Bøf og Blowjob dag

Bøf og Blowjob dag

Den 14. marts 2020 er officielt bøf og blowjob dag. Dette er mændenes svar på kvindernes Valentines dag, hvor mændene finder sig i, at agere de store romantikere for deres udkårne.

Hvis du vil forkæle din mand på den bedst mulige måde, så er det dagen hvor du finder de frække kostumer frem, og går i køkkenet. Godt nok siges det, at kvindens plads er i køkkenet og i sengen. Hvis der er problemer med det, så flytter vi bare sengen ud i køkkenet. Den holdning deler jeg ikke helt! Min holdning er – At de mænd der siger kvindens plads er i køkkenet, de ved tydeligvis ikke hvad en kvinde kan udrette i sengen. Men sådan er vi heldigvis så forskellige.boef-og-blowjob-dag

Men hvad skal man så lave på dagen? Ja, som navnet antyder, så er det dagen hvor manden får serveret den perfekte bøf, og så ellers kan sætte sig tilbage i sofaen, og nyde et godt blowjob. Altså, den ultimative forkælelse. Hvis i kvinder er i tvivl om hvordan man steger den perfekte bøf, så tag et kig her på denne side, der har lavet en god guide. Hvis du vil have et helt perfekt resultat for en god bøf, så skal du bruge en sous vide.

Hvis du er i tvivl om hvordan du giver det perfekte blowjob, ja så kræver det vist lidt mere træning. Men generelt set er det med blowjobs som med pizza. Selv når det er en dårlig pizza, så er det god mad!! Ikke fordi jeg nødvendigvis er enig i den betragtning, men alligevel! Du kan næsten ikke gøre det forkert.

Bøf og blowjob med et tvist

Der er flere måder denne dag kan håndhæves, selv hvis du lever i et master/slave forhold, så er der muligheder for at denne dag bliver speciel.

Forkæl din Herre, eller vis din slave, at han er værdsat med et blowjob. Bøf og blowjob dag handler om forkælelse, men som dominerende kan det være svært at forkæle med et blowjob – for nogle kan måske føle, at deres “dominans” bliver mindre. Her kan Tengas Deepthroat cup bruges, hvis man som domina eller master synes, at slaven skal have lidt ekstra. Du kan også kræve din ret som master med et dental gag, som sikrer at du holder munden åben på din partner, mens du mundknepper hende. – Dagen er også oplagt til at lægge opgaver, som kan glæde herren lidt ekstra – så det er bare med at være kreativ. Bøf og blowjob dag er herrens dag – og det er bare med, at tage chancen og forkæle ham.

Siger Michelle fra Uniquelady.dk

Så vær med på legen – Overrask din kæreste, ven, mand eller elsker med en ultimativ forkælelse. Du kan jo altid prøve, og hvem ved – Måske der falder noget af til dig når kvinders svar på denne dag nærmer sig.

Det er den 14. april der er Cake & Cunnilingus dag. Eller – Kage og fisse-slikningsdag på dansk. Det lyder bare ikke halvt så godt – Måske har du et bedre bud på hvad dagen burde hedde?

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.