv. Her kan du læse forskellige bloggers indlæg om eget sexliv, sjove oplevelser, anmeldelser og meget mere. 

Hvem er personen bag Miss Fantasy?

Kære Læsere!

Jeg er en kvinde sidst i mine 20’er, som hviler enormt meget i sig selv. Jeg vil selv sige, at den spontane, meget udadvendte (til tider for meget), erfarne og eventyrlystne pige jeg er udadtil – også er den der afspejler mig på indersiden.

Jeg var relativ sen til at komme i gang med sexlivet. I hvert fald i forhold til mange andre i min omgangskreds. Dette skyldes nok, at jeg altid selv har været klar over, at jeg ikke var til den helt almindelige, kærlige sex. Derfor har jeg også primært været single, med mange one night stands. Senere er det blevet til friends with benefits – og ja, det skal forstås, som i flertal. Jeg er ikke typen, der kan få det hele fra en fyr. Eller det er kun sket ganske sjældent, hvorfor jeg har et par stykker jeg tyder til, når det er. De kender til hinanden, og de er helt indforstået med arrangementet.

Jeg har ofte været single..

Den selvsikre og selvstændige person jeg er udadtil, og til dels også indvendigt, har gjort det svært for mig, at fastholde et forhold. Jeg bliver ofte taget for kvinden, der ikke har behov for en mand, andet end til at tilfredsstille lyster og vilde fantasier. Hvilket i øvrigt nok har været sandt tidligere. Men til gengæld slet ikke er sandt mere her på mine senere år. Jeg har altid adskilt sex og følelser, og set det, som værende 2 helt forskellige ting. Hvilket også har sagt en bremser for forhold.

Jeg har en høj uddannelse, og mit udseende passer nok ikke helt til det ”good girl” image min uddannelses stereotyp har. Derudover passer mine lyster og erfaring nok heller ikke til min karrierevej. Men man siger jo, at de som har ansvar og er dominerende på jobbet, skal domineres og ”nedgøres” seksuel. Og det må jeg sige at i mange tilfælde passer godt på mig.

Kom med på første række ind i mit sexliv!

Jeg har altid været grænsesøgende, og er endt med kun et have ganske få grænser. Deriblandt er biseksualitet en af dem, hvilket ikke er noget for mig.

Seksuelt er jeg til det helt mørke, og beskidte – og det har jeg altid været. Forskellen er bare, at for 10 år siden holdt jeg min mund omkring det. Her troede jeg der var noget galt med mig, fordi jeg var til den slags. Hvorimod nu har jeg udlevet det de sidste ca. 6 år, og jeg går IKKE tilbage! Mine veninder elsker at få historier fra mine ”erobringer”, da de til tider bliver lidt chokeret, men stadig fascineret over tingene. Jeg elsker dominans, bdsm, rollespil, alt slags legetøj, osv. Men man kunne måske kalde det Fifty Shades på en del steroider! Jeg er umættelig, når det kommer til sex, og jeg er altid klar på den værste. Jeg er nok den jeg kender, der har prøvet mest når det kommer til herre. Jeg har også ofte fået, at vide jeg er en ener, en pornstar og det frækkeste på det punkt. Hvilket man selvfølgelig nyder at få at vide, når man er så sexfikseret, som jeg er. Jeg er meget åben omkring det, hvis folk har lyst til at lytte, vil have råd eller lignende. Men omvendt behøver jeg heller ikke vifte rundt med det.

Du får hudløs ærlig dating, anmeldelser og meget mere!

Når det kommer til dating, har jeg i mine senere år, truffet beslutningen om ret tidligt, at fortælle lidt af hvad jeg er til. Jeg gider simpelthen ikke flere skuffelser. Så jeg kan ligeså godt ligge kortene på bordet fra start. Så kan jeg også på den måde skille fårene fra bukkene ?.

Jeg er stort set afhængig af sexlegetøj, og jeg har en stor samling efterhånden. Det er næsten indsat i mit budget på månedsbasis. Derfor har jeg også testet en del legetøj, og er altid frisk på at teste nye ting. Og komme med uddybende, og ærlige anmeldelser! På det punkt må jeg efterhånden have en form for ekspertviden. Udover det elsker jeg at læse artikler og undersøgelser omkring sex, samt selv undersøge tingene nærmere. Så jeg har tilegnet mig en ret stor viden indenfor do’s og dont’s indenfor sex.

Her på dildo-priser vil jeg komme ind på hvordan jeg anvender sexlegetøj, både alene og sammen med partnere. Derudover vil jeg give fifs og råd til hvordan I læsere kan få mest muligt ud af forskelligt legetøj. Selvfølgelig vil jeg også komme meget mere ind på mit eget sexliv med små historier fra det virkelige liv.

Tak fordi du læser med. Jeg håber jeg har vagt interesse – jeg glæder mig i hvert fald meget til at blogge om en masse spændende emner her på siden. Jeg håber, selvfølgelig, du også læser med næste gang 😉

// Miss Fantasy

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *