Hjem » Guides » Dildo maskine, sexmaskine og sybians

Dildo maskine, sexmaskine og sybians

En ting der fascinerer mænd, er sex og elektronik og hvis man kan kombinere dette til en regulære sexmaskine, eller kneppemaskine, så er det noget der vækker interessen. Dildoer, sex og elektronik er noget der virker spændende og tiltrækkende. Desuden har man her chancen for, at se ens partner blive taget af en, uden at man skal blive jaloux.

Der findes mange forskellige slags dildo maskiner, eller hvad man skal kalde dem. Dildo maskiner er efterhånden kommet til at dække over mange forskellige ting, lige fra en sybian, og så over til diverse maskinelle indretninger som er udformet mere eller mindre opfindsomt.

Den ultimative sexmaskine til ham og hende:

f-machine-pro-ii-sexmaskine-1
Her er en maskine der vil fremad. Helt op til 4 stød i sekundet kan denne maskine levere, og du bestemmer selv hvor dybt den skal støde.

F-Machine Pro 3

Drilldo – Sex boremaskine

Svedig håndværkersex er hvad man kommer til at tænke på, når man ser denne boremaskine med mulighed for at påspænde en dildo. Mere frækt bliver det næsten ikke.

Køb Drilldo her >>

G-Punkts og prostata massager

you2toys-g-p-spot-sex-maskine

Denne lille frække sag, er udstyret med en dildo på midten, der kan vendes i alle tænkelige vinkler (næsten), og derudover, så kan der sættes en separat vibrator fast foran.

Køb G-punks og prostata massager her >>

 

Twerking Butt Deluxe fra Pornhub

Twerking Butt DeluxeEn lidt alternativ sexmaskine, men ikke desto mindre har vi valgt at tage den med her. Det her er en sexmaskine af den nyere slags til mænd. Du får her en røv der kan twerke, og bevæge sig, plus du får et par 3D briller, så du kan se pornofilm i 3D. Derfor måtte denne her med på listen over sexmaskiner. Man kan vel kalde den sexmaskinen for mænd.
Twerking Butt Deluxe fra Pornhub

Ophitar Love Machine:

Denne frække love machine, den er 100% justerbar i både vinkel, hastighed og ikke mindst stød dybde. Den fylder ikke så meget, og du kan købe nye eller andre dildoer der kan bruges.

Den kører på 220 volt, og er lige til at tage ud fra skabet og så ellers gå igang. Det er op til dig, om du vil lege alene, eller om du vil overlade kontrollen til din partner.
Ophitar Love Machine

Sex maskine:

sex-maskineEn sex maskine er en billig udgave af en sybian, men virker stadig ret godt.Det er typisk en sadel lignede ting, som man kan sidde på, mens der stikker en dildo op, der er tilkoblet en form for vibrator. Dette er nogle af de eneste maskiner man kan få herhjemme. Denne model er udstyret med en dildo, der kan sprøjte, så det næsten føles som om fyren kommer oppe i dig. Dildoen kan støde mellem 50 og 300 gange i minuttet, så det kan gå ret stærkt.
Like a Sexmachine

Jaxx Hammer 2.0:

lovebotz-jackhammer-sex-maskineDenne frække sexmaskine er lidt som trykluftshammer. Den er udstyret med en kraftig sugekop i bunden, og kan dermed placeres på stort set alle glatte overflader. Lige fra stuebordet til fliserne i badeværelset og til gulvet.

Du kan også tage sugekoppen af, og hold den i hånden.

Jaxx Hammer 2.0

Louisiana Lounger:

louisana-loungerDenne sexmaskine består af en oppustelig madras, som man kan ligge på. Dildoen kan støde op til 200 gange i minuttet, så der er basis for en god omgang. Der medfølger tre forskellige størrelse dildoer med til maskinen:

Louisiana Lounger

Fetish Fantasy Sexmaskine

En lille kraftfuld sexmaskine fra Fetish Fantasy. Den fylder ikke mere end den smarte medfølgende taske, og er lige til nemt at sætte op, og pakke sammen under sengen i løbet af ingen tid.

Fetish Fantasy Sexmaskine

Gabestok i stål

Denne frække gabestok i stål, er lige til at pakke ned, så den intet fylder, og kan sættes op i løbet af ingen tid. Så har du styr på din partner, og kan (mis)bruge ham eller hende som du vil.
Gabestok i stål

Love Botz – Robo Fuk – Sex maskine

Robo Fuk sex maskineRobo Fuk sex maskine er en yderst diskret sag, med tilbehør til både ham og hende. Armen kan komme helt op i en 90 graders vinkel, og den står på 4 solide fødder med sugekopper.

Køb Love Botz – Robo Fuk her >>

Dildo pude – Sit & love vibrende stol:

sit-and-loveMan kan også få en oppustelig pude, med en indbygget vibrator og på monteret en dildo. Dette er en billig form for sex møbel, men vibrationerne her er heller ikke helt optimale.

Køb Sit and Love her >>

Dildo stol – Fetish Fantasy

fetish-fanatasy-oppustelig-dildo-sexstol-1Ligesom Dildo puden, er denne lavet til at blive pustet op, og så ellers til at sidde på.

Køb Fetish Fantasy Dildo Stol her >>

Incognito sexmaskine

sexmaskineIncognito er en kompakt lille diskret sexmaskine, som bare kan pakkes væk, og skubbes ind under sengen når i er færdige med at lege. Den kan også stilles på højkant, så den støder op og ned.
Incognito Sexmaskine

Lovebotz Malkemaskine til ham og hende

lovebotz-malkemaskineLovebotz malkemaskine malker både ham og hende med silkebløde bevægelser. Den er helt unik her i Danmark, og du finder ikke noget som den nogle andre steder. Brug den på bryster, klitoris, og ikke mindst på hans penis, og du er garanteret at han sprøjter inden længe. Den er helt klart et kig værd, hvis du leger med tanken om at lege med vakuum.
Køb Lovebotz malkemaskine her >>

Oppustelig sex ball:

sex-ballEr Sit and Love stolen interessant, men lidt for stor, så prøv denne lille kompakte sex ball, som også kan gøre tricket. Det kræver ikke meget før den er klar til brug, og så har du en kraftig vibrator lige til at hoppe på. Så hop op, og nyd det.

Køb oppustelig sex ball her >>

Lovebotz Saddle Deluxe:

Dette er en ny version af den originale sybian, producenten selv siger at det er en nymoderne og opdateret udgave af denne fantastiske sexmaskine.

Der medfølger to stk dildoer, og ellers er det bare at sætte maskinen i stikkontakten, og så ellers skræve hen over dyret og lade den tage dig ud på dit livs rejse.

Køb din Lovebotz Saddle Deluxe her >>

Fuck maskine – Selv styrende

fuck maskineDenne fuck-maskine sætter du dig bare på, og gynger blidt frem og tilbage, det driver dildoen op og ned.

Du kan få denne maskine fra Sinful.dk, som netop har fået denne fantastiske maskine hjem.

Køb Lovebotz Love Glider her >>

Elektronisk husven

elektrisk-husven
Mangler du en husven, der aldrig siger nej, og aldrig bliver træt af at tilfredsstille dig, så har scorshoppen en ganske udemærket lille kuffertfuld af vellyst. Den kan pakkes væk i kufferten uden problemer, og tager ingen tid at sætte op, eller pakke væk igen.

Køb din elektroniske husven her >>

Kneppemaskine – Klassisk

fuck maskineSuper lækker kneppemaskine, der kan klare 300 stød i minuttet. Ligesom den foregående, er det ikke lykkes os at finde den på et danske site, men derfor skal i ikke snydes alligevel.

Fuck Maskine

Dildo maskine:

dildo-maskineDette er en ”original” dildo maskine, som basalt set er en stav, påmonteret en dildo, som kører frem og tilbage i et stødt tempe. Sådan en koster dog også en pæn del, men den er til gengæld også effektiv.

Orginal Versa Dildo Maskine

 

Men du kan se en masse andre forsøg på dildo maskiner her:

Hvis du vil bygge en maskine selv, så prøv at kig her for en billig udgave:

Eller luksusudgaven her:

Se i øvrigt flere eksempler på kreative dildo maskiner:

Næste Forrige
dildo-maskine3
dildo-maskine5
dildo-maskine6
dildo-maskine7
dildo-maskine8
dildo-maskine1
dildo-maskine2
Næste Forrige

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

6 kommentarer

  1. Her er alternativ til Sybian.

    Den kan kan mere end en Sybian og er nemmere at få fat i end en Sybian.

    Vi har en og den virker.

  2. hvor kan man købe det mega vilde henne eller bare prøve den megga liderligt tøs der så gerne vil prøve den nogen hvor jeg må prøve

  3. jeg vil prøve Fuck maskine – Klassisk og jeg er lige glad med om der er nogen der skal se på bare jeg må prøve den

  4. Fuck der er mange frække maskiner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *