Rimming - Analingus

Rimming : Din guide til de sorte kys (Analingus)

Rimming er et område der i den grad har luft under vingerne de sidste par år, ikke mindst på grund af flere og flere viser det i pornofilm. Men også fordi folk er blevet mere og mere grænsesøgende i deres seksualitet. Mange folk anser rimming, analingus eller sorte kys for at være ulækkert, grænseoverskridende og mange andre ting. Men hvad er det for noget, og hvorfor er der så mange der kan lide det

Hvad er rimjob, eller rimming?

Før vi går i dybden med det, så er det nok bedst at få defineret 100% hvad det er vi snakker om.

Hvis man tager definitionen fra Urban Dictionary, så er den

Brugen af ens tunge, omkring anus på en anden person, for at give, eller få seksuel nydelse. Det er ikke nødvendigt at skulle penetrere med tungen.

Så det handler altså om, at slikke eller stimulere området omkring anus med tungen. Før du lige siger – Ad, hvor ulækkert. Så tænk på, at hver gang du har fået oral sex, eller giver oral sex, så er du faktisk tæt på at ramme området alligevel, og med vand og sæbe – der kommer man rigtigt langt i den henseende.

Generelt set, så er der mange der er bange for at kaste sig ud det. De er bange for deres partners reaktion, og de er bange for at indrømme overfor dem selv, at de rent faktisk tænder på det.

Rimjobs er noget der i mange år har været brugt i BDSM miljøet, hvor det har været et af de ultimative tegn på underkastelse og begær. Det er at begære den anden så meget, at man er villig til at gøre stort set hvad som helst. Og helt ærligt, er god sex ikke bare at følge sit begær?

Hvordan udfører du rimming?

Hvis du allerede elsker at udføre oralsex på din partner, så prøv langsomt at slikke længere og længere ned. Det gælder både for piger og mænd. Hvis du kan mærke din partner føle ubehage, eller de ikke er med på ideen, så stop. Men ofte vil du erfare, at de lige trækker den noget tid, for at finde ud af hvad det nu er du har gang i. Ofte så vil du se, at de faktisk nyder det. Hvis du alligevel ligger og leger med din partners testikler, så gå det lidt længere ned, og se hans reaktion. Hvis du er mand, og slikker din kvinde, så prøv at start med at sætte tungen helt nede ved deres anus, og slikke hele vejen op til deres klitoris. Det er de færreste kvinder der brokker sig over det.

Du kan når din partner har vænnet sig til det, så prøve forsigtigt med en finger. Det er i den situation, hvor du med fordel kan prøve dig frem, for at se hvor din partners grænser er.

Hvis ikke du kan lide at få det udført på dig, eller du ikke kan lide at gøre det på en anden, så er det fordi du ikke gør det rigtigt.

Vigtige ting at husk, hvis i skal lege med rimjobs:

  1. Husk hygiejnen. Det er rigtigt vigtigt, at i får vasket jer først. Med mindre i tænder på, at det er rigtigt beskidt sex, så skyl jer godt og grundigt først, og brug både vand og sæbe. Det nytter ikke noget, bare at tørre sig grundigt. Det fjerner du ikke bakterierne af. Jo bedre oplevelse det er for din partner at sætte tungen derned, jo større er chancen også for at det sker igen.
  2. Barber dig bagi. En stor dusk foran er der ikke så mange i dag der foretrækker, og når det kommer til at slikke bagi, så er det de færreste der ønsker hår i munden i den situation. Derfor så gør dig selv, og din partner en stor tjeneste og lad også skraberen komme til deromme.
  3. Nærm dig forsigtigt – Især hvis det ikke er noget i er vant til at gøre. Ligeså vel som du ikke er interesseret i, at din partner går direkte på din klitoris, eller din penis, så er det også de færreste der ønsker at starte ud med en tunge direkte i hullet. Prøv i stedet at vær legesyg, og dril din partner, og jeg kan love dig for at du ender ud med, at din partner til sidst ligger og nærmest beder dig om, at sætte tungen lige der. Hvis du er mand, så start med at slik din partner med nogle lange slik, fra bunden af skeden, og helt op til klitoris. Så kør længere og længere ned mod mellemkødet, og til sidst lad tungen starte fra anus. Hvis du er kvinde, så leg med hans testikler og nærm dig igen mellemkødet, og gør din tunge bred og våd, og lad den lege i området omkring.
  4. Undgå brug af tænderne. Selv om tænderne kan være en god ting i nogle sammenhænge, så er det ikke i det tynde kød omkring endetarmen at du skal bruge tænderne.
  5. Spred balderne godt. Hvis du skal give din partner den fulde oplevelse og nydelse, så sørg for at spred balderne godt og grundigt på ham eller hende. For en mand er der noget maskulint over, bare at tage hendes balder og sprede dem for at lade tungen lege med hendes bagerste hul. For en kvinde er der lidt det samme over det. Det giver en følelse af magt, men også underkastelse på samme tid. Det har desuden den fordel, at når balderne er spredt, så kan din partner bedre mærke hvordan din tunge leger og kører rundt.
  6. Gør det vådt. Ligesom foran, så er altid bare bedre når området er vådt, og det glider meget nemmere. På samme måde er det bagtil. Hvis området er vådt, så er det bare mere behageligt at mærke det, og du kan nemmere lade tungen glide hen over området.

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *