6 ting du kan lære af hendes sexlegetøj

Så din kvinde bruger sexlegetøj. Vi kan forstå, at det for nogle føles som en trussel mod deres maskulinitet, som om du bliver erstattet med et bedre, og batteri drevet alternativ.

Men bare fordi hun nyder sin vibrator, så betyder det ikke nødvendigvis at hun ikke får nok fra dig.

Over 50% af alle kvinder har benyttet sig af sexlegetøj, ifølge en undersøgelse lavet af “Journal of Sexual Medicine”, så der er en god chance for, at hun har noget gemt i natbordskuffen.

Men det er noget du kan bruge til din fordel, da ikke alt sexlegetøj er lavet efter samme formel, så kan hendes valg af sexlegetøj afsløre hvad hun gerne vil have af dig.

Du skal bare lære disse 6 små lektioner ud fra hendes sexlegetøj, og snart vil du være uundværlig.

1.

Den klassiske vibrator

En god vibrator er som en Volvo: kraftfuld, loyal, og en måde at komme fra A til B på.

Hvis hun bruger en magic wand, så ved du at hun er til kraftige vibrationer. Men hun kan også være faldet for variationerne i den klassiske multi-speed vibrator. Hun kan skrue op for styrken, skrue ned, og afveksle trykket mod hendes klitoris indtil hun kommer.

Pointen er, at det er ikke kun om at ramme en hastighed. Start langsomt og blidt, før du øger hastigheden og bygger op imod klimaks. Du kan prøve forskellig intensivitet også, ved at gå fra den hårde og hurtige pumpende bevægelse, til den langsomme og blide.

2.

Bullet vibratoren

Hvis hun bruger en lille bullet vibrator, du ved en af de små vibratorer mindre end en finger, og formet næsten ligesom en patron. Så er hendes fokuspunkt 100% hendes klitoris.

Hendes klitoris er pakket med nerver og den rigtige berøring af klitoris er en en-vejs billet til orgasme, så det er ikke overraskende at mange kvinder har deres fokus her.

Hun kunne også have en Womanizer liggende i skuffen, eller en Jimmy Jane form 3 for at opfylde hende behov.

Pointen er, at istedet for at gå direkte til samleje, så brug noget tid på at give hendes klitoris en gang kærlig omsorg. Prøv at varm hende op med lidt oral sex, og prøv en sex stilling hvor du kan komme til at stimulere hendes klitoris samtidig, som fx. en omvendt missionær, hvor hun ligger ovenpå dig.

3.

Rabbit vibratoren

Navngivet ud fra dets to kanin-ligende ører, så er rabbit vibratoren designet til at ramme to punkter på en gang. Som for eksempel LELO Soraya’s som stimulerer både klitoris og g-punktet samtidigt.

Det er sexlegetøjets Ferrari, de har samme kraft som en klassisk vibrator, men dobbelt op på intensiteten.

Pointen er,  at du skal sørge for at stimulere mere end et punkt af gangen. Hvis din kvinde bruger sexlegetøj der både kan stimulere indvendigt, samt udvendigt, så er det et tegn på, at hun nyder mere end bare at blive rørt et sted.

Under oral sex, brug tungen til at ramme hendes klitoris, mens du prøver at finde hendes g-punkt med et par fingre. Under samleje, så prøv at tage hende bagfra, mens du lader dine hænder glide rundt om hende, og finde hendes klitoris.

4.

Dildoen

Nogle gange er sexlegetøj bare hvad det er, ligesom dildoen. Typisk en god størrelse, og fallos formet, så er det det tætteste vi kommer på en “penis erstatning”.

Men før du bliver sur, over at bliver byttet ud med en syntetisk look-a-like, så husk lige dig selv på, at en kvinde der bruger en dildo, bruger det samme udstyr som det du render rundt med i bukserne.

Forskellen er, at hun kan kontrollere den. Hvis hun har en dildo, så betyder det at hun nyder samlejet. Tag et godt kig på hendes dildo, især dets størrelse og form.

Pointen er, hvis hendes dildo er stor som en porno-stjernes, så lad være med at lade det gå ud over dit ego. Det kunne være en indikation af, at hun elsker super dyb penetrering, og det er en win/win situation for jer begge.

Lige meget hvilke størrelse den har, så lad hende få kontrollen over dine bevægelser. På den måde kan hun manøvre dig rundt, lige på den måde hun elsker.

5.

Pirrende cremer og olier

Der er sexlegetøj, og så er der sex cremer. Vi snakker om den slags der får det til at sitre, fryse, varme og så videre. Altså olier, cremer og gel’s der kan få hende op og ringe, og gøre hende ultra sensitiv dernede. Lidt ligesom Zestra.

En kvinde som gør så meget ud af forberedelsen, hun ELSKER den store orgasme der venter til sidst.

Pointen er, lad være med at spring forspillet over. Hvad enden det er at give hendes oral sex, eller finger, eller bare give hende en gang massage med en gang olie, så vær sikker på at hun er varm og klar, før du starter.

Som man siger – Den der smører godt, kører godt, så vent med at gøre noget før hun er helt klar.

6.

Sexlegetøj til par

Hvis hun allerede bruger sexlegetøj alene, så er chancerne ret store for, at hun gerne vil bruge dem sammen med en partner også – Forhåbentlig dig. Flere og flere mænd åbner heldigvis op for at bruge sexlegetøj i soveværelset også, og der er snart ligeså mange par som singler, som går ud og shopper sexlegetøj.

Pointen er, find jeres favorit legetøj, og brug dem sammen – I kan finde inspiration her på siden, hvor vi har en masse sexlegetøj til par.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.