Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers MissgreyClub er gået i luften. Det er en stor nyhed for alle par, singler og alt derimellem, der ønsker at få inspiration til et bedre og sjovere sexliv. Du får mere information om det nye sex-univers her. Skab det sexliv du drømmer om Du bruger Facebook og Snapchat til at holde kontakten med dine venner, LinkedIn for at vedligeholde dit professionelle liv og Instagram og Pinterest som billedeinspiration. Men hvem går du til for at få inspiration til dit sexliv? Svaret er missgreyclub.dkMed MissgreyClub ønsker vi at skabe en digital sexklub, hvor du kan være anonym, mens du diskutere dit sexliv med andre medlemmer og vores dygtige sexologer, køber lidt lækkert til natbordskuffen med de eksklusive rabatter til Sinful og får inspiration gennem artikler, onlinekurser, sexopgaver og meget mere,” fortæller Mette Rahbek, COO og Co-Founder af MissgreyClub, og fortsætter: ”Tanken er, at du kan bruge dit medlemskab, præcis som du vil. Du kan være fluen på væggen eller deltage aktivt i debatter og chatte med andre. Vi har gjort det nemt at oprette sig og det er tilmeld uden binding – oveni får du en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor du kan tjekke sitet ud. Men der er al mulig grund til at blive hængende, der kommer nemlig nyt eksklusivt indhold hver uge fra vores sexbloggere, ambassadører og sexologer.

Tjek missgreyclub.dk ud her

Få løst dine udfordringer i sengen MissgreyClub er altså både et socialt netværk og mødested med et overflødighedshorn af inspiration, frække fordele og professionelle sexologer til at gøre dit sexliv endnu bedre. Sexklubben er for alle, og formålet er at tale åbent og ærligt om sex og inspirere hinanden på kryds og tværs. Hvis du er i et forhold, kan du og din partner bruge sitet sammen og især nyde godt af de frække sexspil og livechatte med sexologer. Hvis du er single, kan du vælge at bruge klubben mere socialt og chatte med andre medlemmer. Det er fuldstændig op til dig – du kan bruge dit medlemskab, præcis som du vil! Med et medlemskab får du: Som medlem af missgreyclub.dk får du en pirrelig cocktail med ingredienserne til et bedre og sjovere sexliv. Du får blandt andet:
 1. VIP-indhold (artikler, sexnoveller mv.)
 2. Adgang til livechat med sexologer
 3. Eksklusive rabatkoder til sexshop
 4. Sex-goodies (udvalgte produkter fra Sinful)
 5. Lærerige onlinekurser
 6. Moderne sexundervisning
 7. Spændende sexopgaver
 8. Frække e-bøger
 9. Din egen anonyme brugerprofil
 10. Anonym deltagelse i forums og debatter
Pssst. Den digitale sexklub bliver opdateret ugentligt, og der er derfor mange flere frække overraskelser i vente… Læs mere om MissgreyClub her Samme pris som en stor kop kaffe Hvis du tilmelder dig nu, bliver du blandt de 1000 første, der får en gratis prøveperiode på 14 dage og et medlemskab til den nette sum af 49 kr. pr måned. Du får altså en uendelig inspirationskilde til dit sexliv til den samme pris som en stor kop kaffe! ”Vi har sat prisen, så alle kan lege med. Vores mission er at skabe Danmarks fedeste og frækkeste erotiske univers, hvor vi kan inspirere og hjælpe hinanden til aet endnu bedre og sjovere sexliv,” slutter Trine, Community Manager og Co-Founder af MissgreyClub. FACTS om MissgreyClub
 • Digital sexklub for par og singler
 • 10 frække, lærerige og pirrelige medlemsfordele
 • GRATIS oprettelse (uden binding)
 • GRATIS prøveperiode på 14 dage
 • Start-pris på 49 kr. pr. måned (til de første 1000 medlemmer)
 • Din gratis prøveperiode starter her
BESØG DET NYE UNIVERS HER
Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.