Erotisk Fotograf

Erotisk fotograf – Stor oversigt

Leder du efter en erotisk fotograf, så er dette guiden som du har ventet på. Jeg har her samlet en liste af erotiske fotografer, som alle kan være med til at give dig en god oplevelse.

Hvad enten du leder efter en fotograf, der kan være med til at lave gaven til din partner, eller dig og din partner ønsker at blive fotograferet sammen, så kan denne guide hjælpe dig.

Her er der alle typer af fotografer, og hvilke typer af billeder som de tager, det er forskelligt fra fotograf til fotograf. En af de ting der er vigtige, når du, eller i, nu har besluttet at få taget nogle vovede boudoir billeder, det er samspillet med fotografen.

Du skal også være opmærksom på, hvad i får med. Får i kun taget billederne, og skal i selv redigere dem? Eller er det en komplet færdig pakke, hvor i får alle negativer, og en pakke med redigerede billeder. Der kan ofte være stor forskel på et uredigeret billedet, og et hvor det er redigeret i forhold til lys og skygger med mere.

Et andet ord for “Erotisk fotografi” er boudoir. Det er det kan være det samme som et erotisk foto, men det behøver det ikke at være. Det kommer an på, hvad du ligger i ordet “erotisk”.

Et typisk boudoir fotografi, er taget i et studie, eller et hotelværelse, og er et sæt af seksuelt orienterede billeder af kvinder. Den mest brugte form for boudoir fotografering er, at tage opstillede billeder af modellen iført frækt undertøj, lingeri eller nøgen. Især catsuits gør sig godt til at få taget frække billeder i.

Mange brude vælger, at få taget en serie af boudoir billeder som morgengave til deres kommende ægtemand. Dette kan være den perfekte morgengave til gommen.

I kan som par selvfølgelig også selv eksperimentere med, at tage erotiske billeder selv, men det bliver en helt anden guide.

Vigtige regler for at vælge en erotisk fotograf:

 • Hav tillid til din fotograf. Fotografen skal tage billeder af dig, eller jer i nogle situationer som ikke er hverdag. Derfor kræver det også, at i får snakket ordenligt med fotografen, og gerne også møder fotografen personligt først. Dermed kan i danne jer et billede af fotografen, og få et indtryk af, om i svinger sammen, og du har tillid til ham eller hende.
 • Undersøg fotografen først på nettet. Dette kunne være her på siden, hvor i er velkomne til at give en kommentar, hvis i har haft en oplevelse med en fotograf, god eller dårlig.
 • Sæt dine grænser på forhånd. Sørg for, at kommuniker din grænser til fotografen, ellers kan det være at fotografen får dig presset ud i nogle ting, som du ellers ikke har lyst til. Det kan være svært at sige nej til fotografen, når han eller hun lige spørger om ikke du smider toppen, selv om du på forhånd havde sagt til dig selv, at du ikke ville fotograferes topløs. Så sørg for, at fotografen også ved hvor dine grænser går.
 • Sørg for at alle aftaler er på plads, og det er på skrift. På den måde ved du 100% hvad du får for dine penge, og hvor mange billeder du får med, og om fotografen må bruge billederne selv på egen hjemmeside. Så undgår du at havne i en situation, hvor dine billeder havner steder du ikke ville have. Desuden så har du helt styr på hvor meget du betaler, og for hvad.

Vi har her samlet en liste, over nogle af de erotiske fotografer i Danmark som vi kender til.

Erotiske fotografer i Danmark

Erotisk fotograf København:

Fotografkøbenhavn.net, 2100 København V

Foryoureyesonly.dk, 5000 Odense C

Redx.dk, 2300 København

Studie23, 2500 Valby

Myboudoir.dk, 3460 Birkerød

Erotisk fotograf øvrige Sjælland:

Samsoephotography.com, 4100 Ringsted

Boudoirfoto.dk, 4261 Dalmose

Erotisk fotograf Fyn:

Foryoureyesonly.dk, 5000 Odense C

Erotisk fotograf Nord-jylland:

Boudoirstudio.dk, 9000 Aalborg

Ecfoto.dk, 9800 Hjørring

Erotisk fotograf Midt-jylland:

Fotografvejle.net, 7100 Vejle

Erotisk fotograf Øst-Jylland:

Fotografaarhus.net, 8000 Århus

Erotisk fotograf Syd-jylland:

Fotograf-padborg.dk, 6330 Padborg

Kender du en erotisk fotograf der skal med på listen? Så giv en kommentar nedenfor, og jeg vil sørge for at få fotografen med på listen så hurtigt som muligt. Har du erfaring med nogle af fotograferne, så giv også meget gerne en kommentar, så andre kan se hvad du syntes om fotografen.

Husk også, ikke at lade dig presse ud i noget som du ikke har lyst til.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

En kommentar

 1. Hejsa
  Jeg tager også erotiske billeder af både kvinder, mænd, par.
  Jeg er kvindelig fotograf og holder til ved Holstebro.
  Har stort ugeneret studie og masser af plads både indendørs og udendørs.
  Hjemmeside

  https://fotosbykarina.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.