Bedste dildo i test

Bedste dildo test

Der er lavet mange dildo test af de bedste dildoer igennem årene, og fælles for dem alle er, at du kan ikke anbefale en dildo, og sige at denne er uovertruffen, lige netop til dig der sidder og læser denne test. Derfor skal denne test ikke tages som det endegyldige svar, men mere som en guide til hvad vi syntes er godt.

Men vi har her, haft fat i nogle af de mest populære og bedste dildoer på markedet, og giver her vores bud på en god dildo ano 2020. Læg mærke til her, at vi kun har testet dildoer, og ikke vibratorer. Hvis du leder efter den bedste vibrator, så tag et kig på den artikel vi har skrevet om det.

Afhængigt af hvilke type dildo du leder efter, så kan du her få en god inspiration.

Bedste almindelig dildo 2020:

En ganske almindelig dildo, er egentligt bare et skaft, som der kan bruges til indføring. Hvad enten det er vaginalt, eller analt. Der er ikke nogle vibrationer i, eller anden form for stimulering. En almindelig dildo er som regel lavet af enten jelly, eller silikone, hvor en silikone dildo som regel holder længere tid. Men begge materialer er super behagelige, hvor silikonen lige er den tand bedre end jelly materialet. Til gengæld er jelly materialet super billigt.

Bedste glas dildo 2020

En glas dildo giver en helt speciel følelse når du indfører den. Den er ikke ligesom en almindelig dildo bøjelig, men er fuldstændig rigid. Det vil sige, at du har 100% total kontrol over hvor og hvad du rammer når du bruger den. Desuden er alle glas dildoer i dag lavet i et splintrefrit materiale, så du er 100% sikker når du bruger den. En anden fordel ved en glas dildo er, at du kan henholdsvis varme og køle den, og få to helt vidt forskellige oplevelser ud af det. Desuden kan du bruge begge ender af den, også det er med til at give en helt ny oplevelse. Så i pricippet, så får du to forskellige dildoer til samme pris.

Bedste stål dildo 2020

En af de pæneste stål dildoer der er lavet, må være denne “lette” lille sag fra Fifty Shades of Grey – Darker kollektionen. Deep Delicious hedder den, og den har vundet flere priser for både dets design, og ergonomiske korrekte udformning. Netop dets kurver, og former gør den ideel til mange formål, om du er til g-punkts stimulering, anale lege eller prostata massage, så klarer Deep Delicious opgaven på fornemste vis.

  • Ekstrem flot finish i dets udseende
  • Designet med flere formål for øje, om det er g-punkts stimulation, prostata massage eller som anal kugler
  • Ergonomisk design
  • 350 gram kirurgisk stål

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *