Hjem » Guides » Hvordan renser du dine dildoer bedst muligt

Hvordan renser du dine dildoer bedst muligt

Det at købe sin første dildo, kan være en spændende og fræk oplevelse. Men at lære hvordan man renser den, og opbevarer den bedst muligt, det er måske ikke så sjovt. Men læs med her, og lær hvordan du rense dem hurtigt og nemt.

For det første skal du have fastslået hvilket materiale din dildo er lavet af. Det kan du finde ud af, ved at tjekke den indpakning den kom i. Når du ved hvilket materiale det er, så bare tjek guiden nedfor, og lær hvordan du holder dine dildoer i tip top form.

Glasdildoer

Fifty Shades og Grey - Drive me Crazy glasdildo

Lavet af splinterfrit glas, så kan disse dildoer faktisk ikke være nemmere at rense. Faktisk, så tåler de at gå i opvaskemaskinen, selv om vi ikke lige anbefaler dig, at vaske dem sammen med beskidte tallerkener og bestik. Hvis du ikke har en opvaskemaskine, så vask dem bare i varmt vand, samt lidt intimsæbe. Tør efter med et rent viskestykke, eller en ny engangskarklud. En glasdildo burde aldrig tage skade af, at ligge sammen med dit andet sexlegetøj, men de fleste af dem kommer med en satin eller fløjspose, til særskilt opbevaring.

Jelly og gummi dildoer

jelly-dildo

De fleste gummi og jelly dildoer er en smule porøse, så derfor er det vigtigt at de bliver renset ordenligt. Bakterier kan nemt florere i disse små huller og revner, og kan give infektioner og ubehage hvis du bruger dildoen efterfølgende. For at forebygge dette, bør du gøre disse to ting:

  1. Du kan bruge et nyt kondom, som du ruller ned over dildoen hver gang du bruger dit legetøj.
  2. Vask den i varmt vand, og kig efter nogle revner, sprækker eller områder hvor der kunne sidde bakterier. Rens det med en gang rengøringsspray, og dup den med et rent viskestykke.

Nogle typer af gummi, vil reagere på sexlegetøj af andet materiale, så det anbefales at opbevare dem separat, køligt og fugtfrit. Desuden bør de ikke udsættes for direkte sollys.

 Stål dildoer

njoy-pure-wand-03

Stål dildoer er næsten små kunstværker. De er udført i rustfrit kirugusk stål, eller aluminium. Disse helt hårde stykker sexlegetøj, er nemme at bruge og rense. Vask dem i varmt vand, og tør dem af i et rent viskestykke. Du skal bare undlade at bruge rengøringsmidler med slibemidler i, da din stål dildo dermed vil miste sin skinnende glans. Opbevaring er også lige til, da en stål dildo ikke vil reagere med nogle andre materialer.

Cyberskin, Real-skin, soft-touch mm

realistixxx-real-stallion-dildo-med-sugekop

Disse dildoer er som regel yderst realistiske, og de både ligner og føles som den rigtige vare. For at rengøre din dildo i disse fantastiske materialer, så skal du være sikker på at du får renser hver en fordybning, og åre for at forhindre bakterievækst. Den bedste måde du kan gøre dette er, ved at vaske den med varmt vand, og sprøjte lidt anti-bakteriel spray på, og få det smurt godt ud.

Du kan risikere, at din dildo bliver lidt “klistret” efter du har renset den. Men du kan købe noget pulver, der er med til at holde den i god stand, eller du kan benytte samme trick med at bruge et kondom. På den måde holder dit sexlegetøj meget længere tid.

Opbevar dine real-skin dildoer koldt og tørt.

Silikone dildoer

LELO Ella - G-punkts dildo

Silikone dildoer er slidstærke, varme bestandige, ikke porøse, ultra stærke og krops-venlige. For at rense dine silikone dildoer har du tre muligheder.

  1. Kom dem i opvaskemaskinen
  2. Kog dem i et par minutter
  3. Vask den med varm vand og sæbe, og rens den med en gang anti-bakteriel spray.

Husk at opbevar dine silikone dildoer adskilt fra dine andre silikone dildoer, da de kan reagere mod hinanden. Du skal også huske på, ikke at bruge en silikone baseret glidecreme sammen med dine silikone dildoer.

 

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *