Test af sexlegetøj

– Test af sexlegetøj sponsoreret af sex-shop.dk –

» BUTTPLUGS 3 STYKS.

Køb sættet her

3 virkelig frække buttplugs. Kan varmt anbefales! Godt begynder sæt! God kvalitet
– Normalt har jeg ikke været til analsex, men med dette sæt kan jeg nu så småt begynde at vænne mig til at få en pik op i mig!

Den lille er, er god til at starte med. Den mellem størrelse, er god til at forsøge sig lidt mere med. Den store, det er en virkelig en tyk slambert, det kræver nok lidt mere tilvænning. Men mon ikke det kommer? 😊 

 

5 – Stjerner herfra


» STOR REALISTISK DILDO

Køb den her

Denne lange frække dildo, i god kvalitet er det min veninde &  jeg vil kalde en god begynder dildo, eller god til anal sex. Veninden har født 3 børn, og syntes at den måske er lidt for tynd til hende. Jeg syntes at det den har en sugekop gør at den er ret handy at ha med sig. Veninden testede den i badet, satte den på væggen og gik i gang med at kneppe sig selv i en doggystyle. Jeg testede den ved at sætte den fast på toilettet også gik jeg i gang med at ride. Den er meget fræk, men jeg har det ligesom min veninde at den måtte gerne have været lidt tykkere 🙂

4 – Stjerner herfra


» STOR REALISTISK DILDO MED VIBRATOR

Køb den her

Denne dildo, den er meget lækker at bruge! Den er elastisk, og den gir en god og intens orgasme.
Nem at bruge, tilfør lidt glidecreme og den glider dejligt op. Den har en god størrelse, og pasform. ’’blodårerne’’ gir lige lidt ekstra til orgasmen. Dejlig stykke legetøj, kan varmt anbefales. Jeg testede den sammen med den mellem størrelse butplug, denne dildo oppe og leg med klitoris. Det gav mig en intens orgasme og jeg kom på få minutter.

Glæder mig til at lege noget mere med den 😉

5 – Stjerner herfra


» PROSTATA VIBRATOR

Køb den her

Denne lille slambert, den har været svær at finde en af teste den på. Men det lykkedes mig, og den gav ham en rigtig god og lækker orgasme. Det at den vibrere giver ham lige det lille pif ekstra. Den er ikke så stor og  tyk, er den derfor mere overskuelig at bruge. Hvis ikke man har prøvet en butplug før så er den en god en at begynde med grundet dens størrelse. Den sidder forholdsvis godt fast og man skal derfor ikke være bange for at den falder ud. Den ene viberne del kilder oppe i numsen, mens den anden del kilder i mellemkødet.

Fylder ikke meget, og er derfor nem at have med på farten  😉

4 – Stjerner fra ham.


HUSK AT KØBE GLIDECREME OG RENGØRINGS PRODUKTER TIL DEM ALLE

Tak til sexshop.dk for sponsorere produkter til tests!

xoxo Tanja.

Bedøm dette indlæg

Se også

Fuck jeg er blevet ramt

– Her stod man og var enig med sig selv om at det der dating �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.