Hjem » Blog » Sex terninger

Sex terninger

Sex terninger er en god måde at starte en fræk aften på. Det kan være med til, at bryde isen og få smilet frem på læberne.

Men der er rigtigt mange forskellige slags sex terninger. Vi har her samlet en liste, over nogle af de mest populære som vi har fundet i de forskellige sexshops. De koster ikke en bondegård, og det er noget som man sagtens kan spille igen og igen.

lucky-love-diceVi starter ud med toppen af poppen, nemlig disse sex terninger fra BonBon. Du får med dette sæt mulighed for, selv at vælge dine terninger. Det er nemlig så smart indrettet, at du får tre terninger og så et sæt med klistermærker.

Du sammensætter nu selv terningerne, så du får de muligheder som passer til dig. Dernæst er det bare at kaste terningerne, og finde ud af om du skal kysses/slikkes/nusses, i dine ører, på dine bryster, i mellem dine ben, og hvor det eventuelt skal gøre – Om det er på skrivebordet, køkkenet, soveværelset eller hvad i nu bestemmer.

Sex terningerne er set hos Sexshop.dk til 84,00 kroner inklusiv fragt.

Køb BonBon Sexterninger her >>

romantisk-terninge-spilDette sæt fra Lovers Premium fås i flere forskellige udgave. Du kan få det romantiske sæt, hvor du bliver nusset, pirret og kysset. Eller du kan gå efter den lidt mere kinky udgave, hvor der både står spanking og sex på terningerne. Så kast terningerne, og lad dem bestemme hvad der skal ske.

Disse tre terninger findes i tre forskellige udgaver, den romantiske, kamasutra udgaven, og ikke mindst den kinky udgave.

Så hvilken en af disse udgaver du vælger, det er helt op til dig.

Sættet koster 79 kroner, og er set hos Sinful.

Køb Lovers Premium Sexterninger her >>

07730500000Disse terninger er helt i den billige ende af skalaen, så her er der ingen undskyldning for ikke at have råd. Sættet er ganske enkelt, og består bare af to terninger. Kast terningerne, og se hvor i skal lave noget frækt, og se også hvad i skal lave.

Her er der ikke noget at tage fejl af.

Sættet koster 29 kroner, og er set hos Sexshop.

Køb Paradice Sex terninger her >>

 

 

Se også

Kendte myter omkring sexlegetøj

I dagens Danmark er sexlegetøj noget helt almindeligt, der på ingen måde kan betegnes som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *