Hjem » Blog » Aneros Evi – En lille test
Aneros Evi

Aneros Evi – En lille test

Aneros er nok bedst kendt for sine prostata massage ting for mænd, men de er også gået ind i branchen for legetøj til kvinder, og Aneros Evi er deres første produkt, der udelukkende er rettet mod kvinderne. Så jeg var lidt nysgerrig efter at få hænderne på dette stykke legetøj.

Først og fremmest er Aneros Evi en bækkenbundstræner, men det er også udviklet til at stimulere samtidig. Så lad os komme igang, og se hvad det kan præstere.

Første skridt på vej – Få Aneros hjem

Jeg havde lavet en aftale med Sexshop.dk, om at få en Aneros Avi hjem til en test, men jeg var også lidt nervøs da jeg ikke ville have mine aneros-evinaboer fandt ud af hvad jeg lavede. Heldigvis, så ankom pakken i en diskret brun kasse, og der var intet ved den der skreg SEX! Så langt så godt.

Da jeg åbnede boksen, fandt jeg en sød lille rød og hvid kasse, som da jeg åbnede den, afslørede de kurvede former af Evi indeni.

Indpakningen

Der er ikke meget i kassen, selve Evi , en lille form hvor Evi ligger i, samt et tyndt instruktionshæfte. Men hvad fanden, jeg er skal bare bruge Evi, jeg er ret ligeglad med de andre ting. En lille ting dog, jeg kunne godt ønske mig at instruktionerne var lidt mere udførlige, men de hjælper mig dog med nogle ideer til, hvordan de har tænkt at Evi skal bruges.

Første indtryk

Mit første indtryk var at den var sød. Det jeg fik var postkasse rød, og ligeså snart jeg fik den i mine hænder, var jeg solgt til dets bløde overflade. Jeg ved, at der er nogle der ikke er glade for silikone overfladen, men jeg er stor fan. Det føles ikke ligesom hud, men det føles fantastisk alligevel.

Der er lidt fleksibilitet i Evi, og ligeså snart man står med det i hænderne, kan man mærke det begynder at få samme temperatur som min hud. Der er også lidt tyngde i den, men den er langt fra tung. Den del der er beregnet til at blive ført ind, den er helt glat og rar at røre ved.

Den der har udviklet dette produkt har helt klart haft KISS princippet for øje – Keep It Sweet and Simple.

Lad os starte

aneros-evi-1Aneros Evi er lavet af silikone, og en silikonebaseret glidecreme vil ødelægge det. Jeg kunne ikke finde noget om det i instruktionerne, men lad mig bare afsløre for jer – BRUG IKKE silikonebaseret glidecreme sammen med den. Jeg havde fået en flaske Waterglide med i pakken, den er vandbaseret, så den brugte jeg.

En anden ting er, at Evi er ikke en analplug. Det er måske lige værd at nævne, da de fleste andre af Aneros’ produkter er beregnet til anale lege, men det er dette altså IKKE.

En hurtig vask med varmt vand og sæbe, og Evi var klar til en … uddybende test.

Aneros Evi i brug

Min første tanke, efter at have sat Evi på “plads” var – at det gik noget nemmere end det normalt gør. Jeg er en smule stram, og nogle gange har jeg problemer med at indføre en normal dildo, men overfladen på Evi, og ikke mindst formen på den gjorde det til en leg. Jeg brugte rigeligt med glidecreme, og ligefør den var helt på plads, tænkte jeg at det her bliver ikke rart – Jeg tog heldigvis fejl.

Ligeså snart den er inde, så låser den sig nærmest fast til din krop, på en ret behagelig måde. Dets slanke hals, giver kroppen noget at holde fast i, og den flade ende hvile mellem skamlæberne.

Da jeg først havde den inde, prøvede jeg at gå lidt rundt i min lejlighed, og hoppede et par gange. Satte mig ned, rejste mig igen – Men Evi sad hvor den skulle stadigvæk.

Bækkenbundstræning

Da jeg kneb bækkenbundsmusklerne sammen, så fik jeg en god fornemmelse fra Evi. Hvis du laver bækkenbundstræning, så ved du hvad jeg mener.

For dem af jer der ikke ved det, så er dette produkt designet til at styrke bækkenbunden, som kan komme miste sin styrke med alderen, efter fødsler, eller andre ting. Hvis du udfører bækkenbundsøvelser, for eksempel med et produkt som Evi, så kan det stramme hele bækkenbunden op, og give bedre orgasmer, og et helt andet sexliv.

Efter at have brugt det i et par dage nu, så kan jeg vist godt afsløre, at jeg syntes det er fantastisk til at træne med. Det er diskret, behageligt, og ikke mindst rart. Det gør faktisk bækkenbundstræning ret nemt.

Men, det er faktisk ikke der, hvor min største interesse for dette stykke legetøj ligger….

En dildo der kan sidde fast

Som en der nyder BDSM som en del af min identitet, så har jeg en stor interesse i sexlegetøj, der relaterer sig til mine valg i soveværelset. Jeg elsker anal plugs, fordi de kan sidde fast, selv om man går, og indtil nu har jeg ikke kunne finde et stykke sexlegetøj til vaginal brug, der kunne det samme.

Man Aneros Evi er nøjagtigt hvad jeg har ledt efter, når det kommer til dildoer der kan bæres, og bruges uden hænderne skal hjælpe. Jeg har seriøst ikke fundet et stykke sexlegetøj der kan det samme. Med mindre det er små æg, eller en sommerfugl der skal spændes fast.

G-punkts stimulering

Den er faktisk designet til også at yde g-punkts stimulering, men det kunne jeg ikke lige føle til at starte med, og selv jeg prøvede at “mingelere” rundt med den, så syntes jeg ikke den ramte mit g-punkt.

Det slog mig lige, at Aneros plejer at have ry for at ramme “punktet”, det har de gjort med alle deres produkter til mænd, så det måtte da helt klart også gælde dette nye produkt til kvinder.

Til sidst prøvede jeg at ligge mig ned på ryggen, og skyde bækkenet fremad, med fødderne solidt plantet i sengen. Det var hvad der skulle til for at den ramte mit g-punkt.

Skal så lige siges, at da jeg ved et tilfælde kom til at kigge i brugsvejledningen, stod der faktisk at man burde ligge på ryggen, og bøjede knæ, og fødderne helt op ved balderne næsten, og så skyde underlivet opad. Det lykkedes mig ikke at få en orgasme på denne måde, men nu er jeg heller ikke helt så vild med g-punkts stimulering, så det er fint.

Det bringer mig så videre til den arm der skal stimulere klitoris. Jeg ved ikke om jeg bare er sær, eller… Men den gjorde altså ikke tricket for mig. Jeg fik noget god stimulering, men det var på ingen måde nok til at få orgasme uden at gøre andet. Nu er vi kvinder heldigvis ikke ens, og den er jo på ingen måde ubehagelig, eller noget andet – Jeg fik bare ikke orgasme af det 🙂

Orgasme med Aneros Evi

Allerede nu er jeg vild med Evi, men jeg har stadig ikke fået min orgasme med den. Ikke at det var forventet, en “håndfri” orgasme, er ikke nemt, og det er noget man nok skal bygge op. Hvis du er interesseret i håndfrit sexlegetøj, så er det absolut et godt stykke legetøj at starte med.

Jeg besluttede mig for, at det var på tide, at bringe andet legetøj ind sammen med Evi. Jeg prøvede Evi sammen med en magic wand (Jeg brugte LELO’s smart wand). Det gjorde tricket i den grad, satte bare hovedet af wanden ned på Evi, og der gik ikke to minutter før jeg kom.

Men også sammen med en anal plug, den følelse af at være fyldt ud, den er bare… Ja, jeg kan godt lide det, men det kan jo være der er andre der ikke kan. Hvis du så lige tager en vibrator med også, så!

 

Alene kunne jeg ikke få det store ud af Evi, ud over en stærk bækkenbund, som jo faktisk også var hele ideen med Evi. Men orgasmer med Evi alene kunne jeg ikke få, dog er det ideelt til andre lege, hvor du kan have begge hænder fri. Og sammen med andet legetøj, der er Evi helt ekstremt godt.

Konklusion

Aneros Evi er fantastisk som bækkenbundstræner, og det har masser af potentiale som almindeligt sexlegetøj også. Jeg kunne dog ikke få en “håndfri” orgasme, men det er sikkert bare mig der er lidt sær på det område, og jeg skal helt klart prøve et par gange mere, om ikke det kan lade sig gøre.

Så alt i alt – Et rigtigt godt stykke sexlegetøj, og god bækkenbundstræner.

[taq_review]

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *