Hjem » Blog » Mega dildoer, store dildoer eller bare monster dildoer

Mega dildoer, store dildoer eller bare monster dildoer

Mega dildoer, monster dildoer – Ja kært barn har mange navne.

Du kan se vores udvalg af store dildoer her.

Orv – Den er stor!

Dette er en sætning nogle kvinder nok har sagt, når de har siddet på diverse hjemmesider, og kigget frækt legetøj. Nogle måske endda, første gang de var sammen med ham for første gang. Det er også sætningen enhver mand gerne vil høre, når de smider bukserne.

Men skal den være så stor? I følge undersøgelser, er gennemsnits størrelsen på en dansk penis mellem 13 og 15 cm målt fra roden, til spidsen. I følge en anden undersøgelse, lavet af sinful.dk, er den foretrukne størrelse, når kvinder køber dildoer 14.3 cm i længden, og 3.85 cm i diameter. Hvis du nu går ud og spørger pigerne på singlesex.dk, så er svaret et lidt andet, idet svaret så er mellem 18 og 20 cm, noget over gennemsnittet. Du kan se omtale af den undersøgelse her.

Men nogle kvinder foretrækker simpelt hen bare store dildoer. Hvorfor? Ja, fornemmelsen af være fyldt ud, den skulle være fantastisk.

Hvad virker så?

Mega Dildo - Miss Amour
Mega Dildo – Miss Amour

For nogle kvinder skal den være lang nok, til at støde op imod åbningen til livmoderen, mens andre foretrækker at den får skedeåbningen til at åbne sig helt. Andre igen foretrækker at begge dele, eller bare det at de er fyldt ud i begge huller. Hvad der virker for dig, det er helt individuelt. Noget man skal være opmærksom på? Når der er tale om Mega dildoer, så er det nu engang de færreste der bare kan gå i gang med at bruge en mega dildo. Det kræver ofte en godt del træning og opvarming. Det anbefales at man starter med en ”normal størrelse” dildo, og så køber en der er lidt større, for at ende ud i en mega dildo. Men har man ikke tålmodigheden til at vente, så er et varmt bad, efterfulgt af et langt forspil og masser af glidecreme vejen frem. En af de mest populære dildoer lige nu, det er en begynder dildo fra Jozy. Når Jozy siger begynder dildo, og den er 18 cm i længden, så kan du se hvor vi er på vej henad.

Der er ingen tvivl om at dildoer kommer i mange størrelser, farver, former og materialer. Alt lige fra glas, silikone, ABS, stål, sten og meget andet.

all-black-35
Sort kegle – Sexshop.dk

De bedste mega dildoer siges at være af gummi/silikone fremfor glas, da det kan blive for meget for de fleste kvinder, hvis dildoen både er mega stor, men også hård pga. glasset.

Men har man fået mod på at købe og prøve en mega dildo, så skulle det hvis man er til de størrelser, være virkelig lækkert at blive helt udblokket, og der findes utrolig mange muligheder af mega dildoer. det kunne fx. være en lille sag på 25 cm, og 6 cm i diameter her set hos Miss Amour.

Eller hvad med denne sorte kegle, så får du begge dele, den er 30 cm i længden, og 18 cm i bredden. Så bliver man da fyldt fuldt ud.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *