Hjem » Guides » Den populære rabbit vibrator: Sådan bruger du den
Rabbit Vibrator

Den populære rabbit vibrator: Sådan bruger du den

Du har helt sikkert hørt om den kendte rabbit vibrator før. Hvis du er kvinde, og læser med, så er der nok en helt særlig grund til dette.

Den kendte “Rabbit” fik din debut i den populære serie, Sex And The City, hvor seriens ellers bly viol, Charlotte, fik et såkaldt “wake-up-call” efter mødet med vibratoren. Charlotte, som ellers afskyr alt for meget snak om sex og forskellige seksuelle udskejelser, måtte rent faktisk fratages vibratoren igen af sine veninder (Carrie, Samantha og Miranda), da hun ikke var til at hive ud af lejligheden.

Vi kender altså vibratoren fra de fire veninder i New York – men uanset hvad, så har vibratoren bibeholdt sin popularitet blandt kvinder idag.

Ifølge en undersøgelse udarbejdet af Womenshealth.com i Australien med 472 deltagende kvinder, så indtager The Rabbit faktisk en første plads – delt med en bulletvibrator. Vibratoren er altså et hit, og det er der rigtig mange grunde til.

I denne guide, kommer vi omkring historien bag den populære vibrator, hvordan og hvorfor du skal bruge den og så slipper du ikke for en “Top 3” produktanbefaling fra Dildo-priser.dk. Husk, vi er markedets bedste site, når det kommer til at give dig et nemt overblik over priser på sexlegetøj, og hvor du anskaffer dig det.

Hvis du allerede nu vil se vores produktkategori indenfor Rabbit vibratorer, kan du besøge vores kategori lige her. Ellers, læs med, og se anbefalingen der kommer i slutningen af guiden.

Historien om the Rabbit fra 1983 til idag

1983: Opfindelsen af vibratorer som ligner dyr

Sexlegetøjsproducenten Vibratex bliver den første til at designe vibratorer med flere effekter – (med interne og eksterne komponenter) til USA. Fordi legetøjet blev lavet i Japan, hvor producenterne faktisk ikke fik lov til at lave vibratorer, var apparaterne formet som dyr, og kom i lyse farver, for at narre modstandere af hele idéen omkring sexlegetøj.

I 1983 lavede man så Beaver, Kangaroo og Turtle, og alle havde en intern penislignende komponent sammen med forskellige typer “kildere” til ekstern stimulering.

1984: Kaninen fødes

Designerne hos Vibratex havde arbejdet på en ny vibrator, der fremhævede revolutionerende og roterende perler i akslen for at øge stimuleringen. I denne proces, satte de sig fast på at forme vibratoren som en kanin, ikke kun på grund af formen, men også fordi, at ifølge den kinesiske kalender, så betyder kanin held. Og hvem vil ikke gerne have held med sine orgasmer?

1993: De første tager kaninen til sig

I Seattle, begyndte sexshoppen, Babeland, at sælge kaninen. De første modeller var ikke med batteri, men med ledning. Det var faktisk først i 1997, at den batteridrevne Rabbit så sin fødsel. Selvom vibratoren var populær, gik salget ikke eksplosivt. Endnu.

1998: The Rabbit møder Charlotte

I 1998 bliver der skabet en fuldstændig vanvittig efterspørgsel efter The Rabbit. Som også nævnt i starten af denne guide, var det Sex And The City og Charlotte, som er årsagen til, at vibratoren bliver så populær. Seriens anden person, Samantha, er senere hen årsag til, at Magic Wand opnår kultstatus. Vi kan altså takke HBO for, at vi er blevet introduceret til nogle fantastiske vibratorer, som enhver kvinde er nødt til at have i sin natbordsskuffe.

Da HBO skal beslutte, hvilket sexlegetøj, som skal med i serien, besøger de The Pleasure Chest i New York, for at lave deres research korrekt. Allerede på det tidspunkt, er The Rabbit Pearl den bedst sælgende i butikken. Men der er altså ingen tvivl om, at havde det ikke været for Charlotte, HBO og Sex And The City, så var kendskabet til vibratoren aldrig blevet så stort.

Du kan finde episoden fra serien i sæson 1, episode 9 “The Turtle and The Hare”. 

1999: Det hele går viralt

Efter den store succes i Sex And The City, er der andre producenter, som får øje på vibratorens popularitet. Forskellige Copy-cats dukker derfor op, og begynder at udnytte “sagen” og laver vibratorer med den samme innovative dobbeltstimulation og de kendte ører. Men det er ikke kun Sex And The City, som er årsag til den store afsætning. I samme periode, bliver det nemlig muligt at shoppe online, og derfor, er der nu kommet mulighed for at udøve et mere diskret indkøb af sexlegetøj. Da dot.com bølgen startede, rapporterede Ann Summers, den voksende sexshop, at på bare 12 måneder, fik de solgt over 1 million Rabbit vibratorer.

2005: Hollywood A-list kendisser går til bekendelse

Det er ikke kun de fire veninder fra New York, som går til bekendelse, når det gælder sexlegetøj og forkælelse til privaten. Den desperate hustru (Desperat House-wifes) Eva Longoria nævner sin kærlighed til legetøjet i et interview med et nationalt kvindemagasin: “Jeg giver kaninvibratorer til alle mine veninder,” sagde hun. “De skriger, når de pakker det ud. Den bedste gave jeg kan give dem er en orgasme.” (Hendes ros til The Rabbit øgede Babelands salg af legetøjet alene med 30 procent.)

2006: The Big O

I juni 2006 fik The Rabbit Habit et magiske eventyrstøv af succes (dvs. Oprahs godkendelses-stempel), da den blev faktureret i “O”, Oprah Magazine som “Rolls Royce of Sex Toys”. Samme år sker der derfor det, at en såkaldt RabbitFever rammer internationalt og i UK opstår der såkaldte Rabbit Addicts, som fandt vibratoren SÅ vanedannende, at de bogstaveligt talt ikke kunne holde op med at bruge den.

2008: Ikke alt er fryd og gammen for den kendte kanin

Attorney General i Alabama, Troy King, meddeler, at han vil håndhæve sin stats officielle “sex-legetøjsforbud”, som uden tvivl ville have påvirket kaninen, det mest solgte legetøj af tiden. Troy King, der er republikansk (no wonder …), troede på, at sexlegetøj var umoralsk og det var hans pligt at arrestere – ja, virkelig, enhver, der brugte dem. Som reaktion begyndte den tidligere Alabama guvernørkandidat Loretta Nall en modkampagne, der hedder Toys for Troy, som opfordrede kvinder til at sende deres vibratorer og dildoer direkte til advokatkontorets kontor.

2009: “Coffee-to-go” eller “Rabbit-on-the-go”?

Selvom Troy King forsøger at forbyde brugen af den kendte vibrator, går det den stik modsatte vej. Producenterne kan stadig mærke populariteten, og derfor videreudvikles vibratoren. Nu begynder man at kunne købe en mini-udgave af The Rabbit, sådan den kan komme med på farten, eller blot ligge trygt og sikkert i håndtasken. Denne tendens ses desuden mere og mere idag, hvor meget sexlegetøj er begyndt at komme i mindre udgaver – måske til den travle kvinde på farten? Dette gælder også de små “Bullet Vibratorer”, der er klitorisstimulatorer, som også fylder meget lidt.

2013 og frem til idag: Stadig populær og i et hav af designs

Siden dengang i 1983, hvor man lavede de første dyrelignende designs af denne type vibrator, og 1984, hvor kaninen blev født, er der sket en hel del. Et marketingstunt i Sex And The City satte for alvor vibratoren på (sex)verdenskortet – men havde det ikke været for de gode funktioner og den innovative stimulation, så var kaninen nok aldrig blevet populær for alvor. Idag sælges der langt over 5 millioner Rabbits hvert år – nogle i lidt andre udformninger for eksempel Dolphin eller Butterfly – men alle med den innovative dual-action vibration. Dog er det oprindelig design fra Vibratex stadig nummer et sælgende design.

Rabbit Vibrator

Sådan bruger du din Rabbit vibrator

Og derfor er den SÅ god. 

Nu har vi gennemgået historien bag den kendte vibrator. Men hvorfor er den egentligt så god, og hvordan bruger du den?

Vi har flere gange nævnt den innovative dual-action funktion i vibratoren. Den fungerer helt basalt på den måde, at du som kvinde bliver stimuleret to forskellige steder. Er der indvendige perler i vibratorens skaft, vil disse begynde at rotere, og stimulere skeden indvendigt. Her rammer den G-punktet helt perfekt. På samme tid sørger ørene for, som stikker ud på vibratoren, at klitoris også bliver stimuleret. Det er netop på grund af denne dobbelte funktion, at du er lovet orgasmegaranti.

For at bruge vibratoren, skubber du den forsigtigt op, og så skal arbejdet gøres af The Rabbit. En almindelig dildo, må du godt hjælpe lidt på vej med “ind-ud” bevægelser, eller ved at skubbe den frem og tilbage. The Rabbit skal “bare” placeres korrekt, og så skal du ellers bare nyde de mange rotationer og stimulationer. Hvis orgasmerne skal være ekstra gode, kan det hjælpe at lave knibeøvelser imens. Her bruger du god tid på at knibe sammen i bækkenbunden (mellem 3-8 sekunder), alt imens The Rabbit stimulerer både klitoris og G-punkt.

Rabbit Vibrator

Er det første gang med The Rabbit?

Hvis det er allerførste gang, du bruger denne type vibrator, kan det være en god idé at lave et godt forarbejde. For at bruge dit bækkenbund korrekt, kan du investere i et par bækkenbundstræningskugler og en god glidecreme – både til at træne kuglerne i bækkenbunden, men også ved indføring af kaninen.

Du skaber en blid start ved at undlade at føre vibratoren op med det samme. Begynd istedet at eksperimentere med ørene for sig, og dernæst skaftet for sig: Du skifter altså mellem klitorisstimulation og vaginalstimulation (inde i skeden). Når du er mere tryg, så før hele vibratoren op, og start “nedefra” med de laveste niveauer, hvorefter du gør vibrationerne kraftigere og kraftigere.

Heldigvis er der mange forskellige vibrationshastigheder og muligheder i forskellige Rabbit-vibratorer.

Produktanbefaling: 3 gode Rabbit vibratorer til prisen

1: Sinful Pearl Rabbit vibrator: Bedst til prisen og bedste brugeroplevelse

Vi har valgt denne Rabbit som vores klare favorit hos Dildo-priser.dk – af mange forskellige årsager.

Først og fremmest, så har denne kanin vundet adskillige priser – også hos b.la. Ekstra Bladet i en større test, hvor den fik 6 du af 6 stjerner. Men derudover, så kan den alt det, den skal, og holder en billig pris (det er sammenlagt 5-6 “to-go-kaffer” du skal sparre væk for at få råd).

En bruger udtaler: “Den er fantastisk, fruen er hel vild med den, super kvalitet med dejlige vibrationer. Den er dog ikke helt lydsvag og er meget nem at betjene. Der er 100% ORGASME GARANTI.”

Sinfuls Rabbit ekstra facts:

 • 6 vibrationsprogrammer
 • 6 rotationsprogrammer
 • Kvalitetsmateriale + ftalatfri og latexfri
 • Bruges sammen med en god vandbaseret glidecreme
 • OBS: Sinful Pearl Rabbit Vibrator anvender 4 stk. AA-batterier, der sælges separat.

2: We-vibe Nova Rabbit vibrator

Denne vibrator er først og fremmest vores anden favorit her hos Dildo-priser.dk, fordi We-vibe i sig selv er et kvalitetsstempel. Men derudover, er dette også en klar opgradering til natbordsskuffen. Der skal ikke anvendes batterier, men du kan lade din kære kanin op via et USB-stik en million gange – og så er der flere rotationsmuligheder og vibrationsmuligheder i denne Rabbit.

En bruger udtaler: “Vibratoren fungerer på den måde, at jo længere ind man fører dildoen, jo mere tryk kommer der på klitoris. Det passer virkelig godt til mig, da jeg godt kan lide det ekstra tryk når man er kommet godt i gang. Håndtaget er også i silikone, ligesom resten af dildoen, så den er blød og rar at have i hånden.”

We-vibe Nova ekstra facts:

 • 10 forskellige vibrationsmuligheder
 • Både almindelige bølger og pulserende bølger.
 • Kvalitetsmateriale + ftalatfri og latexfri
 • Vandtæt og støjsvag (godt for husfreden)
 • Silkeblød kvalitetssilikone
 • Genopladelig og kan bruges i hele 2 timer – der er altså god tid til at opnå adskillige orgasmer.

3: LELO INA 2 Rabbit Vibrator

Denne Rabbit fra LELO er klart den dyreste i vores top-tre, men er også den bedste – både på kvaliteten, designet og funktionerne. Desuden har denne LELO en del mere power end de to allerede nævnte Rabbits – og så kan den holde HELE 4 timer.

Det der også adskiller denne Rabbit er, at selve klitorisstimulationen sidder tæt på skaftet (dildoen), og på den måde, skabes der en mere direkte stimuli tæt på klitoris. Tilmed gør den veludviklede ergonomiske form, at den omslutter sig godt omkring skedeindgangen, og fylder derfor perfekt ud. Ligesom We-vibe, så er mærket “LELO” et kvalitetsstempel i sig selv.

En bruger udtaler: “Beskrivelsen på hjemmesiden passer med virkeligheden og det kan der ikke klages over. Kan klart anbefales hvis du er vild med klitoris stimulation. 
Pengene værd”.

LELO ekstra facts: 

 • 6 vibrationsmønstre
 • 8 styrkeniveauer
 • Kvalitetsmateriale (Kvalitets ABS & Silikone) + ftalatfri
 • Yderst lydsvag
 • Ergonomisk i formen så den er perfekt tilpasset kvindens underliv.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *