Hvorfor det er sundt at slikke fisse

Hvorfor det at slikke fisse faktisk er sundt

Din fisse er fuld af de samme bakterier, som der i alle sundhedsfremmende produkter, lige fra yogurt, til kombucha (der findes i grøn the). Hvis din fisse er fuld af gode bakterier, og folk køber produkter i dyre domme, der indeholder samme bakterier, hvorfor så ikke bare slikke en masse fisse?

Du burde vide, at fissen er hjemsted for millioner af bakterier. Den officielle betegnelse for dette øko-system, er vaginal microbiome, og det er med til at sikre din fisse i, at blive overtaget af dårlige og skadelige bakterier. Helt op til 70% af alle kvinders nedre regioner er domineret af en art af lactobacillus, som producerer mælkesyre, og er med til at holde tingene på et pH-niveau på 4,5.

Ved du hvor ellers lactobacillus eksisterer? I dine tarme. Dine tarmbakterier omtales ofte som probiotika. De kan påvirke alt, fra fordøjelse til allergi over for eksem til Alzheimers. Og som forskningen tyder på, så er de bakterier med til at regulere din personlige tarm flora. Probiotika bliver tilføjet til fødevarer som yoghurt, men også til ting som shampoo og barberskum.

Men hvorfor gå til den slags yderligheder? Den nemme metode ville jo bare være at slikke en masse fisse, når nu den er så fuld af de samme gode bakterier.

Der kan være et problem, for at være et nyttigt probiotiske ville fisse safter skulle indeholde nok gode bakterier til at gøre en effekt, defineret i Canada og Italien som en milliard kolonidannende enheder (CFU’er) per portion. Oven i det, ville bakterierne skulle kunne overleve, indtil de nåede til den nederste del af tarmen (hvor gode bakterier bor) uden at blive ødelagt af mavesyre.

Hvor meget bakterier er der så i en gang slikken fisse? Ifølge Dr. Mendes-Soares, der er omkring 100.000 til 100 millioner Lactobacillus celler per gram vaginal væske. Så for en gang fisse slikning, skulle have probiotiske egenskaber, ville din partner være nødt til at sluge mellem ti og 10.000 gram (10 kg) vaginal væske. En af dem er nok lige til at klare, den anden er ikke.

Lad os antage, at du har en af de mere frugtbare mikrobielle regnskove dernede, og din partner kun behov for at sluge ti gram. Hvordan kan vi være sikre på, at de ti gram når ned til den nederste del af tarmen intakt? En undersøgelse fra 2005 viste, at tilstedeværelsen af glucose i mavesyren beskytter Lactobacilli på sin rejse ned til tarmkanalen. Fisse safter er ikke kendt for sit glucose indhold.

Men det at spise noget mad, kort før man dykker ned, det kan give et boost til det nødvendige glukose indhold i maven.

Men et andet problem, der opstår med at få sine probiotika i naturen er spørgsmålet om forurening. Hvis du slikker fisse på en, så vil der også være en overførsel af skadelige bakterier. Der er altså også lige aspektet med seksuelt overførte sygdomme at overveje.

For nogle mennesker, er den problematiske del af udtrykket “probiotisk fisse” netop den probiotiske del. I et blog indlæg fra 2009, var læge og podcaster Mark Crislip meget skeptisk over for hele den probiotiske industri. Et af hans vigtigste anklage punkter var, at arterne af Lactobacillus og Bifidobacterium som findes i probiotika, ikke nødvendigvis er de samme arter, der findes i den menneskelige krop.

Juryen er stadig uenige om, hvorvidt probiotika er så gavnlige som Jamie Lee Curtis ville have du tror (amerikansk reklame). Der er masser af videnskabelige beviser , at probiotika kan have en effekt på irriteret tyktarm, diarré forårsaget af antibiotika, og andre problemer. Men vi har ikke den samme mængde beviser for, at tage probiotika tilbyder langsigtede sundhedsmæssige fordele, der kunne forlænge dit liv.

Foreløbige undersøgelser er blevet udført med hensigt på, om Lactobacillus kan hjælpe med kolesterol. Dette kunne være en sensation, da hjertesygdomme er en af de hyppigste årsager til dødsfald i USA. Resultaterne er lovende, men undersøgelser konkluderede, at der var behov for mere forskning.

Noget pro-probiotika og anti-probiotika folk kan blive enige om er: At probiotika kun opholder i dit system, hvis du regelmæssigt igen får nye forsyninger. Ligesom noget af din kost, så vil fisse safter kun give sundhedsmæssige fordele, hvis du spiser det regelmæssigt.

Så konklusionen må være, at du bør give din partner en slikketur om dagen hvis du vil forblive sund.

Hvis du derimod leder efter noget der næsten er lige så godt som at få slikket fisse – Så tag et kig på vores klitoris stimulatorer.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.