Mødet med tantaramassøren

Så blev jeg sgu single igen, det er nu meget rart når man føler sig trådt på

Inden jeg kom i et forhold der ville jeg rigtig gerne prøve tantaramassage, og havde prøvet at opsøge det en enkelt gang. Men det blev desværre ikke til noget. Men nu lykkedes det mig endelig! 😀

Massøren henvender sig fra en ”dating” side og fortæller mig at han gerne vil gi mig tantaramassage uden beregning. Jeg googler lige en ekstra gang for nu os at være helt sikker på fremgangsmåden, og for at undgå ”ubehagelige” overraskelser.  Jeg takker ja til mødet og vi aftaler at mødes i Fredags, jeg skulle komme glatbarberet og have håndklæder med.

Jeg ankommer i hans private hjem, hvor han har et lille behandlerrum hvor jeg skulle ligge på en massagebriks. Jeg tager mit tøj af og slutter til sidst med at tage min hvide blonde BH og trusser af 😉

Han kommer ind med noget varm massageolie, der dufter dejligt af lavendel. Han går i gang med at massere min ryg, og jeg ligger bare og tænker mmmh det er sgu da meget dejligt det her. Lige indtil hans hånd bevæger sig i mod min røv og ned til min fisse 😲 FUCK tænker jeg, det er meget behageligt men deeet havde jeg læst ikke var en del af tantaramassen ifølge de hjemmesider. Jeg kan ikke få mig selv til at sige noget, fordi det var jo os meget dejligt! Jeg blev sjask våd og lå og sagde til mig selv.

” Du må ikke komme, du må ikke komme, du må ikke komme” 😬

Det lykkedes mig at have den kontrol og kommer heldigvis ikke!  Han beder mig om at vende mig om så han kan massere mig foran, han starter med ansigtet og fører sine hænder ned af mine bryster så jeg ligger med stive brystvorter og endnu engang bliver lidt små tændt og nyder at mærke hans hænder imod min krop som er smut ind i den velduftende olie.

Efter at have masseret mit bryst og mave går turen ned til min fisse som forsat er sjaskvåd. Jeg ligger på denne her briks og er helt væk fordi jeg nyder virkelig massagen og hans varme hænder imod min krop 🤤

Han stiller mig et spørgsmål jeg egentlig ikke helt fanger, så jeg siger bare ja. Det jeg så får sagt ja til er at han gerne må slikke mig, og endnu en gang tænker jeg ”FUCK HVAD HAR JEG DOG SAGT JA TIL! ” Han er i fuld gang og jeg prøver igen at sige til mig selv.

” Du må ikke, du må ikke, fuuuck nuu kommer jeg! ” 🙈

Der ligger jeg så efter en dejlig intens orgasme og tænker, bare ikke han bemærkede det!!

Efter en dejlig massage, siger han ”det tog sin tid før du kom syntes jeg, men kunne du mærke om den var anderledes end du plejer at få dem”
så måtte jeg jo krybe til korset og fortælle at jeg rent faktisk nød det! 🤤

               – Det bliver dog ikke til et møde igen. Men jeg vil alligevel anbefale det til andre 

Varme vinterkys til jer 😘
xoxo Tanja

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Manchetter

Test af manchetter

– Test af manchetter sponsoreret af Sinful.dk – Håndleds og lår manchetter Det har været �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.