Hjem » Guides » Kom til Dildoparty

Kom til Dildoparty

Har du længe haft lyst til at booke et dildoparty eller en BOB fest (battery operated Boyfriend)? Så er der her muligheden. Lovejoy har 40 ansatte konsulenter, og er mere end villige til at komme ud til netop dig. Så hvis i kunne tænke jer en sjov og lidt fræk aften, så book et dildoparty.

Hvad er et dildoparty?

Et dildoparty er en sammenkomst af typisk kvinder, som er interesseret i at høre, og se mere til nogle af de nyeste ting indenfor sexlegetøj. De arrangerer en pigeaften, og booker så en konsulent der kommer og viser nogle af tingene frem. Det er altså muligt på sådan en aften, at se hvor meget den lille sag vibrerer. Eller prøve at holde det lingeri i hænderne som du forelskede dig i online. Du kan også prøve glidecremer, og andre spændende ting.

Hvor afholdes et dildoparty?

Et Dildoparty afholdes typisk hos en person, som tager initiativ til at lægge hus til. Det er også initiativ tageren, der sørger for at invitere gæsterne. Til gengæld kommer der er en konsulent ud til jer, med en kuffert fuld af det nyeste, spøjse legetøj og lingeri.

Hvad koster et dildoparty?

Et dildoparty koster ikke noget at afholde hvis i er mere end 8 piger. Konsulenten kører gratis ud til netop jer, så i skal ikke have nogle penge op af lommen. Med mindre i selvfølgelig beslutter jer for, at købe noget. Værtinden på denne aften, kan desuden se frem til modtage et gavekort på 200 kr til at købe for. Til alle dem der deltager på aftenen, der er der mulighed for at handle endnu billigere end de varer i ser på shoppen. Der er mulighed for at købe de ting i søger, med ganske stor rabat.

Hvor lang tid varer et dildoparty?

Afhængigt af hvor mange i er, og hvor stor spørgelysten er, så varer et typisk dildoparty mellem 1½ og 3 timer.

Husk – Du kan booke et dildo party her:

Book et Dildoparty

Hvordan gør jeg?

  • Find en dato for jeres pigeaften.
  • Kontakt vores sælgere og find ud af om de har en ledig tid.
  • Afsæt tiden til det – Der er ikke noget værre end et komme ud, og så der ikke er tid nok, eller man skal skynde sig at blive færdig fordi der er andre ting der skal nås.
  • Plads – Det kræver ikke meget plads, men hvis i alle har en sidde plads, og vi har et lille bord til rådighed, så er det alt hvad det tager. Det giver både dig, og os den bedste oplevelse.

 

 

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *