Guide til Elektrosex

Elektrosex er begyndt at blive mere og mere udbredt – Vi har her lavet en stor guide til dig der er nysgerrig på mere omkring elektrosex.

De fleste mennesker, har leget med en form for vibrator. Kan du huske første gang, du brugte en mod din klitoris? Det føltes ret godt, ikke sandt? I det mindste var det nyt, og anderledes fra hvad du ellers havde prøvet.

Elektrostimulation er det samme, det er nyt, spændende og meget mere unikt end en vibrator. Det er en vidunderlig måde, at tilføje noget nyt sjov til dit sexliv. Den korrekte dosis af strøm, forårsager en stimulering af dine nerveender, samt ufrivillige muskelsammentrækninger. Begge effekter kan konverteres til en erotisk nydelse, på samme måde som et smæk i enden, kan forårsage en nydelse.

Nogle mennesker bruger også elektrosex til BDSM lege. Det er en udmærket måde, at udforske smertegrænsen, uden de sædvanlige risici for, at forvolde varig skade eller smerter. Det kan styres 100% nøjagtigt, hvor meget der skal pirres, og når det er overstået, er der ingen mærker, eller eftervirkninger. Noget som man ellers ikke kan sige, ved de fleste BDSM lege.

Myter om Elektrosex

Der er en masse myter om elektrosex derude. Først skal jeg lige slå fast, at den type elektrosex jeg snakker om, det er meget anderledes fra, at få stød fra fx en stikkontakt, eller et elektrisk hegn. Desværre er den slags stød, det eneste reference punkt en masse mennesker har, når vi snakker elektrisk stød, og elektrisk stimulans. Korrekt elektrostimulans sker med apparater fremstillet til brug på menneske kroppen, og føles helt anderledes af, hvad en nybegynder måske forestiller sig.

En anden almindelig myte er, at elektrostimulering kan tvinge en til orgasme. Selv om det sikkert kan hjælpe dig med at få en, så kan en orgasme ikke påtvinges en anden, mod dennes vilje. Det er dog sandt at nogle kan få orgasme, bare af at lege med elektrosex, men det kræver normalt yderligere stimulering, eller i det mindste at stimuleringen foregår i en erotisk situation.

Der er måder hvorved man kan stimulere prostata på, således at de fleste mænd kan få ufrivillig sædafgang. Men proceduren er mere smertefuld end behagelig, og det er ikke rigtigt kvalificeret som værende en orgasme.

Den sidste myte er, at brystvorterne er et godt område for erotisk elektrostimulering. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Se afsnittet om sikkerhed.

Typer af elektro stimulering

Typisk er der tre forskellige typer af elektrisk stimulering.

Puls baseret stimulering.

Elektrosex – Mystim Tension LoverHer er apparatet specielt lavet til at stimulere kroppen. Eksempler på disse er TENS og EMS, samt et par apparater beregnet til erotisk stimulans. Disse enheder giver et output, i form af en puls der er designet til sikkert at stimulere muskler og nerver. Dette er nok den sikreste form for elektrostimulans.

Her på siden har vi Tension Lover, som netop er en puls baseret form for stimulering.

Elektrostatisk stimulans.

Her er det en meget høj spænding, der bruges til at generere en gnist, der bringes til at springe over til kroppen. Det mest almindelige eksempel på dette, er den høj frekvens “Violet Wand”. Sikkerheden på disse enheder er dog ikke så høj, som på de andre. Wand’en virker ved, at ionisere luften mellem enheden og kroppen. Den lille mængde af overophedet luft, er både meget varm, og indeholder en masse ozon, som er reaktiv og ødelæggende for vævet i huden. De fleste af disse enheder, afgiver også en masse ultraviolet lys, lige ved siden af huden, som er kendt for at forårsage skade på huden, og nogle gange hudkræft. Disse enheder efterlader typisk røde mærker, der hvor de bliver brugt. Den følelse er næsten som, at få et stød med statisk elektricitet. Eneste forskel er, at det statiske stød varer i nogle få millisekunder, et stød af denne type kan holdes i længere tid.

Jo mere disse enheder bliver brugt på et område, jo mere farligt er det. (høj koncentration af varme og ozon) I det mindste udgør de ikke nogen risiko for hjertet, men de bør stadig ikke anvendes på personer med en hjertesygdom.

Vekselstrøm/jævnstrøm.

Der er en række forskellige enheder i denne kategori, såsom kvægstave, batterier og andet tilpasset eller hjemmelavet udstyr. Generelt er disse den mest farlige form for elektrostimulering. De er ikke beregnet til brug på mennesker, og kan typisk forårsage alt for meget skade. Meget af udstyret er heller ikke ordenligt isoleret. Det kan forårsage forbrændinger, elektrokemiske ændringer i vævet, muskelskader, og endda være dødeligt. Effekten er også langt fra erotisk.

Grundlæggende om elektricitet

Hvis man antager, at vi bruger en puls enhed, skal strømmen løbe mellem to punkter på kroppen. Kontaktfladerne kaldes ofte elektroder. Nogle enheder bruger en monopolar (nogle gange kaldet unipolær eller monofasiske) output, og nogle en bipolar (kaldet bifasisk). Med en monopolar enhed, vil du typisk føle strømmen hvor den går ind i kroppen, og ikke så meget hvor den går ud igen. Modsat en bipolar enhed, hvor du vil føle lige meget, hvor strømmen går ind, som hvor den går ud. Strømmen vil typisk følge den kortest mulige vej mellem de to elektroder.

