Selv Bondage

Selv-bondage: Tænder du på at binde dig selv?

Selv-bondage er betegnelsen på den raffinerede kunst at binde eller lænke sig selv, fordi man tænder på det. Med andre ord: At gøre sig selv hjælpeløs som en del af en solo-sexleg, ofte kombineret med onani.

DERFOR ER DET FEDT

Ligesom med “rigtig” bondage og andet SM-halløj, kan selv-bondage variere fra det blideste og absolut symbolske til gnavende, benhård urokkelighed. Fra et silketørklæde om anklerne, til tunge lænker med tykke hængelåse. Fra det behagelige til det absolut smertefulde. For nogle nydere af legen er det ok, at de er bundet så simpelt, at de nemt kan komme fri.

Det er symbolikken og selve den fysiske følelse af at være fastholdt på f.eks. hænder og fødder, der sætter ild i fantasien og gør onanien ekstra fræk. Ikke anderledes end solosex med isterninger, spejle, dildoer, latex tøj – you name it. Men for nogle er det et vigtigt element, at når førstde har bundet eller lænket sig, så skal det være svært eller ligefrem umuligt at komme fri. Der skal være en følelse af at være “fortabt”. At man har mistet kontrollen og nu blot må finde sig i det, der sker. En følelse, der ligger tæt på at være “den lille” i en sexleg. Den, som bliver taget, som må give slip på kontrollen og som blot må lade alt det frække og uartige ske.

Der kan også være en eller anden form for straf indbygget i legen. F.eks. at det gør ondt at komme fri, eller at man er bundet på en smertefuld måde. Ikke fordi man tænder på smerte, nødvendigvis. Men fordi det gør følelsen af viljeløshed endnu større – at man ikke kan undgå smerten ligegyldigt hvad. At man effektivt har mistet kontrollen og derfor oplever en liderlig form for afmagt. Og så er der endda også den ydmygende variant, hvor man binder sig selv på mere eller mindre offentlige steder med risiko for at blive opdaget, hvilket selvfølgelig vil være frygteligt, frygteligt pinligt og måske endda ulovligt. Men igen: Afmagten er stor, og det er dén, det gælder om at opnå.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED SELV-BONDAGE

Det helt simple, som eksempelvis at binde sine ankler sammen med reb, blot for fornemmelsens skyld, er logisk nok ret nemt. Så vi springer frem til det svære, som opstår, hvis man ønsker ikke at kunne komme fri. Eller i hvert fald ikke før der er gået noget tid, eller før man har måttet gøre noget smertefuldt. Til det formål er hængelåse, kæder og håndjern smartere end reb, især hvis man ikke i forvejen er bondage-ekspert. Selvfølgelig fordi man kan placere nøglerne uden for rækkevidde, og så bagefter låse sig sammen som man nu har lyst til.

Det meste praktiske er 3-5 tynde kæder på ikke mere end en meter hver. De kan købes i ethvert fornuftigt byggemarked i præcis den længde, man ønsker (og når du nu er der, så husk også en håndfuld hængelåse). Derefter gælder det om at øve sig i at lænke sig selv på fornuftig vis. For Guds skyld med små skridt, så man finder ud af, hvilke stillinger man ikke kan udholde i længden, eller hvilke stillinger der måske kan give krampe. En god start er kun at bruge lænkerne omkring ankler og håndled, og kun i nogenlunde afslappede stillinger. Mænd har desuden den fordel, at de også kan lænke ting omkring deres kønsdele. Og så skal man ALDRIG klikke den sidste hængelås før alt er testet – ikke mindst testen i, hvordan man kommer fri.

SLIP DIG FRI FRA SELV-BONDAGE

Men hvordan slipper man så fri igen, nu man har rullet sig ind i reb, lænker og låse? Det skal – trods alt – helst være muligt før eller siden. Og den del kræver smarte løsninger med et elegant skær af nørderi. En udbredt og dog finurlig klassiker er at tage et vægur, flå glasfronten af og hænge nøglen i en ring på en af viserne, der jo nu sidder i fri luft. For når så viseren når ned omkring 16:30 på urskiven, så glider ringen af og nøglen dumper ned til den ventende selv-bondagist. Der er frit valg mellem at bruge den store viser, hvis det skal gå hurtigt, og den lille, hvis man nyder lange seancer. Husk at fjerne den viser, som ikke bruges, så den ikke kommer i karambolage med nøgleringen.

En anden sjov fidus er at lægge en snor på f.eks. tre meter ned i en plastikskål så begge ender stikker ud over kanten, mens resten fryses ind i vand. Den ene ende sætter man herefter fast i en krog i loftet, så isklumpen hænger og dingler i den. I den anden ende binder man nøglerne. Og nu skal isen altså smelte en hel del før snoren er fri af klumpen og nøglen falder ned. Det anbefales kraftigt at teste, hvor lang tid isen er om at smelte, for det går overraskende langsomt. Nogen lænker sig under de kolde dryp, og nogen bruger tis i stedet for vand.

