Fifty Shades of Grey – Nyheder

Da trilogien Fifty Shades of Grey første gang ramte boghandlernes hylder, var det som om det blev tilladt at læse erotiske bøger. Alle og enhver havde bøgerne, og alle læste om milliardæren Christian Grey, og hans erotiske forhold til Anastasia Steele.

Det var lige med et in, at læse om BDSM fantasier. Måske det var drømmen om at finde en rig mand, en mand som havde udstrålingen, og magten til bare at tage hvad han ville have. Det siges jo, at de fleste kvinder drømmer om en mand, der ikke spørger – Men bare tager hvad han vil have.

Hvad betyder ”Fifty Shades of Grey”

Shades of grey er en farveskala, på samme måde som du ser i farvehandleren. Men det menneskelige øje kan kun skelne mellem 32 ”shades of grey”, hvorfor 50 shades of grey kan betyde at der er mere i det, end det menneskelig øje kan se. Her henføres der til Christian Grey’s komplekse personlighed. At han så hedder Christian Grey, og hun Anastasia Steele, så giver det faktisk også ”steel grey” som igen må være en farve på gråtone skalaen, er kun lidt sjovt også.

 

Fifty Shades of Grey – Sexlegetøj

I april 2013 kom så de første produkter af sexlegetøj på markedet, lavet i samarbejde med forfatteren af trilogien E.L. James. Der er kommet alt, lige fra Christian’s grå slips som Anastasia er så vild med, til håndjern, benspredere, bækkenbundskugler, buttplugs, piske, manchetter, blindfolds og ikke mindst glidecreme og massage olie.

De forskellige ting er blevet utroligt populære, og salget af dem går forrygende. De bedst sælgende produkter fra Fifty Shades serien er ifølge Louise fra erotik.dk deres penisring og så en mini g-punkts vibrator.

Lingeri fra Fifty Shades

I efteråret 2013 kom også en ny fræk lingeri serie fra Fifty Shades. Det er svenske Kappahl der står bag denne, og det er ikke muligt at købe dem herhjemme endnu, men det kommer nok snart. Det er i hvert fald en eksklusiv serie, og flot ser den ud.

Vin fra Fifty Shades

Ligesom med lingeri, så er der nu også dukket officielle vine frem med Fifty Shades of Grey logoet på. Jeg syntes nu ellers ikke, at der blev snakket så meget om vin i bogen, det var mere champagnen der blev nævnt. Godt nok drak de lidt hvidvin, men det var i hvert fald ikke der hovedvægten var. Ikke desto mindre er der nu dukket disse vine op.

Fifty Shades of Grey filmen

Der har været stort ståhej omkring hvem, der skal spille de to bærende roller. I skrivende stund er rollerne tildelt Jamie Dornan som værende Christian Grey, og Dakota Johnson som Anastasia Steele. Det er to relativt ukendte skuespillere, men det er nødvendigvis ikke nogen ulempe.

Hvornår har Fifty Shades filmen premiere

Ifølge alle udmeldinger, så har filmen premiere på Valentine’s dag, 2015. Det burde ifølge kalenderen være den 14. februar, men på IMDB’s hjemmeside, står der at filmen allerede har premiere den 13. februar i USA, og faktisk allerede den 11. februar i Frankring.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.