Fuck jeg er blevet ramt

– Her stod man og var enig med sig selv om at det der dating og kæresteri var noget værre lort og det ville være nemmere at finde en fast bolleven.


Støder man helt tilfældigt på en fyr via en facebook dating gruppe. Gruppens ejer, havde lavet et opslag med at byde velkommen til nye medlemmer og deri var han nævnt 😉

Jeg skulle da selvfølgelig lige ind og lure hvad han var for en. Tænkte at han så sgu da meget sød ud og skrev så til ham, han svarede tilbage kort tid efter. Han var dog på arbejde så det var begrænset hvor meget han havde tid til at svare mig tilbage. Da han havde fri hørte jeg selvfølgelig mere fra ham. Jeg fandt ud af at vi mere eller mindre havde samme humor og det var nem at tage pis på hinanden. Efter at ha skrevet meget sammen, udfordrede jeg ham til at tage en snak med mig i telefonen. Han ringer så til mig en aften, det skal siges at Han er typen der hader at snakke i telefon, så det var fedt at han tog udfordringen op. Vi fik kværnet i 2-3 timers tid, og kunne mærke at han blev mere og mere spændende at snakke med 🙂 Allerede på den anden telefon samtale der ender vi ud af ha hed telefon sex. Det var meget frækt men jeg tænkte os bare FUCK! Han skal jo heller ikke ha det indtryk af at jeg er løs på tråden. Vi fik en god dialog om at jeg syntes det var lidt grænseoverskridende og jeg håbede ikke at han fik det indtryk af mig. Det gjorde han heldigvis ikke!

Vi besluttede os for at mødes til en første date hjemme hos ham, jeg kommer derhen og vi sætter os i sofaen og snakker lidt frem og tilbage, han fortalte at han i bund og grund havde det ligesom mig, det kæresteri skulle han heller ikke ud i. Han havde som jeg selv haft en uheldig afslutning på et forhold 1 uge før mig 🙂

Vi havde nogle gode snakke frem og tilbage og jeg var tiltrukket af ham, og lagde mig hen på hans skød og han begyndte at nusse mig, okay han må os være tiltrukket af mig. Så jeg læner mig op og begynder at kysse ham. Kan mærke at jeg blev en smule tændt og våd i trussen. Han snakkede om at han var blevet sulten, og kæk som jeg er spørger jeg ham så ”sex eller mad” jeg ved godt at det kan være ”farligt” at bede en mand om at vælge sex frem for mad. Jeg fik min vilje, og han trak mig med ind i soveværelset, hvor magien startede 😉 først pillede vi ved hinanden imens vi kyssede og snavede, vi blev mere og mere liderlige, og vores pilleri blev mere og mere intenst, tøjet blev smidt og han stak sin hårde og stive pik op i mig, og kneppede mig i en missionær, derefter blev det til at han gerne ville ned og smage mine safter, det er os dejlig frækt fordi jeg elsker at blive slikket! Jeg fik hurtigt en orgasme, og jeg skulle da os lige smage mine safter igennem hans hans lækre pik. Efter at ha suttet ham, skulle jeg da op og ride på den, frækt og vådt var det. Efter en god ridetur var det nu blevet en tur i en doggystyle, han kan sgu støde mig så jeg kan stønne noget højere end jeg normalt ellers kan. Jeg fik sgu en orgasme til! Han kom selv udover mig, og hold nu kæft hvor han kan sprøjte. Efter en god og hed gang sex 😉

Havde han sørget for det lækreste fisk jeg nogensinde havde smagt! Det var super lækker aftensmad, og god score mad, da jeg elsker fisk :-p vi havde en god og hyggelig aften, vi tog ned og gik en herlig aften tur på havnen hånd i hånd <3 Det var rigtig hyggeligt, og dejligt. Aftenen sluttede med at jeg blev og overnattede hos ham, det med at falde i søvn i en mands arme. Det var godt nok det jeg havde savnet allermest som single. Dagen efter listede jeg afsted om morgen, og vi aftalte at skulle ses engang mere..

Vente tiden var lang, okay det var så kun 1,5 dag jeg skulle vente på at se ham igen 🙂 denne her gang havde vi lidt mere tid sammen. Da han havde fri fra job dagen efter. Aftensmaden stod på nogle lækre bøffer og hjemmelavet sauce. Skal man vinde mit hjerte skal man kunne lave en god sauce 😀 & Det kunne han skam, jeg havde lavet noget lækker salat til maden.

Den aften endte os ud i at vi gik en lille aften tur, hvor vi kommer gående hånd i hånd og pludselig løber ind i en af hans kollegaer. Bum nu var jeg så ikke så ”hemmelig” længere. Selvom hans kollegaer godt vidste at han sås med mig, dog ikke lige hende. Så det var lidt pinligt syntes jeg. Men gav da hende hånden og hilste pænt på hende. Turen forsatte hjem, hvor jeg åbnede en flaske verdi, som jeg skulle nyde iskold. Vi satte os i sofaen og snakkede i flere timer, og nu var det blevet ”sengetid” endnu en gang hed gang sex fandt sted i det lille hjem. Dagen efter tog vi ned forbi hvor han arbejder og spiste en is langs havnen, hånd i hånd og kyssede en masse foran hans arbejdsplads. Men ingen så os, heldigvis! Efterfølgende tog vi en tur ned på stranden og slog smut ud i vandet, det var rigtig hyggeligt. Tiden var desværre brugt op så det var på tide at jeg skulle til og hjem af. Da jeg kørte derfra kunne jeg tydeligt mærke at jeg var blevet små forelsket i ham. Han gav mig ihvertfald kriller i maven! 🙂

Vi har ses en del gange og forsat haft en masse skøn og hed sex. Han er far til 2, som jeg allerede har mødt, et par gange, hvilket er meget rart nu når jeg sover hos ham indimellem, så ikke jeg er helt fremmed for hans børn som bor hos ham til hverdag. Han er en helt fantastisk fyr, med et hjerte af guld, jeg er meget heldig at have ham i mit liv, han er utrolig kærlig og omsorgsfuld.

Jeg er blevet meget glad for ham og er nu så heldig at kunne kalde ham for min kæreste <3

xoxo Tanja.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Manchetter

Test af manchetter

– Test af manchetter sponsoreret af Sinful.dk – Håndleds og lår manchetter Det har været

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.