Man kan også bruge kodelåse, som man jo ikke kan åbne i mørke, fordi man ikke kan se de åndssvagt, mikroskopiske små møg-tal på låsen. Man sætter et tænd-sluk-ur på en lampe, så den først tænder efter en ønsket tid, måske efter 2 timer. Herefter lænker man sig så på en måde, så man no way in hell kan tænde andet lys. Nu kan man så kun vente til uret siger klik, og lampen tændes, så man igen kan se tallene på kodelåsen. En elegant, lille lur i mørket, ikke sandt?

Og så er der dem, der søger magtesløsheden gennem uundgåelig smerte. Helt simpelt kan det gøres ved at tape sine kønsdeles hårpragt fast med gaffatape til et eller andet urokkeligt. Og herefter give sig selv et par håndjern på. På ryggen, naturligvis, så man ikke kan nå rundt til den onde tape. Og med nøglerne uden for rækkevidde, selvfølgelig. Her er der så kun et at gøre: At rive sig løs. Av! Eller også kan man lænke sig, så man kun med nød og næppe kan krabbe sig frem (måske endda med en ubehageligt stor buttplug i måsen). Ved med vilje at placere nøglen i den fjerneste ende af bopælen. Eller måske endda i haven. Åhh, den magtesløshed og tab af kontrol.

PAS NU PÅ!

Der er flere farlige elementer i selv-bondage. For helt principielt bør et menneske ikke være alene og bundet på samme tid. Heller ikke dig. Tænk nu, hvis der går ild i hytten! Eller du bliver syg for alvor! Eller hvad nu, hvis det dér smarte trick med uret kikser, og lortet går i stå? Så ligger du der og visner. Eller hvad, hvis du får krampe eller blodomløbet går kaput? Men her er et par ting, som du kraftigt bør overveje at overholde:

 • Hav en mobil inden for rækkevidde, så du kan ringe efter hjælp. Ja, du dør sikkert af skam, hvis det bliver nødvendigt at få veninden/naboen/politiet til at befri dig. Dog hellere det, end at dø helt.
 • Hav en ekstra nøgle liggende et sikkert sted, f.eks. under dørmåtten foran yderdøren. Helt tosset at skulle hente dem, kravlende nøgen og lænket. Men igen: Hellere det end at være fanget alene.
  Test alle delene grundigt hver for sig, før du klikker den sidste lås: Virker uret/isklumperne/ kodelåsen? Kan du holde til at ligge i den planlagte stilling? Kan du åbne døren ud til ekstranøglerne, selv om du er bundet? Er der strøm på mobilen? Og er du for resten bombesikker på, at kæresten ikke kommer hjem om et kvarter?
 • Lav mindst to “tidslåse”. Svigter den ene, så bliver du dobbelt så glad for den anden.
 • Nøjes med at binde dig selv, og ikke binde dig fast til noget, som du ikke kan komme væk fra. Det er godt at beholde bare en smule mobilitet.

KRYDDERIER TIL SELV-BONDAGE

Brug en tændt vibrator, som du ikke kan fjerne.

Påsæt klemmer, som du heller ikke kan fjerne.

Læg brændenælder, der ligger i vejen for at få nøglen.

Opsæt en spand med urin.

Hænderne er selvfølgelig bundet, så de ikke kan nå.

Men det kan hovedet.

5/5 - (1 vote)

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

2 kommentarer

 1. Jeg holder af når jeg binder ankler og håndled sammen på min kæreste, og så kommer hans krop i en stor sæk – har han været lydig bindes snøvsen på sækken til omkring hans hals, så han har hovedet udenfor sækken – men skal han ligge i uvished om hvad der sker så kommer hele kroppen og hovedet ned i sækken som bindes stramt til, så han ikke selv kan komme ud af sækken.

  Nogle gange har jeg en god ven på besøg som jeg hygger mig med i sengen, mens min kæreste ligger i sækken fanget ved siden af min seng, så han kan hyde hvordan vi hygger os sammen med en god gang sex i sækken.

  Hvis jeg opdager han ligger og bliver liderlig og spermer i sækken, så har jeg en talje som sættes fast i en krog over min seng, og så klynger jeg et reb om anklerne på ham udenpå sækken og hejser ham op i taljen så han hænger over sengen, og skal vi rigtig hygge os med ham får han hovedet ud af sækken, så kun resten af kroppen er i sækken, og så sænkes han ned tgil vores krop, så han befales at slikke vores kroppe mens vi hygger os i sengen.

  Nogle gange er vi særlig søde ved min kæreste så får han besked på at slikke mit røvhul rent og slikke pik på vennen der ligger i sengen med mig, alt imens min kæreste hænger og dingler i sækken i taljen over sengen med hovedet nedaf.

  Det er hyggeligt for os alle 3, og vi har da haft ham til at hænge over sengen en hel nat, og gæt selv hvordan han havde det.

  Men en bondage i en sæk er virkelig effektiv, og ingen slpper fri uden hjælp.

  Mange hilsner og tak for din gode side fra Pia

  • Hvor længe kan din kæreste holde ud at hænge i sækken, og hvad gør du hvis han skal pisse eller skide og har han et ord som han kan sige og så komme fri?

   Hvor længe kan han ligge med hovedet i sækken, og kan han få luft i sækken?

   Jeg kunne godt tænke mig selv at prøve at få min kæreste til at komme mig i en sæk, men inden jeg spørger hende håber jeg du lige vil svare mig så jeg ved om jeg tør spørge hende.

   Tak for din hjælp Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.