Hjem » Blog » Genbrugspladser indfører særskilte containere til sexlegetøj

Genbrugspladser indfører særskilte containere til sexlegetøj

I de senere år har danskerne taget sexlegetøjet til sig i stor stil, faktisk i så stor en grad at det medfører flere pinlige episoder hver dag på landets genbrugspladser. Danskerne ved nemlig ikke hvor de skal gøre af deres gamle legetøj der er gået i stykker, og det er jo ikke til at sælge.

Det er derfor dagligt, at ansatte på genbrugspladserne landet over bliver kontaktet af folk, der vil vide i hvilke container tingene skal hen. Dette medfører selvsagt en masse pinlige episoder, og så er der mange folk der slet ikke spørger, men bare smider det i småt brændbart, hvilket jo er helt forkert udtaler Jens Petersen fra Bramming genbrugsstation.

Situationen kulminerede en dag, da der nærmest opstod slagsmål ved en container grundet noget bondage udstyr var smidt ud. Der var to middelaldrene damer, der begge havde udset sig det. Heldigvis, så fik vi stoppet det i tide, og forklaret damerne at klunsning jo ikke er tilladt. Det var først da de begge var kørt, at jeg gik hen og fiskede det op igen, siger Jens med et blink i øjet.

Med indførelsen af denne nye container, så burde der i fremtiden ikke være nogen tvivl om, hvor tingene hører hjemme. Så er det bare om det kan forhindre ligende gentagelser.

 

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *