Danmarks billigste sexshop 2018

Dildo-priser.dk fandt både Danmarks billigste sexshop i 2014 og i 2016. Det betyder naturligvis også, at det er blevet tid til at kåre den billigste sexshop i 2018, så vores læsere ikke er i tvivl om, hvor de bør kigge, hvis de vil have Danmarks billigste sexlegetøj. I 2014 og i 2016 løb Sexshop.dk med sejren som Danmarks billigste sexshop, men i år er der kommet en ny spiller på markedet, hvilket også har betydet, at vi har kunnet kåre en ny vinder af titlen som Danmarks billigste sexshop.

I vores undersøgelse, har vi valgt at inddrage følgende danske sexshops, hvor vi har undersøgt priserne på et udvalg af forskelligt sexlegetøj. Vi har forsøgt at udvælge forskelligartede produkter, så testen inkluderer både sexlegetøj til mænd, kvinder og par.

I de tilfælde, hvor en sexshop ikke har haft et bestemt produkt, har vi blot anvendt en gennemsnitspris fra de andre shops, så det stadig ville være muligt at lave en realistisk kåring af den billigste shop. Leveringsprisen også regnet med i priserne på de forskellige produkter, og der er naturligvis også taget højde for, at der i nogen tilfælde er gratis levering på bestemte produkter.

De udvalgt sexshops

Med Dildo-priser.dk er det nemt at finde de bedste tilbud på sexlegetøj, og det har givet os et godt overblik over de danske sexshops. Vi har udvalg de mest populære shops til vores undersøgelse, og det har betydet, at der i år indgår 11 forskellige webshops i vores undersøgelse.

Til kåringen af Danmarks billigste sexshop 2018 er følgende webshops blevet udvalgt:

De udvalgte produkter

Vi har forsøgt at vælge så forskelligartede produkter som muligt, og derfor er der både sexlegetøj og andet tilbehør til mænd, kvinder og par på vores liste. Produkterne stammer desuden også fra forskellige producenter og i forskellige prisklasser.

Fifty Shades of Grey, Something Forbidden Anal Plug

Fifty Shades står bag en bred serie af forskellige sexlegetøj, som ikke kun henvender sig til par, der er interesseret i SM. Fifty Shades of Grey, Something Forbidden Anal Plug er en god til begyndere, da den kun måler 2,5 cm i diameteren på det bredeste sted. Den er fremstillet i silikone, hvilket gør den glat og nem at indføre.

Denne butt plug er udvalgt til testen, fordi den kan bruges og nydes af alle uanset erfaringsniveau. Samtidig er Fifty Shades ét af de mest populære brands indenfor sexlegetøj, og derfor kan man finde denne butt plug i mange danske webshops.

Hvis du vil have en Fifty Shades of Grey, Something Forbidden Anal Plug, bør du besøge Belugi. Her kan du få den til bare 139 kroner med levering inkluderet, hvilket er en besparelse på 35% i forhold til den dyreste webshop.

  Forhandler Pris
Billigst Belugi.dk 139 kroner
Dyrest Uniquelady.dk 213 kroner

Besparelse: 74 kroner

Procentvise besparelse: 35%

Gennemsnitlige pris: 196 kroner

Bad Kitty trådløst vibrator æg


Vibrator æg
er blevet ufatteligt populære blandt danske kvinder og par indenfor de seneste år, så derfor skal de naturligvis også repræsenteres på denne liste.

Dette vibrator æg er lavet af Bad Kitty er et fjernbetjent sexlegetøj, hvilket gør den oplagt til brug med en partner, som kan tage kontrollen. Vibrationerne kan nemt styres med den medfølgende fjernbetjening, og det gør den til et rigtigt godt valg, hvis I ønsker jer et vibrator æg.

Hvis du vil have et Bad Kitty vibrator æg, bør du besøge Sexkanin, hvor du kan få ægget til 278 kroner. Her er leveringen naturligvis inkluderet, og du sparer 31% i forhold til totalprisen hos den dyreste webshop.

  Forhandler Pris
Billigst Sexkanin.dk 278 kroner
Dyrest Sexshop.dk 400 kroner

Besparelse: 122 kroner

Procentvise besparelse: 31%

Gennemsnitlige pris: 334 kroner

My Size størrelsestilpassede kondomer (36 stk)

Sikker sex er godt, og der er intet, der beskytter lige så godt som kondomer. My Size størrelsestilpassede kondomer er ét af de nyere mærker på det danske marked, men kondomerne er hurtigt blevet meget populære blandt mange danske mænd.

My Size størrelsestilpassede kondomer adskiller sig fra andre kondomer på markedet ved deres brede sortiment i forskellige størrelser. Det betyder, at man får en bedre oplevelse, fordi man kan få et kondom, som passer perfekt.

Hvis du vil købe My Size størrelsestilpassede kondomer, så bør du besøge Winkwink.dk, hvor du kan få 36 kondomer til 98 kroner. Dette giver en stykpris 2,7 kroner, mens stykprisen hos den dyreste forhandler er 10,7 kroner.  Dette betyder, at du sparer 75% ved at handle hos Winkwink.dk.

  Forhandler Pris
Billigst Winkwink.dk 98 kroner
Dyrest Alor.dk 385 kroner

Besparelse: 287 kroner

Procentvise besparelse: 75%

Gennemsnitlige pris: 267 kroner

Fun Factory Gigolino dildo vibrator

Man kan finde vibratorer i mange kvinders natbordsskuffe, så derfor skal der naturligvis være også en vibrator i vores forsøg på at finde Danmarks billigst webshop i 2018. Vibratorer og dildoer fås i alverdens størrelser og variationer. Gigolino fra Fun Factory er en fin dildo vibrator, som vil tiltale de fleste kvinder. Den er en anelse mindre end mange andre vibratorer på markedet, men den er stadig kraftfuld og kan både give g-punkts orgasmer og klitoris orgasmer.

Fun Factory er én af de førende producenter indenfor silikonebaseret sexlegetøj, og derfor forhandles deres produkter i mange danske webshops. Du kan få Gigolino hos Belugi.dk for 299 kroner, hvilket er en besparelse på 30% i forhold til den dyreste webshop. Du får også en ret betydelig besparelse på næsten 50 kroner i forhold til den gennemsnitlige pris på produktet, så køb Fun Factory Gigolino dildo vibrator hos Belugi.dk.

  Forhandler Pris
Billigst Belugi.dk 299 kroner
Dyrest Darkrose.dk 429 kroner

Besparelse: 130 kroner

Procentvise besparelse: 30%

Gennemsnitlige pris: 342 kroner

Fleshlight Girls Asa Akira Dragon

Igennem de seneste år er der sket en revolution i forhold til sexlegetøj til mænd. Fleshlight er blevet ufatteligt populære, så derfor skal de naturligvis også være med i denne prisundersøgelse. Der findes et væld af forskellige udformninger, og denne Fleshlight er lavet med pornostjernen Asa Akira Dragon som inspiration.

Der findes efterhånden mange kopiprodukter, men Fleshlight Girls Asa Akira Dragon er fra den originale producent, hvilket er med til at garantere produktets kvalitet. Den fås til 419 kroner hos Belugi.dk, mens du skal punge ud med 695 kroner hos Aclingeri.dk, hvilket giver en besparelse på 40%.

  Forhandler Pris
Billigst Belugi.dk 419 kroner
Dyrest Aclingeri.dk 695 kroner

Besparelse: 276 kroner

Procentvise besparelse: 40%

Gennemsnitlige pris: 541 kroner

Fifty Shades of Grey, Totally His Manchetter

Fifty Shades of Grey har revolutioneret mange danskeres forhold til sex, og BDSM er kommet på tale i mange parforhold. BDSM kommer naturligvis i mange forskellige former, og der er mange, som nyder let dominans under sex. Et par manchetter kan være et frækt krydderi på sexlivet i mange parforhold, hvor man får lov at lege med en smule bondage. Mange er blevet inspireret af Fifty Shades of Grey, så derfor har vi valgt at medtage dette produkt fra den officielle serie af sexlegetøj.

Ved at vælge manchetter fra en kendt producent, får man en bedre garanti for kvaliteten. Dette kan koste lidt ekstra, og det er muligvis ikke de billigste på markedet. De kan dog fås til 114 kroner hos Sexshop.dk, hvilket er en besparelse på 62% i forhold til den dyreste webshop.

  Forhandler Pris
Billigst Sexshop.dk 114 kroner
Dyrest Uniquelady.dk 298 kroner

Besparelse: 184 kroner

Procentvise besparelse: 62%

Gennemsnitlige pris: 186 kroner

Lelo vandbasseret glidecreme

Glidecreme er én af de mest solgte produkter i danske webshops. De fleste glidecremer er i dag vandbaseret, da denne type glidecreme også kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer. Vi har i år udvalgt én bestemt type glidecreme til prissammenligning i modsætning til tidligere år, hvor vi blot udvalgte det billigste produkt i de enkelte webshops. Ved at vælge det samme produkt, kan vi være sikre på, at kvaliteten af glidecremen er den samme. Dette giver en mindre besparelse på 12 kroner, hvis du handler hos Darkrose.dk, når man sammenligner med gennemsnitsprisen.

  Forhandler Pris
Billigst Darkrose.dk 129 kroner
Dyrest Sexshop.dk 144 kroner

Besparelse: 15 kroner

Procentvise besparelse: 10%

Gennemsnitlige pris: 137 kroner

Japanske brystklemmer med kæde

Brystvorterne hører til blandt de mest erogene kropsdele hos både mænd og kvinder, og brystklemmer kan øge brystvorternes følsomhed. Mange forbinder brystklemmer med BDSM, men der er flere og flere par, som begynder at få øjnene op for mulighederne ved brystklemmer. Disse japanske brystklemmer er udstyret med en kæde, og man kan øge følsomheden ved at trække blidt i kæden.

Du kan spare hele 28%, hvis du vælger den billigste webshop i stedet for den dyreste, når du køber et sæt japanske brystklemmer med kæde. Det betyder, at du sparer 66 kroner på dit køb.

  Forhandler Pris
Billigst Sinful.dk 168 kroner
Dyrest Uniquelady.dk 234 kroner

Besparelse: 66 kroner

Procentvise besparelse: 28%

Gennemsnitlige pris: 200 kroner

Fairy Turbo Magic Wand

Der findes mange vibratorer på det danske marked, og magic wands hører til blandt de mest kraftfulde på markedet. Man stimulerer udelukkende udvendigt med en magic wand, men den er stadig blevet én af de mest populære hos danske kvinder.

Der findes mange forskellige magic wands, og Fairy Turbo Magic Wand er en relativt gennemsnitlig magic wand, som kan bruges af stort set alle kvinder, der ønsker sig denne type af vibrator. Du sparer 65 kroner, hvis du sammenligner den billigste webshop med den gennemsnitlige pris på en Fairy Turbo Magic Wand. Der er dog en forskel på hele 184 kroner til forskel mellem den billigste og dyreste shop. Kort sagt bør du besøge Sexshop.dk, hvis du ønsker dig en Turbo Fairy Magic Wand.

  Forhandler Pris
Billigst Sexshop.dk 424 kroner
Dyrest Uniquelady.dk 608 kroner

Besparelse: 184 kroner

Procentvise besparelse: 30%

Gennemsnitlige pris: 489 kroner

Durex Real Feel kondomer (16 stk)

Durex er ét af de mest populære brands indenfor kondomer i Danmark, og Real Feel er favoritten hos mange par.

Køber du Durex Real Feel kondomer hos Sinful.dk, skal du kun give 11,5 kroner pr. kondom. Til sammenligning vil det koste 25 kroner hos den dyreste forhandler, så du kan spare 55% ved at vælge Sinful.dk.

  Forhandler Pris
Billigst Sinful.dk 184 kroner
Dyrest Winkwink.dk 407 kroner

Besparelse: 223 kroner

Procentvise besparelse: 55%

Gennemsnitlige pris: 245 kroner

Danmarks billigste sexshop 2018

Belugi.dk er klassens nye dreng, som løber med sejren som Danmarks billigste webshop i år 2018. Belugi havde debut på det danske marked i juni 2017, men kan allerede indtage titlen som Danmarks billigste webshop her i 2018.

Belugi er grundlagt af Mik og Marie Oddershede, og ifølge Mik, skyldes webshoppens gode priser, at de køber deres varer uden fordyrende mellemled og i store mængder. Derfor har Belugi fået mulighed for at blive den billigste sexshop i Danmark og i resten af Norden.

Gratis fragt hos Belugi.dk

Belugi er den eneste webshop i vores undersøgelse, som tilbyder gratis fragt uanset størrelsen på købsbeløbet. Tilbuddet om gratis fragt blev oprindeligt indført på forsøgsbasis i december måned i 2017. Det viste sig at være en succes, og derfor vil tilbuddet gælde i hele 2018, og Mik Oddershede håber på, at tilbuddet om gratis fragt herefter kan blive en permanent løsning for webshoppen.

Belugis kunder har taget særdeles godt imod tilbuddet om gratis fragt, som især er fordelagtigt ved køb af enkelte produkter, hvor fragtomkostningerne ellers kan udgøre en stor procentdel af den samlede købspris. Som en ekstra service, kan du desuden nyde godt af Belugis gode artikler, som skrives af en fuldtidsansat sexolog. Her kan du både finde råd til brug af sexlegetøj og svar på spørgsmål om sex og intimitet.

Dine besparelser

Den samlede pris på de ti stykker sexlegetøj undersøgelsen var 2252 kroner, hvis man købte dem i de billigste webshops. Til sammenligning ville de samme stykker sexlegetøj koste 3813 kroner i de dyreste webshops, hvilket er en forskel på 1561 kroner.

Det er også værd at være opmærksom på, at den største prisforskel var på 75% på 36 styk af My Size størrelsestilpassede kondomer, som koster 385 kroner hos Alor.dk, mens prisen kun er 98 kroner hos Winkwink.dk.

Belugi var overordnet set den billigste webshop, og selvom de ikke var billigst på alle produkter, så var de billigst på tre ud af de fem produkter fra undersøgelsen, som de havde i deres udvalg. Du bør dog stadig huske på, at du altid kan tjekke de billigste priser her hos Dildopriser, så du er sikker på, at du får det bedste tilbud på sexlegetøj. Du kan også se alle data fra undersøgelsen her.

NB.

Priserne er et øjebliksbillede og der må tages forbehold for at priserne hos forhandleren kan være forandret i mellemtiden. Der tages forbehold for at varer kan være udsolgt eller udgået hos forhandleren, og derfor ikke vises på siden. Da ikke alle forhandlere har alle varer på hylderne, så skal ovenstående udelukkende tages vejledende, og give en indikation af hvilke butik der er billigst. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *