Hjem » Guides » Test af LELO Soraya

Test af LELO Soraya

LELO Soraya er mit andet stykke sexlegetøj fra LELO, og jeg er stadig imponeret. Det er simpelthen fremragende, det er æstetisk smukt at kigge på, og den er vandtæt. Det eneste minus jeg umiddelbart kan komme i tanke om, er at det godt kunne have en lidt større diameter. Men selvom jeg måske ikke lige opnår den fornemmelse af, at være fyldt helt ud, så er det alt i alt et fremragende stykke legetøj.

Jeg havde ellers gået i længere tid, og debatteret med mig selv over hvad jeg ville købe næste gang. Jeg landede på Soraya, fordi jeg gerne ville have en rabbit dildo (ja, nu havde man hørt så meget om sådan en, så nu skulle det være). Desuden havde den alle de features som jeg efterspurgte, men også lige lidt mere end Ina, som jeg dog gerne vil afprøve.

Men for mig har Soraya været alle pengene værd, hun har stærke vibrationer, og kan få “jobbet done” i løbet af minutter. Det er indtil videre kun LELO’s produkter der har fået mig derud, så hurtigt. Dildovibratoren har ikke helt de ting, jeg efterspørger i længde og diameter, men det er så åbenbart heller ikke så nødvendigt som jeg troede. Jeg kan klart anbefale den til alle som vil have en stilfuld rabbit vibrator. Du skal bare justere den lidt, så du får kompensation for størrelsen (hvis det er nødvendigt for dig), men derefter er denne vibrator helt sikkert klar på at ryste dine ind/grundvolde – På den gode måde.

Du finder alle forhandlerne af LELO Soraya bunny vibrator her:

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *