Sex med truckere

Velkommen frække!

I dette indlæg, vil jeg skrive om sex med truckere! Jeg indrømmer det sku, jeg er vild med lastbiler! Mange af dem som kører lastbil de er pænt ret lækre at kigge på. Men alle de pæne de er sku optaget pis os! 🙁

Det kunne ellers være mega frækt at ha en kæreste/mand som kan betjene så stor en maskine, og man sammen kunne kører landet tyndt, knalde på de fleste rastepladser mv. Uha det er sku ikke tosset, blir allerede helt våd ved tanken 🙂

Men det er sgu alligevel lykkes mig at nedlægge 4 af slagsen, 3 af dem med sex i lastbilen, skal da lige love for at det førerhus det gyngede 😉

Den første P, vi havde mødtes over en ”sexdating” app, vi overgik fra skriv til opkald. Han spurte mig, om jeg ikke kunne lokkes til at komme ud med et stik til ham, også hvis jeg havde lyst så kunne jeg komme med ham ud og kører resten af dagen (i 4-5 timer) jamen jeg havde ikke noget at tage mig til, så jeg mødte op på det aftalte sted. Jeg havde dagen forinden været ude og fejre at det var Tirsdag. Det var skide hyggeligt, men jeg var ærligt lidt ramt dagen efter. Så det her med at skulle ud og kører rundt i en lastbil der hoppede rundt, puha jeg frygtede at jeg ville blive mere dårlig. Men heldigvis, der havde jeg kun hovedpine, og til mit held der havde P en kold cola liggende.
Efter at ha kørt i nogle timer, blev snakken mere og mere lummer. Han sagde nogle ting som kildede de helt rigtige steder. På vores tur tilbage igen, meddeler de at der er sket et trafikuheld, og vi skulle derfor vente i nogen tid, og hvad skal man ellers bruge 45 minutter på? Det havde vi begge 2 et godt bud på hvad kunne være. Min sex i lastbil mødom blev taget, desværre ikke lige så godt som jeg havde forestillet mig, der er ikke meget plads i sådan en seng. Så man skal tænke kreativt i sådanne steder. Jeg havde faktisk min menses, og P var ikke bleg for at skulle ned og smage mig.
Selvom jeg ikke lige syntes at det var det mest spænende. P har ikke den helt store seksuelle erfaring, så det var et kort knald. Men meget leg i et blowjob, som han nød i fulde drag.

Nummer to D, nu bliver jeg lidt en værre en. Jeg havde over en gruppe skrevet om jeg måtte komme ud og kører lastbil med en, da jeg gerne ville se hvordan et job som lastbilchauffør består af.
Bliver bedt om at komme ud til en rasteplads for at blive samlet op af ham, kunne mærke han var en smule nervøs. Samme var jeg, når jeg bliver nervøs, så snakker jeg som et vandfald. Vi snakkede om alt fra biler, til familie og ja selvfølgelig os sex. Han fortalte at han havde en kammerat hvor de begge godt kunne være frisk på at have en trekant. Vi begge var blevet lidt opstemt af stemningen, da vi havde nået til at skulle holde den første pause, snakkede han om at han ville tage sig en lur men i stedet for lå han med stiv pik, som vare var klar til en guffer. Begynder at smide tøjet og hoppe op og ride hans hårde og stive pik. Det var en kortere men fræk fornøjelse, jeg nåede desværre ikke at komme. Men sådan er det nogle gange, man kan ikke vinde hver gang.

Da turen sluttede, forsatte vi kontakten fordi ideen om den trekant der, den var ikke helt tosset.

Der var gået ca 1 måned, skrev vi om vi ikke skulle ses til den trekant der, jeg var nok lidt rap i replikken der, fordi hvad havde jeg dog rodet mig ud i! jeg var helt ude af min comfortzone, havde aldrig prøvet det før, hvordan gør man lige det her, hvem gør hvad og hvordan! Ringer til min veninde mere eller mindre panikslagen og siger hvad skal jeg gøre hvad ska jeg gøre. Hvor hun så får talt mig til ro. Gutterne ankommer, og vi står sådan lidt hvad skal vi gøre og hvem smider tøjet først. Hans kammerat K, smider sit tøj og lægger sig inderst i sengen, mig i midten og til sidst D.
jeg begynder at kysse dem, og lege med begge hænder på hver deres pik. D havde lidt startvanskeligheder, så jeg måtte lige gi ham et godt blowjob, K starter med at kneppe mig i en doggy i mens jeg sutter videre på D. De bytter selv stilling, og jeg får et ’’hvil’’ i en missionærstilling. Vi havde på forhånd aftalt at der kun var 1 som måtte komme oppe i mig, og en udover mig. Hvem der gjorde hvad hvor var op til dem at finde ud af indbyrdes. D kom oppe i mig og K udover mig, ved eftertanke der havde det nok været meget frækt hvis begge parter var kommet oppe i mig. At få fissen fyldt helt op med sæd ville da ikke være helt tosset. Mmmh

Nå nu kommer vi til N.
En mega sød fyr, som jeg havde haft skrevet med for en 10 år siden, en lidt genert fyr, men meget flink. Vi faldt i snak igen, via en gruppe også derefter i en privat besked. Besked blev til telefonopkald, den døde lidt igen og efter nogle dage der fik jeg pludselig det velkendte dickpic, men okay det var ikke noget dårligt syn. Samtalen blev sjovt nok hurtigt drejet over på noget frækt snak, og jeg modtog flere billeder, og kunne mærke at jeg blev mere og mere horny. Ham ville jeg gerne kneppe. Vi brugte meget tid på at snakke frem og tilbage, og sende lidt billeder. En dag der ringer han og siger. Jeg er 30 minutters kørsel fra dig af, kommer du ikke ned og siger hej. Tjoh det kunne jeg da godt lige gøre. Vi mødes dernede og snakker lidt, vi begynder at kysse og min hånd glider lige så stille og roligt ned af hans hårde stive pik! Smider ham ned på sengen og begynder at sutte hans pik, gør den våd udenom også lade mine læber glide ned af den, og langsomt op igen, i min min højre hånd glider med ned om den, og den venstre leger med hans testikler. Kunne hører han nød det rigtig meget, og blev mere og mere tændt af det. Han befalede mig at hoppe op på hans pik, og red ham. Vi skiftede stilling, så han tog mig i en fræk sexstilling – doggystyle, hev mig i hestehalen så jeg rigtig kunne mærke ham dybt oppe i mig. Det var længe siden, at han sidst havde fået noget, så han kom ret hurtigt oppe i mig, og jeg kunne mærke sæd’en løbe ud af mine våde fisse.

Tak fordi du læste med
xoxo Tanja

4.9/5 - (7 votes)

Se også

Fuck jeg er blevet ramt

– Her stod man og var enig med sig selv om at det der dating �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.