Har du en god ide til dit nye sexlegetøj?

Går du med en lille designer i maven, eller har du bare en rigtig god ide til et nyt stykke sexlegetøj? Så har du nu chancen. Ikke bare for at vinde gode præmier, men også muligheden for at få dit produkt produceret og distribueret.

Det er den engelske sexshop Lovehoney, som har startet konkurrencen. En af de tidligere dommere i konkurrencen har blandt andet været E.L.James, kvinden der skrev Fifty Shades of Grey.

Du har mulighed for, at vinde helt op til 1500 USD, men du kan også have mulighed for, at få produceret dit helt eget stykke sexlegetøj. Det skete for en af de tidligere års vindere – Trev Murphy.

Han opfandt Sqweel, en oralsex stimulator til kvinder, og den bliver i dag solgt verden over. Hver gang der bliver solgt et eksemplar, så får Trev en bid af kagen. Eller ham der opfandt Autoblow maskinen! Han er også blevet en holden mand.

Nu tænker du sikkert, at du ikke er ingeniør, eller designer eller noget andet – Men det behøver du heller ikke at være. Det er nok med en grund ide, og nogle grove skitser, så kan Lovehoney hjælpe dig med at få det færdige produkt ud. Hvis du altså går hen og vinder konkurrencen.

Der er tre forskellige kategorier, en for kvinder, mænd og par. Du kan selv vælge om du vil stille op i en af dem, eller alle tre. Det eneste der kræves er, at du har en helt igennem unik ide, som kan føre til den nye generation af sexlegetøj.

Hvis du vil vide mere om konkurrencen, så kig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *