Køb din dildo online

Køb din dildo online

Derfor skal du handle sexlegetøj online

Mange kvinder købte deres første dildo eller vibrator i et eller andet impuls køb, da de gik forbi en butik med et passende udvalgt i vinduet. I en butik med en uinteresseret ekspedient, der har mere travlt med at kigge på tv’et, mellem hylder der bugner af pornofilm, og diverse billige asiatiske importvarer, og dyre dildoer og elskovsdukker i en stor pærevælling.

Det udmunder som regel i, at det første køb bliver et lille diskret køb, til en flad 50’er, af et eller andet ukendt produkt af ukendt oprindelse. Ikke noget vildt, og slet ikke noget der holder.

Sådan er det ikke mere, ifølge undersøgelser så køber de fleste i dag deres første dildo eller vibrator online. Hvilket faktisk er lidt bedre end før nævnte oplevelse.

Er det sikkert at handle sexlegetøj via nettet?

Ja, det er sikkert at handle sexlegetøj via nettet i dag. Faktisk er du som forbruger ofte bedre stillet hvis du handler via nettet, end hvis du handler via en butik.

Det er fordi, du har 14 dages fuld returret når du handler på nettet. Der er desuden butikker der faktisk giver længere returret, butikker som fx sinful.dk yder helt op til 30 dages fuld returret.

Du skal dog huske, at undersøge butikken før du handler der. Er butikken tilmeldt E-mærket fx? Så er det et tegn på, at de har en reel butik. Du kan også prøve at se, om der er nogle der har anmeldt butikken hos fx TrustPilot.

Hvorfor dildo-priser.dk -Fordi du får dit sexlegetøj billigt.

Nu er der mange flere ting på markedet for sexlegetøj, end billigt importeret asiatisk legetøj. Svenske LELO, We-Vibe og tyske Fun Factory er garanter for kvalitet, og yder helt op til 10 års garanti  på deres produkter. We-Vibe er også med på vognen, og yder 15 års garanti. Men LELO, Fun Factory, Ovo, We-Vibe med mere de er dyre, og der er mange butikker på nettet der handler med ovenstående produkter. Dildo-priser.dk har samlet nogle af de største forhandlere af sexlegetøj, og sat sig ned og fundet priserne for de mest gængse stykker voksen legetøj, og sammenlignet priserne på disse.

Vi har også produkter som Clone’a’Willy som giver dig en hjemmelavet dildo.

Prisgaranti eller ej?

At vi sammenligner priserne på nogle af største butikker, det giver dig ingen garanti for, at du handler det billigste sted, men du får en indikation af, om 500 kr. for den dildo du havde kigget på er dyrt, eller billigt. Men en del af de butikker vi har med i vores sammenligninger, de har faktisk prisgaranti, så hvis du finder det billigere et andet sted – Så kan du få det til samme pris i den butik.

Hvis du handler i en af de butikker der er på siden her, så behøver du heller ikke undersøge om butikken er reel nok – For det har vi gjort for dig.

CE Godkendt dildo

Alle vores dildoer og vibratorer her på siden, lever selvfølgelig op til loven, og er CE godkendte.

Læs mere om CE mærkningen her.

Diskret levering:

De fleste butikker i dag leverer ganske diskret, og selv om du fx handler hos Sexshop.dk, så er det altså ikke fordi, at pakken bliver leveret i en bil med en dildo på taget, eller der står sexshop.dk på dit kontoudtog. De fleste firmaer tager din diskretion alvorlig, og sender pakkerne yderst diskret, og benytter som regel et andet navn på kontoudtoget.

Klar til at handle, så skynd dig ind på shoppen.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.