Hjem » Blog » Fræk påske skattejagt

Fræk påske skattejagt

Det er snart påske, og folk går helt amok med farverige påskeæg i alle afskygninger og farver. Butikkerne sælger æg som aldrig før, og de pustes, males og der hygges i de små hjem. Chokolade æg langes over disken i et væk.

Hvad nu hvis man ikke er til chokolade, eller puste æg. Men syntes de fridage man har i påsken, de burde være lidt frækkere end normalt. Men så er det jo godt vi her hos dildo-priser.dk har løsningen, eller i det mindste et forslag. De frække Tenga æg, det må være vores svar på chokolade æg, og påskeharen kan vi erstatte af en fræk lille playboy bunny.

Et Tenga æg er en japansk opfindelse, men det gør den ikke mindre fræk. Det er et onaniprodukt, der er udformet som et æg. Du fjerner bare skallen, ligesom på et almindeligt æg, og så er det faktisk klart til brug. Eller, der medfølger en lille gang glidecreme, som hældes ned i ægget først. Så hvis du vil have en fræk påske, så er dette påskegaven til manden i dit liv – Nå ja, eller bare ham du vælger at fejre den frække påske med.

Ægget er lavet en fløjlsblød silikone, og når glidecremen kommer i, så er det faktisk rigtigt behageligt. Selve ægget er kun 7 cm i længden, men når du bruger det, så kan det strækkes over 30 cm. Så selv om du er mere end veludstyret, så virker dette æg altså også for dig. Det er ikke uden grund at Tenga ægget kaldes for dit tilbehør til det perfekte handjob.

Fræk påske skattejagt

Som par kan man gøre noget ekstra sjovt her i påsken. Køb et par Tenga æg, eller måske en æggebakke med seks forskellige æg i, og gem dem så rundt om i huset. Du kan jo iføre dig et frækt bunny kostume, og guide ham og yde ekstra inspiration til hans vej gennem huset.

Så lav et lille skattekort, og gem æggene i huset. Giv ham en påskebryg i hånden, og lad ham finde vej gennem huset. I kan jo enten afprøve de forskellige æg efterhånden som i finder dem, eller du kan lade ham samle dem alle, og så selv vælge et til brug når de er fundet.

Nå ja – Du kan altid smide en chokoladeharer i puljen også, sex og chokolade er ikke nødvendigvis nogen dårlig kombination.

Vi her på siden, er i hvert fald sikre på, at din mand gerne stormer gennem huset, når han ser dig i den frække mundering, og ved hvad der venter i enden…

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *