Hjem » Blog » Kyskhedsbælte og pikbur
Kyskhedsbælte og pikbur

Kyskhedsbælte og pikbur

Kyskhedsbælter er noget der kommet mere og mere på mode. Dengang kyskhedsbæltet blev opfundet i renæssansen, var det fordi manden var i krig, eller på rejse, og han ville derfor være sikker på, at kvinden derhjemme ikke var ham utro, eller måske for at forhindre voldtægt. Det kunne også være, at den adelige familie ville forhindre deres datter i, at dyrke sex før ægteskabet.

Sådan er det ikke idag, da de fleste kyskhedsbælter der bliver solgt, faktisk er til mænd, som bruges i en del af diverse fetish lege. Et kyskhedsbælte til mænd, er faktisk ikke et decideret bælte, men mere et pikbur, der låses nede omkring testiklerne og så ellers holder den inde i bur.

Nu er det sådan, at et kyskhedsbælte kan bæres i timer, men der er også nogle der bærer det i dage, eller endda måneder.

Hvem opfandt kyskhedsbæltet?

Den ældste metode man kender til, kaldes infibulation, hvor man fysisk syede kvindernes kønslæber sammen, eller man satte en krampe gennem forhuden på manden. Det var selvfølgelig ikke optimalt fandt man ud af, for selv om man efterlod et lille hul i syningen til urinen og menstruation, så var det umuligt at holde rent. For mandens vedkommende blev erektion en umulighed, da det simpelt hen gjorde for ondt at få rejsning, når ikke forhuden kunne trækkes tilbage. Derfor var det også kun på slaver den primært blev brugt.

Det siges faktisk, at det var derfor omskæring blev opfundet, for på den måde kunne man forhindre at manden blev infibulaneret.

Et kyskhedsbælte er et bælte fra renæssancen, der dækker for kønsdelene og er designet til at forhindre samleje og måske onani. Formålet kan også have været at forhindre voldtægt eller seksuelle fristelser.

En myte omkring kyskhedsbæltet er, at de blev brugt af korsridderne. Ridderne der ofte rejste i det hellige land i år af gangen, mens deres koner blev låst inde i deres borge i hjemlandet, iført et kyskhedsbælte. Dette er højst sandsynligt en myte, idet de første kyskhedsbælter var meget ubehagelige, og det lyder ret usandsynligt, at de skulle kunne bruges i så lange perioder af gangen.

En anden teori omkring kyskhedsbælterne er, at de blev brugt af kvinderne selv, for at beskytte dem imod voldtægt. Eller måske blev de bare opfundet, til en form for bdsm leg til at starte med.

Men fakta er, at de rent faktisk har været brugt, så kan vi kun spekulere over hvorfor de blev opfundet. Men de første må have været ret ukomfortable, så det er utænkeligt, at de rent faktisk har været båret længe. De fleste historier der faktisk beskriver bruger af kyskhedsbælter, de beskriver hvordan det lykkedes kvinderne at slippe ud af dem, eller hvordan de fik fat på deres “egen” nøgle. Det siges, at smedene der fremstillede dem, de tjente en god skilling på, at sælge en ekstra nøgle til konen eller elskeren.

Viktorianerne tilføjede endnu et aspekt til kyskhedsbælterne. Der blev det nemlig sagt, at onani var meget utugtigt, og at det kunne føre til blindhed, galskab, dødsfald og andre ikke særligt opmuntrende sygdomme. Nu til dags, er det bevist, at onani på ingen måde leder noget dårligt med sig. Men er en sund, og helt normal seksuel handling.

Kyskhedsbælter er her i det 20’ende århundrede blevet indført, i forbindelse med visse former for bdsm leg. Det var først i visse dele af det homoseksuelle miljø, og blev sidenhen populære i femdom/domina miljøet.

Hvordan virker et kyskhedsbælte?

Der er forskellige modeller. Den klassiske version til kvinder består af et metal bælte, som bliver spændt rundt om livet, og så et bånd der løber ned mellem benene, med huller til at kunne tisse og hvad man ellers skal. Den moderne udgave, består af et bælte, med et skjold der dækker foran, eller er lavet i for eksempel læder.kyskhedsbaelte-til-kvinder Der er også lidt mere ekstreme udgaver, hvor der er en form for analplug, der sættes ind, og så længe bæltet sidder på, så er det umuligt at få den ud. Nogle versioner holder lårene samlet, så det er umuligt for kvinden at sprede benene.

Kyskhedsbælte til mænd (Pikbur)

En anden slags kyskhedsbælte er dem til mænd. Her er der faktisk ikke tale om et decideret bælte, men mere et pikbur, hvor man kan “spære” penis inde. Disse låses nede omkring testiklerne, og der behøves altså ikke et decideret bælte til dem. Nogle gange er er udstyret med en analplug også, så analt samleje også er umuligt.

Dog findes der også andre alternativer som til kvinder. Blandt andet kan du få nogle låsbare læder underbukser. Lidt mere ekstremt, så er der nogle der har fået en piercing i forhuden, samt en piercing i huden mellem testiklerne og anus, hvorefter de to piercinger låses sammen med en lille hængelås.

Hvor længe kan man have dem på, og er de komfortable?

Det afhænger af typen. Hvis det er underbukser i læder udgaven, der låses fast. Så er det ikke muligt at gå på toilettet, så det alene sætter jo sine begrænsninger. Hvis du bruger et bælte af jern, og ikke rustfrit stål, så risikerer du det ruster, og skaber en irritation. Så, hvis du leder efter noget du kan holde ud at have på igennem længere tid, så skal det være i rustfrit stål, og det skal være muligt at gå på toilettet med det på. Hvis det er den lidt dyrere udgave, så burde der ikke være nogle hygiejne problemer. Men husk, at før i leger og gemmer nøglen væk i ugevis, så test lige bæltet med nøglen indenfor rækkevidde. I det mindste i nogle dage.

Hvor sikre er de?

Igen, det afhænger af bæltet du har kig på. Et læder bælte er bare en slags forsegling, og i bedste tilfælde kan du bare klippe det op, for at komme ud af det. Et kvalitets rustfrit stål bælte, med de korrekte dimensioner kan ikke fjernes uden det rette værktøj, og tillader ikke hverken samleje eller onani, uden at de fjernes. Det betyder høj sikkerhed, både i form af at de ikke bare lige kan fjernes, men det det kan også betyde en forhøjet risiko, hvis der sker en ulykke.

Kan de ses af andre?

Hvis du har løsthængende tøj, så burde det ikke være noget problem. Hvis du går i meget stramt tøj, så kan de bemærkes. Nogle mærker er bedre end andre, men det er det samme med de fleste af dem. Sikkerhedstjek, som i lufthavne med metal detektorer vil kunne se det. Desuden bør du ikke gå til læge, i svømmehallen, til stranden eller i sauna med et kyskhedsbælte på. Men det at gå på arbejde med et kyskhedsbælte på, det skulle ikke være det store problem.

Hvad bliver der solgt mest af?

To store producenter La Ceinture og Tollyboy siger, at 3 ud af 4 solgte bælter er til mænd. De fleste pikbure som det så er der bliver solgt flest af, de bliver solgt til en mand, hvor det også er en mand der holder nøglen. 1 ud af 4 bliver solgt til kvinder, hvor det er en mand der holder nøglen, og men det er meget, meget få, der bliver solgt til lesbiske par.

Hvilke kyskhedsbælter anbefaler i?

læder kyskhedsbælte
Kyskhedsbælte i læder

Det kommer an på, hvad formålet er. Hvis du vil have kyskhedsbæltet bare er en del af et rollespil, og mere i timer, ikke dage, så vil vi anbefale et læderbælte.

Der kunne dette bælte være en mulighed. Bæltet er lavet i et blødt læder, og koster lige omkring de 450 kroner. Det er ikke 100% sikkert, men det er behageligt at have på, at det kan sagtens bruges i leg over nogle timer, eller en dag.

Køb bæltet her >>

Hvis du vil opleve kyskhed igennem dage, eller mere, så kunne et rigtigt kyskhedsbælte være en mulighed.

Kyskhedsbælte med kæde
Kyskhedsbælte til kvinder

Det kunne være et bælte som dette:

Et bælte som dette, giver brugeren mulighed for at gå på toilettet, og dermed gør det det også muligt, at bruge det over flere dage. Bæltet er også lavet i læder, og er efter sigende ganske behageligt at have på. Bæltet koster omkring 500 kroner, og kan godt anbefales.

Køb bæltet her >>

kyskhedsbaelte-til-kvinde

Der er også mange andre bælter, det har desværre ikke været muligt at finde nogle danske forhandlere, der forhandler kyskhedsbælter til kvinder i rustfrit stål. Det tætteste vi kommer på det er dette bælte, som er lavet af blød silikone, og overtrukket med aluminium. Det koster så også noget mere, nemlig lige omkring de 2.200 kroner.

Pikbur – Kyskhedsbælter til mænd

Hvis vi snakker pikbure til mænd, så er der mange flere muligheder. Dette skyldes, at 3 ud af 4 solgte kyskhedsprodukter, det er til manden. Her kan du både få dem i rustfrit stål, men også nogle i de nyere plastudgaver, som er mere behagelige, og som kan bruges over flere dage, og uger uden problemer.

Der er mange forskellige pikbure, men også her gælder det, at der er altså forskel på, om i skal bruge dem over flere dage, eller om i bare skal lege med det i kort tid. Men vi vil helt klart anbefale jer, at bruge lidt penge på det. Det kan godt være, at 800-1200 kroner er mange penge, men hvis det er noget du skal bruge over flere dage, så vil du også være sikker på, at tingene sidder som det skal. Ellers ender det med, at i bare køber et billigt et til at starte med, og så ender i alligevel med at bruge penge på et dyrere og bedre senere hen.

metal-kyskhedsbaelte-med-laas-1

Dette pikbur koster 299, og kan snildt bruges som en starter ting, hvis ikke i skal lege over flere dage. Her er der ingen muligheder for justering.

Køb pikburet her >>

15351_-_c-ringz_silicone_cock_blocker_kyskhedsb_lte_03

I kan også vælge at investere i et pikbur i silikone, det koster lidt mere, men komforten er også lidt bedre. Du kan snildt bruge dette pikbur over længere tid.

Køb pikburet her >>

cb-6000-chastitycage

Et af de bedste pikbure er dette CB-6000. Det er lavet i en hård plast (polycarbonat), og er meget let, og behageligt at have på. Det kommer desuden i flere forskellige størrelser, så du kan finde en model der passer 100% perfekt til dig.

Køb CB-6000 her >>

Ordliste

EC – “Enforced chastity

FF – Forced feminisation

CB – Chastity belt

 

Se også

Kendte myter omkring sexlegetøj

I dagens Danmark er sexlegetøj noget helt almindeligt, der på ingen måde kan betegnes som …

2 kommentarer

  1. Nogle der har nogle erfaringer med nogle af dem?

  2. Jeg kan varmt anbefale det sidste produkt CB6000. Mener jeg købte det hos sexshop…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *