Har ældre mænd mere seksuel erfaring end yngre mænd?

Har ældre mænd mere seksuel erfaring end yngre mænd?

– Det er et spørgsmål jeg længe har tænkt på, men der er jo selvfølgelig forskel på folk, men jeg syntes ofte at der er mange som, dømmer de unge mænd. Som om de ikke kan finde ud af noget, men nu har jeg været så heldig at møde 2 på min rejse som har kunne gøre noget ved mig som jeg syntes er meget frækt.

Jeg havde mødt dem over en dating app, som man nok hellere vil kalde for en knalde app. I får begge historier, da de på en måde minder om hinanden.

Den ene M, på 31 vi havde skrevet en masse frække beskeder  frem og tilbage (sexting), han havde sendt nogle hyggelige billeder uden at jeg sendte noget tilbage. Det var godt nok rart endelig ikke at skulle sende noget retur. Nå men han havde været til noget fødselsdag med familien tidligere på aftenen, da han kom hjem og vores frække skriveri forsatte. Blev jeg simpelthen så opstemt, og jeg skulle bare ha noget her og nu, så jeg satte mig ud i bilen og kørte derned. Der er 1 times kørsel i mellem os, Jeg sad hele vejen derned og tænkte fuck hvor ville det være pinligt hvis nu at man blev stoppet af politiet, og de så ville se dildoen i tasken jeg ankommer klokken 01:00 om natten, pænt liderlig og klar til den helt store ruske tur. Jeg kommer ind i hans soveværelse, og han hilste pænt ved bare at sige hej, så blev jeg bedt om at smide tøjet. Stod og tænke kunne man måske ikke sige ordentligt hej først? Nå jeg smed kludene som han befalede, han beordre mig om at jeg skal sætte mig ned på sengen, det gør jeg så, og bliver så skubbet ned i sengen, og han begynder at hive mig ud til senge kanten hvor han så ellers begynder at gå i gang med at slikke mig. Jeg elsker at blive slikket, der findes intet mere frækt end det. Han hiver dildoen frem og går i gang med at lege med en og mig. Pludselig bliver jeg lagt i håndjern, det var første gang jeg var blevet lagt i håndjern, så jeg var helt ude af min komfort zone. Han nyder at lege med mig, faktisk så tror jeg at han nød det mere end jeg gjorde. Men frækt det var det, jeg skal så med håndjern på give ham et blowjob og vil ha jeg skal lege med hans pik i mens. Det var lidt svært, men det lykkedes mig meget godt. Han var kun til missionær og at jeg skulle ride ham, det er okay men der må gerne ske noget mere end bare det.
Jeg forlod ham kl. 03 om natten, og var derfor først hjemme kl. 04 om morgen. At kører så langt ud for at få sex. Det er ikke lige noget jeg gør igen.

Så kommer der ham her fyren, A på 29. Puha den mand han kunne noget som jeg aldrig er stødt på før! Hold nu kæft, undskyld man må nok ikke bande herinde. Vi havde os haft en sludder og telefonen en lørdag eftermiddag, vi havde snakket meget frem og tilbage, og været inde på de frække samtaler os, omkring hvad vi hver især er til seksuelt, og samtalen blev mere og mere hot, og han sagde en masse frække ting der gik lige i den trusse jeg ikke havde på. Jeg havde desværre ikke tid til at ses med ham i den weekend. Ellers så havde jeg sagt ja. Det blev mandag, og jeg var ude og kører lastbil med min gode kammerat, A og jeg havde skrevet sammen hele dagen og i løbet af aftenen, der udviklede det sig mere og mere seksuelt og min kammerat begyndte os at snakke om sex. Kunne jeg til sidst ikke holde til mere, jeg spurte derfor A kl. 20:30 om aftenen om han havde lyst til at kigge forbi. Selv om vi os havde en times kørsel imellem os. Han var sku frisk nok, og tropper så op. Jeg skyndte mig hjem og i bad, skulle jo være ren til når han kom. Klokken nærmer sig 21:30, han når ind og sætte sig i min sofa også spørg jeg ham så om han er tiltrukket af mig, og det er han. Der når ingen gang at gå 10 minutter før vi kysser med, han kysser fantastisk godt og det kildede de helt rigtige steder. Vi begynder hver især og smide tøjet og kysser videre. Han hopper ned og begynder at slikke mig, og jeg nyder det, pludselig der stikker han en finger op og leger med mig på en helt speciel måde, det gav lige et ekstra pift og jeg kom efter rigtig kort tid, det føltes bare så godt og mega frækt, jeg har aldrig fået sådan en slags orgasme før! Men nu var det blevet min tur til at sutte hans frække pik. Kunne hører på ham at han nød det, og jeg kiggede på ham i mens, jeg var i gang. Han var vild med det blik jeg havde i mine øjne, han sagde ’’ Man kan rigtig se at du nyder det og du er liderlig ’’ og ja! Jeg elsker at sutte pik så selvfølgelig var jeg liderlig! Vi forsatte vores dejlige sex og i mange sjove stillinger, men den frækkeste stilling med ham er helt klart en doggystyle. Uha bare tanken om det gør mig helt våd! I mens han tager mig en doggy, klasker han mig så dejlig hårdt i røven, det gir lige et ekstra pift når man står der og så mega tændt. Jeg skulle os ha hans frække pik i en missionær, når han så knepper mig tager han et godt greb fat om min hals. Han beordre mig om at åbne munden så han kan spytte ned i den. Gir mig kærlige lussinger, og det tænder mig så helt vanvittigt meget. Da han så skulle komme der hoppede jeg ned på knæ så han kunne sprøjte ud over mig.


Det hele med A stoppede ret hurtigt, jeg troede vi var på dating niveau. Men det viste sig at A valgte at spille på flere heste
hvor af den anden pige havde fået føleser for ham. Han er og blir en løgner og jeg kan slet ikke klare sådan nogle typer. Da jeg fandt ud af at jeg ikke var den eneste der havde noget kørende med ham. Lavede vi et fælles opkald til ham hvor vi konfronterede ham og jeg blev stik hammrende tosset og kom vidst nok til at sige til ham at hvis han havde stået her, så havde jeg langet ham en på siden af hovedet. 
det viste sig at han havde sagt til hende at han var hos en kammerat men i virkeligheden var hos mig, og omvendt til hende. En dag der havde hun sovet hos ham og han sagde hun var nødtil at gå tidligt, fordi han skulle ud af døren. Efter 30 minutter der stod jeg der så fordi vi havde en aftale om at skulle ses.  

No matter what, så behandler man ikke sine med mennesker med at fylde dem med løgn og være mega ussel overfor dem. Det værste ved det her, det er han ikke er mand nok til at sige undskyld overfor os. Jeg håber virkelig en dag for ham at han stopper med at lyve overfor sig selv & andre.

xoxo Tanja.

Bedøm dette indlæg

Se også

Fuck jeg er blevet ramt

– Her stod man og var enig med sig selv om at det der dating �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.