Sexlegetøj mere sikkert end legetøj til børn

Ovre på den anden side af sundet, der har det svenske miljøtilsyn lige lavet en test af 44 stykker sexlegetøj, og 40 af dem bestod med glans skriver Berlingske Tidende den 27. januar 2017. Der blev fundet forbudte stoffer over grænseværdien i en, mens tre af dem var mærket forkert.

Til sammenligning oplyses det, at en undersøgelse hvis tema var legetøj til småbørn, ja der var der 15% af produkterne der overskred de fastsatte grænseværdier.

Men andre ord, så er sexlegetøjet faktisk blevet mere og mere sikkert, og producenternes ord om at dildoerne rent faktisk er phatalat frie, ja den holder i langt de fleste tilfælde. Selv om det ikke er forbudt, at bruge visse phatalater i sexlegetøjet, så skal det bare tydeligt mærkes hvis de bruges.

Der har også herhjemme været en lignende undersøgelse, men det var helt tilbage i 2005. Dengang var der flere af produkterne der indeholdte phatalater, selv om de ikke måtte. Året efter var det Hollændernes tur til at få deres sexlegetøj gransket, og også her var der problemer. Så det er rart at se, at der er blevet strammet op på tingene.

Den ene dildo der dumpede testen er iøvrigt trukket tilbage af producenten, efter at den svenske kontrol henvendte sig til dem.

Herhjemme er der også fokus på ulovlige stoffer, og især Sinful.dk gør meget ud af, at deres dildoer lever op til kravene.

Den fulde rapport over undersøgelsen foretaget i Sverige, den kan hentes her. De fleste af de produkter der sælges i Sverige, de sælges også i Danmark.

Der blev blandt andet testet produkter fra Pipedream, LELO, Seven Creations med flere, og der var både produkter til mænd og kvinder med i undersøgelsen.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.