Test af Manchetter

Test af manchetter

– Test af manchetter sponsoreret af Sinful.dk –


Håndleds og lår manchetter

Se dem her

Det har været sjovt at teste disse manchetter, især fordi jeg havde for tykke lårbasser og derved ikke kunne være i dem. Så en veninde trådte til, en veninde som slet ikke er til at blive bundet fast. Så jeg er sikker på at hende og hendes kæreste havde meget sjov med at prøve dem.
Deres vurdering af dem er ” Det var frækt at prøve, de er god kvalitet og super gode til prisen”

4 – Stjerner herfra.


Velcro hand and leg cuffs

Se dem her  

Dette fine sæt, har været pisse sjovt at prøve.  Her har jeg virkelig været ude af min comfort zone, da jeg fik pakken hjem der skulle jeg lige inden senge tid prøve dem, jeg fik min sex partner til at hjælpe mig med at spænde mig sammen. Det var fandme underholende, jeg sidder på senge kanten, og bliver fastspændt. Det første jeg siger grinende til ham, ” hvordan kommer jeg nu ned og ligge, du må gi mig et skub ”
det gjorde han så. Dagen efter der skulle de så indvies seksuelt, de var lidt specielt at ligge der fastspændt på en anderledes måde og ikke kunne gøre så meget. God til begyndere og er fin til prisen

3 – Stjerner herfra.


Smalle håndleds læder manchetter

Se dem her

De her,  de er frække. De var de første jeg testede, meget frækt at være bundet på den måde. Super god kvalitet, og holde til de lidt mere hårde og frække lege. Behagelige at have på, og findes til alle størrelser håndled. Kraftige spænder gør at de kan holde til noget mere. Dem havde vi meget sjov at lege med. Pris og kvalitet hænger sammen, og de er gode til prisen.

5 – Stjerner herfra.


Bløde håndleds manchetter

Se dem her

De er ganske ude mærket, godt begynder sæt hvis ikke det skal være så voldsomt, vil evt være gode fra skift fra håndjern. Meget behagelige at have på, og kan justeres efter hvor store håndled man her. God til prisen

3 – Stjerner herfra. 


En stor tak til sinful.dk for test af deres produkter


xoxo Tanja

Bedøm dette indlæg

Se også

Fuck jeg er blevet ramt

– Her stod man og var enig med sig selv om at det der dating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.