Tør hud har normalt en forholdsvis stor modstand. De fleste elektroder virker derfor ikke ret godt på tør hud, og hvis de gør, vil det som regel føles temmelig skarpt og smertefuldt. Det er bedst lige at fugte huden først. Almindeligt vand er som regel mere end rigeligt til det formål, men du kan også få en gele der egner sig til dette formål. Jo bedre kontakt, jo dybere vil strømmen normalt kunne mærkes. Jo dybere den mærkes, jo mere behageligt er det som regel også.

En anden vigtig ting at huske på er, at strømmen spredes ud på hele elektrodens overflade areal. Små elektroder vil koncentrere strømmen mere, og det vil føles mere intens. De større elektroder, fordeler strømmen over et større areal af huden. Hvis en elektrode er mindre end en anden, vil langt de fleste kun opfatte strømmen fra den lille elektrode.

Elektroker kan kobles sammen, for at skabe et større areal. En vigtig ting at huske på er, aldrig at placere to elektroder sådan, at den nærmeste vej strømmen kan løbe, er i nærheden af hjertet.

Sikkerhed

Okay, du må ikke springe dette afsnit over!!!

Hjertet er en kraftig muskel, og følsom overfor elektrostimulans. Hvis der passerer en strøm, gennem området omkring hjertet, kan det medføre ventrikelflimren, hjertestop, eller andre alvorlige hjerte komplikationer. En person kan nemt dø, hvis ikke der er medicinsk personale til stede. Så den vigtigste regel er, aldrig at få strømmen nær hjertet, og elektrostimulering må aldrig bruges, af en person med hjerteproblemet eller pacemaker.

Sikkerhed ved elektrosexNogle gange er det nemmere end du tror, uforvarende at lade strømmen passere hen over hjertet. For eksempel, hvis du fastgører en elektrode på kønsorganerne, og du holder den anden elektrode i hånden, mens enheden er tændt. Gæt hvilke vej strømmen tager. Den bevæger sig langs din arm, gennem dit bryst og ned til skridtet. Et andet eksempel vil være hvis du holder en elektrode i hver sin hånd.

Det er derfor, at du altid bør slukke enheden mens du placerer elektroderne. Generelt set, bør alle elektroder placeres under taljen.

Det er heller ikke sikkert, at forsøge at bruge en enhed, til to personer. Det er alt for nemt, at utilsigtet forårsage en strøm, der ledes gennem hjerteområdet på mindst en af personerne.

Et af de spørgsmål der altid kommer er, hvad med brystvorte stimulering. I almindelighed er det korte svar – GØR DET IKKE! Næsten ligegyldigt hvor du sætter dine elektroder, så vil strømmen komme faretruende tæt på hjertet. Der er nogle virksomheder der sælger en “bipolar brystvorte klips”. Disse har typisk to elektroder hver, og hvis de bruges rigtigt, vil de begrænse strømmen til en meget lille smule hud, mellem klemmernes greb. I teorien er dette relativt sikkert (og ofte smertefuldt bør jeg tilføje). Problemet er, at nogle elektroniske enheder ikke har helt isolerede udgange. Det betyder at strømmen kan løbe mellem de to udgange. Hvis du så påfører klemmerne til begge brystvorter, kan du få en strøm mellem dem, og derved også en strøm gennem hjertet.

Konklusionen er, at disse klips kun er sikre, hvis de har helt isolerede udgange, eller du kun stimulerer en brystvorte af gangen, eller hvis du bruger to helt separate enheder, en til hver brystvorte. Hvis du har nogen som helst tvivl om hvad du lige har læst, eller omkring det udstyr du bruger, så hold dig helt væk fra brystvorterne, og overkroppen generelt.

Et andet sikkerhedsproblem er den kraftfulde muskelsammentrækning, som elektrostimulering kan forårsage. Generelt er dette ikke et problem, når bare enheden er tilsluttet kønsorganerne, anus osv. Men hvis elektroderne anvendes andre steder, for eksempel på benene, så kan det være et problem. Du bør langsomt øge det nuværende niveau, for at undgå pludselige og overraskende stimulering. Det er især vigtigt hvis du gør det på andre end dig selv.

Du må hellere ikke stimulere benene hvis personen står op, da du kan forårsage et fald. Hvis elektrostimulering bruges under bondage, skal du huske på, at musklerne kan trække sig sammen, og så sørge for, at det ikke skaber problemer.

Brug ALTID kun enheder lavet til brug for elektrostimulering af mennesker. Du må ALDRIG forsøge at tilpasse andre enheder, så som ting lavet til dyr, stereoanlæg, telefoner, tog transformatorer, enheder til el-hegn osv. Generelt set, er det bedst at bruge enheder der drives af et lille 9 volts batteri. Den mængde strøm en sådan enhed kan producere, er i sagens natur meget begrænset, selv hvis der skulle ske en kortslutning i enheden.

Til sidst men ikke mindst – Brug aldrig elektrostimulering på nakken eller hovedet. Der er nogle meget gode medicinske grunde hvorfor du ikke skal det. Hvis du følger den generelle regel om, at du altid kun anvender det under taljen, så er dette naturligvis ikke et problem.

5 Gode råd om elektrosex

  • Sørg for, at din partner ikke lider af en hjertesygdom
  • Start aldrig med at skrue helt op for apparatet.
  • Start altid blidt, og øg så langsomt spændingen
  • Sørg for, at din partner ligger ned, eller er i en position hvor vedkommende ikke kan falde
  • Brug et blindfold, da leg med elektrosex er et spørgsmål om at pirre og tease

Leg sikkert

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.