Top 5 over sexlegetøj

5 typer sexlegetøj enhver kvinde bør eje

Enhver kvinde i dag, bør have lidt af hvert i natbordsskuffen. Men hvorfor ikke bare nøjes med en ting? Tja, en ting dækker ikke alle de forskellige situationer, du kan komme ud for. Der er dage hvor du har lyst til en hurtig omgang, og der er dage hvor du har lyst til at blive fyldt ud, eller hvor du er på farten, og jeg kunne blive ved. Du skal desuden give dig selv lov til, at afprøve forskellige ting. Være lidt eksperimenterende, og prøve at bryde de gamle vaner.

Derfor har vi sammensat en liste af sexlegetøj, som vi mener enhver kvinde bør eje.


G-punkts vibratorAt finde dit G-punkt kan være til stor nydelse, og det er bare ikke alle vibratorer der er lige gode til denne opgave. De fleste vibratorer er lige, eller buer ikke ret meget. Stubby her Fun Factory er specielt designet til stimulere G-punktet. Dets krumme spids gør, at den er yderst velegnet til dette job.


Rabbit vibrator – En rabbit vibrator er en vibrator der kan stimulere både G-punktet og klitoris på samme tid. Du må ikke snyde dig selv for den oplevelse det er, at få en klitoris orgasme, og en G-punkts orgasme på samme tid. Fifi fra Je Joue er et godt bud på en sådan vibrator.


En bullet vibrator – En sådan lille sag kan komme med overalt. Selv til tantens fødselsdag, eller til den kedelige fest du bare ikke kan slippe for. En lomme vibrator fylder intet, men de kraftige vibrationer kan få dig til at glemme selv det kedeligste selskab. Her vil Rocks off være et godt bud.


Luksus vibrator – Der er altså noget over dyre mærker, og kvalitet fornægter sig heller ikke. Så hvis du tror at den billige vibrator, du købte i en sidegade til Istedgade for 50 kroner er noget helt særligt, så køb bare et luksus mærke. Du vil helt klart kunne føle forskellen. Sexlegetøj fra LELO er altid i en klasse for sig selv.


En glas dildo – Glas er det ultimative materiale når det kommer til dildoer og sexlegetøj. Det kan simpelt hen føles fantastisk. En af de største fordele glas har, er at den altid vil tilpasse sig kroppens temperatur ret hurtigt. Derudover er de nemme at rengøre, og så er de næste fløjlsbløde at mærke på. Denne glas dildo fra Fifty Shades er ingen undtagelse.

Dette er selvfølgelig bare vores bud, på en liste over de fem forskellige stykker sexlegetøj, enhver kvinde bør eje. I er velkomne til at benytte kommentar feltet nedenfor, og komme med jeres bud på en top 5 liste, eller måske den skal udvides til en top 10?

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.