Sex Blog

Sex blogs i Danmark – Stor oversigt

Hvis man leder efter en god sex blog, altså en blog som beskriver sex, drejer sig om sex, eller handler om det, så er der flere steder på nettet der er gode at kende, da det ikke er dem alle der er lige nemme at finde. Vi har her prøvet at samle en liste over nogle af de bedste, men ikke nødvendigvis mest kendte sex blogs. Her på siden har vi også en blog, der dog mest omhandler sexlegetøj. Dog har vi også vores egen blogger Laura, der blogger omkring sex.

Men lad os komme igang med listen.

Missgrey.dk

Missgrey universet består ikke bare af en pige, men flere piger der beskriver mange forskellige aspekter af deres sexliv. Her får du i et unikt indblik i alle mulige ting, lige fra deres seksuelle erfaringer med deres partner, test af sexlegetøj, og mange flere ting. Du får indblik i deres i deres tanker og følelser. Der er i øjeblikket fire forskellige bloggere tilknyttet siden, og de skriver om stort set alt. Dating, swingerklubber, og leg med BDSM miljøet.

De har også deres helt egen MissGreyClub, hvor du kan blive medlem, og få adgang til en masse frække ting.

Gå til MissGrey.dk

Detlumrehjorne.dk

En tidligere blogger fra MissGrey universet har startet sin egen blog, der hedder Det Lumre Hjørne. Her kan du læse om den erfarne kvindes erfaringer, test af sexlegetøj, frække noveller og mange andre ting. Miss Robinson som kvinden kalder sig er en moden kvinde, og her får du lejlighed for at følge med i hendes frække hverdag med sin mand, og ikke mindst læse en masse frække noveller.

Gå til Detlumrehjorne.dk

Kvinderudenfilter.dk

Her er endnu et blogunivers med en masse frække kvinder, der deler alle deres tanker, og fantasier. Som navnet på bloggen antyder, så bliver der ikke lagt fingre imellem. Bloggen her omhandler dog ikke kun sex, men også mange andre ting om livet som kvinde med og uden børn.

Gå til kvinderudenfilter.dk

Nytomsex.dk

Hvis nogle af jer følger med på Side6.dk, så kender i sikkert Thomas Roar, som har været fast skribent derinde igennem mange år. Den garvede sex blogger har nu lavet sin egen blog, hvor han fortæller om nogle af sine mange oplevelser, og det at være mand. Bloggen er lidt speciel, for der er ikke mange mandebloggere derude. Men Thomas er ikke bleg for at dele ud af sine erfaringer og sine historier.

Gå til Nytomsex.dk

SlavindenMariaMagdelena’s blog

Her er der en lidt mere BDSM præget blog. Her følger du slavinden Maria Magdelena’s tanker og hendes oplevelser med hendes master og herre. Hun beskriver alt, lige fra de forskellige seancer som de har indenfor BDSM. Hendes hverdag som slavinde, og hvilke problemer det kan skabe at skulle adlyde sin herre når man er på job, eller ude i sociale sammenhænge.

Gå til MariaMagdelena’s blog

Lydig.dk

Endnu en lidt mere mørk sex blog. Her følger vi endnu en slavinde der beskriver hende og hendes herres forhold. Her bliver du også taget med direkte til bordet, og der bliver ikke lagt fingre imellem når det gælder beskrivelser af de seksuelle ting. Men du følger også hendes tanker, og kan mærke hendes hengivenhed for hendes herre.

Gå til Lydig.dk

Kender du til andre gode sex blogs der er værd at se, så lad mig høre om det. Eller hvis du har erfaringer med nogle af dem der er skrevet om her.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.