Den ultimative We-Vibe Guide

Hvad er en We-Vibe?

En We-Vibe er vibrator specielt fremstillet til par, faktisk er We-Vibe 3 det andet mest solgte produkt i 2013 hos Sexshop.dk. Det specielle ved den er, at den er formet lidt som et stort C. Den er så stor, eller så lille, at den kan ligge i din håndflade. I hver af de to ender af C’et, er der en mini vibrator. Den er beregnet til, at man indfører den ene halvdel af C’et i skeden under samleje, mens den anden halvdel ligger sig over venusbjerget. Det vil sige, at du får vibrationer indefra, mens du samtidig bliver stimuleret på klitoris. Grundet dets unikke form, så kan den holde sig selv på plads, også under samleje. Det er nemlig meningen, at man bærer den under samleje.

Der er i skrivende stund 3 forskellige versioner af We-Vibe på gaden.

 • We-Vibe II
 • We-Vibe III
 • We-Vibe 4

Hvad er forskellen på de forskellige We-Vibe modeller?

We-Vibe II – Den første model der rigtigt kom frem. Den var uden fjernbetjening, og havde 9 forskellige vibrationsmønstre. Desuden var den baseret på en ledning til opladning, og den var ikke 100% vandtæt.

We-Vibe III – Den blev nu udstyret med en fjernbetjening, der gjorde det meget nemmere, at skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre. Desuden kom We-Vibe III nu med en base, hvor man samlede det hele, både opbevaring og oplader i et, plus den blev gjort 100% vandtæt. Desuden havde den 40% kraftigere vibrationer end sin forgænger.

We-Vibe 4 – Nyt design på We-Vibe. Det overordnede design er stadig det samme, men formen på de to ender af C’et er gjort anderledes, og mere ergonomiske korrekte. Desuden er der kommet et nyt vibrationsmønster kaldet Echo, hvor den skifter mellem klitoris vibrationer og G-punkts stimulationer. Batteriet holder nu 50% længere tid. Der er nu også kommet en app styret vibrator version af We-Vibe 4.

We-Vibe guide

Hvordan kan man bruge en We-Vibe?

Tja – Hvor mange måder kan du komme i tanke om? Det er nemlig sådan med sexlegetøj, at kun fantasien sætter grænsen. Der er ikke nogle rigtige eller forkerte måder, så prøv jer frem.

10 måder at bruge sin We-Vibe på

 1. Du kan bruge den som et par legetøj under sex, hvor kvinden bærer We-Vibe, med den ene ende indsat i skeden, og den anden ligger sig over venusbjerget og stimulerer klitoris, alt imens i har et normalt samleje. Dette er absolut den mest anvendte form for brug. We-Vibe’s unikke form, gør at den sidder på sin plads hele tiden, uden at i skal bruge hænder eller andet, for at holde den der.
 2. Hæng den på penis ligesom en hestesko. Det gør, at hver gang du støder i bund, så rammer de vibrerende dele kvindens skamlæber og klitoris. Desuden er denne mulighed super for de mænd der elsker en god gang vibrationer på deres penis.
 3. Klitoris stimulation – Buk begge ender sammen omkring din klitoris, og lad de kraftige vibrationer kærtegne den fra begge sider af på samme tid.
 4. Som onani hjælp – Igen, hæng We-Vibe over skaftet på penis, og påfør nu en gang glidecreme. Begynd nu at onaner ham langsomt, med We-vibe’n, så han mærker de kraftige vibrationer i hele skaftet.
 5. Som anal vibrator. I stedet for at lade den ene ende af We-vibe kærtegne venusbjerget, så brug den ene arm analt, mens den anden bruges vaginalt. Det giver nydelse i to huller, samtidig med at mellemkødet bliver stimuleret godt og grundigt. Kan bruges både under vaginalt og analt samleje.
 6. Den ultimative slikketur – Igen bruges den med en arm vaginalt, og en analt, men i stedet for et almindeligt samleje, så er hele hendes skød nu åben for oral stimulering.
 7. Det ultimative blowjob – Sæt vibrationerne på lavt niveau, og lad We-vibe omklamre hans testikler i stedet for skaftet, og giv ham nu det ultimative blowjob.
 8. Den omvendte etter – Eller to’eren – brug den smalle ende af We-vibe vaginalt, mens den brede ende bruges analt, og prøv nu et analt samleje.
 9. Brug den under en strap-on – Brug den som i etteren, men i stedet for et samleje, så prøv at tag en strap-on på. På grund af We-vibe’s profil, burde der ingen problemer være med det, og nu bliver den så trykket helt tæt til dit venusbjerg, hver gang du støder i bund. Lige meget om din partner er en mand eller kvinde.
 10. Trådløst æg – Grundet formen, så vil We-vibe holdes på sin plads, selv om du går rundt. Så tag din We-vibe “på”, og tag en tur i byen, mens du giver din partner fjernbetjeningen.

Dette er blot nogle af de muligheder du/i har med We-vibe – Der er mange flere, og i er velkomne til at komme med flere forslag i kommentarfeltet nedenfor.

Hygiejne

En We-Vibe er lavet af ren silikone, så den er nem at rengøre. Du kan bruge vand og sæbe, eller du kan bruge en anti-bakteriel spray.

We-Vibe varianter

LELO har også lavet deres egen udgave af We-Vibe, og de er faktisk fremragende også. De kalder dem bare Tiani, og i skrivende stund er det Tiana 3 der er den mest populære.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.