Hjem » Blog » Køb polestang til en god pris, og styrk formen

Køb polestang til en god pris, og styrk formen

Poledancing er blevet den sidste nye motions dille i Danmark, og det er med god grund. Ikke bare ser det frækt ud, men poledancing er faktisk rigtig god motion. Der er skudt op til flere centre op rundt omkring. En af de ting der også har hjulpet på udbredelsen er, at Stephanie Kessler, fra Familien på bryggen, og mange andre TV programmer har reklameret for det.

Der er selvfølgelig lidt forskel på om du køber en stang der kan kiles fast mellem loft og gulv, eller du køber en professionel stang, der næsten altid skal skrues fast. Ellers kan den simpelt hen ikke holde til belastningerne.

Hvis du er ude efter en stang, du kan starte træningen med, for at se om det er noget for dig, så anbefaler vi dig at prøve denne her stang. Det er dog vigtigt lige at sige, at denne stang ikke er beregnet til at svinge sig i, men mere danse op af.

Køb polestang fra 799,00 kr.

Men du kan også finde bedre stænger, hvis du er ude efter en lidt mere permanent løsning. Sinful har en stang, der kræver at den skal skrues fast, og der medfølger beslag og det hele. Dog kan du stadig godt tage den ned og op, uden problemer. Det er bare beslaget der skal være monteret. Så det er altså ikke fordi, du behøver at have stangen stående midt i dagligstuen konstant. Denne stang kan dog sagtens holde til at du svinger dig i den, uden problemer.

Den kan du finde her.

Køb stripperstang fra 1.095,00 kr.

Pole fitness

Hvis du ikke mener de medfølgende trænings DVD’er er nok, så kan du prøve at henvende dig i et af de centre der underviser i poledance. Det er faktisk i øjeblikket den sportsgren herhjemme der vækster mest pt. Det er ikke uden grund, og du vil kunne sidestille træningen med en god gang crossfit, som også er en god all-round træning.

Herhjemme findes der i hvert fald tre steder, hvor der er tilbydes undervisning i poledance. Det er under noget der hedder House of Pole, og de har centre i Slagelse, København og Esbjerg.

Du kan finde House of Pole her.

Pole fitness

Polestang til salg?

Har du købt en polestang, men ikke fået brugt den?! Hvorfor så ikke prøve at sætte den til salg?! Du kan i kommentar feltet under denne artikel slå din annonce op, og du er sikker på at blive set af en masse, der måske gerne køber din brugte stripperstang. Det kunne også være du måske bare var interesseret i, om der var nogle der havde en stang til salg? Så tag et kig i kommentarfeltet også.

Hvis du er interesseret i flere træningsvideoer til din egen træning, så er der masser af hjælp at hente på Youtube.com

Eller måske prøv at se hende her, fra det ukrainske udgave af “America got talent”.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *